Ja hvad synes i ?
Kammerjunker
frugt
ristet havregryn
eller har i andre ideer ?
Hvad skal der ovenpå koldskålen i aften ?
@thx PP
Frugt ?? saiøst :-)
Ristede havregrun er nuts......
Selvfølgelig har der været en tråd før om hvad der skal ovenpå koldskål
PN <3
Hey - havde faktisk overvejet at PM tuznelda, men nu er der en tråd.
Nettos koldskål stinker, den bedste opskrift i har?
Koldskål er sygt overvurderet.
drengenesfar skrev:
Frugt ?? saiøst :-)
Ristede havregrun er nuts......
Jorbær og bananer er super nice på koldskål!
hestsmolf skrev:
M&M peanuts
hehe
@random
Napper obv en liter koldskål oprørt med 2 tykke portere. Ovenpå 300g m&m
Nope, tror vi tager haveegryn og banan versioner..
Bacon ?
Bedste opskrift:
3 aeggeblommer med 6 spiseskefulde sukker. Roeres godt sammen. (kan evt tilsaettes vanillesukker)
lidt piskefloede (roer et godt stykke tid indtil floeden og aeggemassen er tyk)
300 ml graesk yogurt (roer yogurten forsigtigt i)
1 liter kaernemaelk. Roer sammen med resten og..
smag til med citronsaft.
Det er en god opskrift.
Vi spiser med vanilleristede (i ovn) havregryn med mandler.
pokerheh skrev:
Bedste opskrift:
3 aeggeblommer med 6 spiseskefulde sukker. Roeres godt sammen. (kan evt tilsaettes vanillesukker)
lidt piskefloede (roer et godt stykke tid indtil floeden og aeggemassen er tyk)
300 ml graesk yogurt (roer yogurten forsigtigt i)
1 liter kaernemaelk. Roer sammen med resten og..
smag til med citronsaft.
Det er en god opskrift.
Vi spiser med vanilleristede (i ovn) havregryn med mandler.
takker !
Bedste koldskål er nem at lave selv:
2 bægre pasteuriserede æggeblommer røres til 'æggesnaps' med 4 spsk sukker + 2 tsk. Vanillesukker eller kornene af ca. 1/2 stang rigtig ,vanille.
(Hvis man bruger ægte vanillestang er det er fordel at mase kornene med lidt af sukkeret - så bliver kornene skilt ad i stedet for at være en klump)
Tilsæt 1 liter tykmælk og pisk let.
Tilsæt 1 liter kærnemælk og rør det hele let sammen.
Smag til med frisk citronsaft (ca. En halv citron), lidt mere vanille og evt. Mere sukker.
Så kan arla og Karolines godt gå hjem og lægge sig... Ovenstående koldskål er langt bedre!
Hvis man kan tåle kalorierne kan man røre flødeskum af ca. 1 dl. Piskefløde i .. men så kan man ikke rigtigt kalde det andet end dessert..
Den blev perfekt - tak Tuz !!
Det der med ristede havregryn kunne jeg sgu ikke finde ud af - i gamle dage synes jeg det blev til klumper. og knaste... (det var dengang min mor lavede det) Men nu smagte det sgu ikke ret godt...
Måske en ordentlig klump smør og noget sukker kunne ha gjort det bedre
Velbekomme
Man skal bruge lidt sukker og smør til ristede havregryn ..i hvertfald hvis de skal blive søde og knasende.
Man skal bruge ret meget sukker eller honning for at lave hjemmelavet crusli (klumpet, meget sødt og knasende)
Kanelsneglen skrev:
Koldskål er sygt overvurderet.
Insta ip ban :)
tuznelda skrev:
Bedste koldskål er nem at lave selv:
2 bægre pasteuriserede æggeblommer røres til 'æggesnaps' med 4 spsk sukker + 2 tsk. Vanillesukker eller kornene af ca. 1/2 stang rigtig ,vanille.
(Hvis man bruger ægte vanillestang er det er fordel at mase kornene med lidt af sukkeret - så bliver kornene skilt ad i stedet for at være en klump)
Tilsæt 1 liter tykmælk og pisk let.
Tilsæt 1 liter kærnemælk og rør det hele let sammen.
Smag til med frisk citronsaft (ca. En halv citron), lidt mere vanille og evt. Mere sukker.
Så kan arla og Karolines godt gå hjem og lægge sig... Ovenstående koldskål er langt bedre!
Hvis man kan tåle kalorierne kan man røre flødeskum af ca. 1 dl. Piskefløde i .. men så kan man ikke rigtigt kalde det andet end dessert..
Ingen fløde??
Et eller andet der ødelægger koldskålen (noget syre af en art - vaskemiddel kan nok også gøre det) - og så lav noget lækkert i stedet for :D
Cyberbanan..
Nej, ikke fløde i koldskål som 'hovedmåltid eller mellemmåltid' .. men som dessert kan man godt røre lidt flødeskum i.
Personligt foretrækker jeg koldskål uden fløde.
Bananskiver, koldskål på og godt med ristede havregryn som topping .. det er godt både som morgenmad eller aftensmad :-)
Razga skrev:
Kammerjunker
punktum
spot on.... Det gjorde ihvertfald at min koldskål blev perfekt.
Kanelsneglen skrev:
Koldskål er sygt overvurderet.
Koldskål er syyyyygt undervurderet!
RekiB skrev:
kammerklunger er win !
Not an option, eftersom Bluff_Man stadig har en af mine klunker, og han vil ikke gi' den tilbage
Spist det iaftes og igen her til morgen med jorbær og bananer, og ja det er altså det sygeste win. Kunne forestille mig lidt havregryn heller ikke ville være skidt for at få lidt mere mæthedsfornnemelse
Verdens nemmeste opskrift
2 æg pisk igennem med sukker(mere end man regner med) 200-400 gram
1 spiseske vanille
Og lidt citron
1 liter kernemælk
1 liter ymer
Jobs done
Ingen der har prøvet med guldkorn, eller det der "gør mælken chokoladelækker" ovenpå ?
Det skal jeg sgu prøve i aften tror jeg
Kanelsneglen skrev:
Koldskål er sygt overvurderet.
Dem der liker dette indlæg, må være de samme personