Hvad skal der ovenpå koldskålen i aften ?

#1| 0
Administrator

Ja hvad synes i ?

Kammerjunker
frugt
ristet havregryn

eller har i andre ideer ?

24-05-2012 13:46 #2| 2
www.pokernet.dk/forum/koldskaal-topping.html
24-05-2012 13:46 #3| 1

Jordbær og bananer :)

24-05-2012 13:47 #4| 0
Administrator

@thx PP

24-05-2012 13:47 #5| 1

Frugt ?? saiøst :-)

Ristede havregrun er nuts......

24-05-2012 14:06 #6| 7

Kammerjunker

punktum

24-05-2012 14:14 #7| 0

M&M peanuts

24-05-2012 14:14 #8| 6

Selvfølgelig har der været en tråd før om hvad der skal ovenpå koldskål
PN <3

24-05-2012 14:15 #9| 0

Hey - havde faktisk overvejet at PM tuznelda, men nu er der en tråd.

Nettos koldskål stinker, den bedste opskrift i har?

24-05-2012 14:17 #10| 10

Koldskål er sygt overvurderet.

24-05-2012 14:25 #11| 0
drengenesfar skrev:
Frugt ?? saiøst :-)

Ristede havregrun er nuts......


Jorbær og bananer er super nice på koldskål!
24-05-2012 14:31 #12| 0
Administrator
hestsmolf skrev:
M&M peanuts


hehe
24-05-2012 14:35 #13| 8

Alt andet end kammerjunker er blasfemi

24-05-2012 14:35 #14| 3

Men hvad øl skal du have til?

24-05-2012 14:41 #15| 0
Administrator

@random

Napper obv en liter koldskål oprørt med 2 tykke portere. Ovenpå 300g m&m

Nope, tror vi tager haveegryn og banan versioner..

24-05-2012 14:42 #16| 0
Administrator

Bacon ?

24-05-2012 14:50 #17| 1

Bedste opskrift:

3 aeggeblommer med 6 spiseskefulde sukker. Roeres godt sammen. (kan evt tilsaettes vanillesukker)
lidt piskefloede (roer et godt stykke tid indtil floeden og aeggemassen er tyk)
300 ml graesk yogurt (roer yogurten forsigtigt i)
1 liter kaernemaelk. Roer sammen med resten og..
smag til med citronsaft.

Det er en god opskrift.

Vi spiser med vanilleristede (i ovn) havregryn med mandler.

24-05-2012 14:52 #18| 0
Administrator
pokerheh skrev:
Bedste opskrift:

3 aeggeblommer med 6 spiseskefulde sukker. Roeres godt sammen. (kan evt tilsaettes vanillesukker)
lidt piskefloede (roer et godt stykke tid indtil floeden og aeggemassen er tyk)
300 ml graesk yogurt (roer yogurten forsigtigt i)
1 liter kaernemaelk. Roer sammen med resten og..
smag til med citronsaft.

Det er en god opskrift.

Vi spiser med vanilleristede (i ovn) havregryn med mandler.

takker !

24-05-2012 14:55 #19| 3

Bedste koldskål er nem at lave selv:

2 bægre pasteuriserede æggeblommer røres til 'æggesnaps' med 4 spsk sukker + 2 tsk. Vanillesukker eller kornene af ca. 1/2 stang rigtig ,vanille.

(Hvis man bruger ægte vanillestang er det er fordel at mase kornene med lidt af sukkeret - så bliver kornene skilt ad i stedet for at være en klump)

Tilsæt 1 liter tykmælk og pisk let.
Tilsæt 1 liter kærnemælk og rør det hele let sammen.

Smag til med frisk citronsaft (ca. En halv citron), lidt mere vanille og evt. Mere sukker.

Så kan arla og Karolines godt gå hjem og lægge sig... Ovenstående koldskål er langt bedre!

Hvis man kan tåle kalorierne kan man røre flødeskum af ca. 1 dl. Piskefløde i .. men så kan man ikke rigtigt kalde det andet end dessert..

Redigeret af tuznelda d. 24-05-2012 14:57
24-05-2012 14:57 #20| 0

fløde

24-05-2012 18:02 #22| 0

Leverpostej

24-05-2012 18:04 #23| 0
Administrator

Den blev perfekt - tak Tuz !!

Det der med ristede havregryn kunne jeg sgu ikke finde ud af - i gamle dage synes jeg det blev til klumper. og knaste... (det var dengang min mor lavede det) Men nu smagte det sgu ikke ret godt...
Måske en ordentlig klump smør og noget sukker kunne ha gjort det bedre

24-05-2012 18:28 #24| 0

Velbekomme

Man skal bruge lidt sukker og smør til ristede havregryn ..i hvertfald hvis de skal blive søde og knasende.
Man skal bruge ret meget sukker eller honning for at lave hjemmelavet crusli (klumpet, meget sødt og knasende)

24-05-2012 21:06 #25| 1

Tvebakker naturligvis. Luksus udgaven tvebakker og jordbær

24-05-2012 21:13 #26| 0
Kanelsneglen skrev:
Koldskål er sygt overvurderet.


Insta ip ban :)
24-05-2012 21:15 #27| 0
tuznelda skrev:
Bedste koldskål er nem at lave selv:

2 bægre pasteuriserede æggeblommer røres til 'æggesnaps' med 4 spsk sukker + 2 tsk. Vanillesukker eller kornene af ca. 1/2 stang rigtig ,vanille.

(Hvis man bruger ægte vanillestang er det er fordel at mase kornene med lidt af sukkeret - så bliver kornene skilt ad i stedet for at være en klump)

Tilsæt 1 liter tykmælk og pisk let.
Tilsæt 1 liter kærnemælk og rør det hele let sammen.

Smag til med frisk citronsaft (ca. En halv citron), lidt mere vanille og evt. Mere sukker.

Så kan arla og Karolines godt gå hjem og lægge sig... Ovenstående koldskål er langt bedre!

Hvis man kan tåle kalorierne kan man røre flødeskum af ca. 1 dl. Piskefløde i .. men så kan man ikke rigtigt kalde det andet end dessert..


Ingen fløde??
24-05-2012 22:23 #28| 1

Et eller andet der ødelægger koldskålen (noget syre af en art - vaskemiddel kan nok også gøre det) - og så lav noget lækkert i stedet for :D

24-05-2012 23:19 #29| 0

Cyberbanan..

Nej, ikke fløde i koldskål som 'hovedmåltid eller mellemmåltid' .. men som dessert kan man godt røre lidt flødeskum i.

Personligt foretrækker jeg koldskål uden fløde.

Bananskiver, koldskål på og godt med ristede havregryn som topping .. det er godt både som morgenmad eller aftensmad :-)

24-05-2012 23:21 #30| 0
Razga skrev:
Kammerjunker

punktum


spot on.... Det gjorde ihvertfald at min koldskål blev perfekt.
24-05-2012 23:40 #31| 1

Koldskål !!!? Du spiser jo heller ikke the til aftensmad ?

25-05-2012 03:16 #32| 1

Kammerjunker

Klammeklunker


hehehehehehehehe

25-05-2012 05:15 #33| 1
Kanelsneglen skrev:
Koldskål er sygt overvurderet.


Koldskål er syyyyygt undervurderet!
25-05-2012 06:18 #34| 0

Fatter ikke man vil bruge andet end kammerjunker!

25-05-2012 13:36 #35| 0

kammerklunger er win !

25-05-2012 13:41 #36| 0
Administrator
RekiB skrev:
kammerklunger er win !


Not an option, eftersom Bluff_Man stadig har en af mine klunker, og han vil ikke gi' den tilbage
25-05-2012 13:45 #37| 0

Spist det iaftes og igen her til morgen med jorbær og bananer, og ja det er altså det sygeste win. Kunne forestille mig lidt havregryn heller ikke ville være skidt for at få lidt mere mæthedsfornnemelse

25-05-2012 13:47 #38| 0

Verdens nemmeste opskrift
2 æg pisk igennem med sukker(mere end man regner med) 200-400 gram
1 spiseske vanille
Og lidt citron

1 liter kernemælk
1 liter ymer

Jobs done

25-05-2012 13:47 #39| 0
Administrator

Ingen der har prøvet med guldkorn, eller det der "gør mælken chokoladelækker" ovenpå ?

Det skal jeg sgu prøve i aften tror jeg

25-05-2012 14:00 #40| 3
Kanelsneglen skrev:
Koldskål er sygt overvurderet.


Dem der liker dette indlæg, må være de samme personer, som har hvid baggrund.
25-05-2012 14:13 #41| 0

Nu vi snakker kammerjunker, hvilke mener i er nuts? Vores lokale Irma har desværre ikke de små "hjemmebagte" mere, og en erstatning er svær at finde. Alle de alm dagligvarer butiks Junker er prøvet. Nogle gode forslag? Bor i Næstved hvis det skulle hjælpe

25-05-2012 14:32 #42| 0
Administrator

I Brugsen i Nyråd (ca 30km fra Næstved) har man nogle små gode nogen :-)

25-05-2012 16:15 #43| 0

Du bliver nød til at limpe noget producent og lidt ud Brokonge ;-)

25-05-2012 16:22 #44| 0

Corn flakes, try it.

25-05-2012 16:41 #45| 0
Administrator

Pading. Omw to tjek

25-05-2012 17:04 #46| 0
Administrator

Det skal være de små fra Karen wulf / bisca i en blå pose. Ikke dem i en gul pose !!

25-05-2012 17:11 #47| 0

æg i koldskål er overvuderet og får det til at smage mærkeligt.

4/5 Tykmælk
1L Kernemælk
Godt med Flormelis(6-8spk)
Vaniliesukker 2-3spk
Pres en halv citron i.

Det der pis med at skulle piske æg og skidt og møj bliver sgu for meget arbejde, ovenstående kan røres med en ske.

25-05-2012 21:06 #48| 0
Bridgeking skrev:
Det skal være de små fra Karen wulf / bisca i en blå pose. Ikke dem i en gul pose !!


De skal da prøves af.
Og så må Irma have en mail så de kan komme lidt i gang igen ;D
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar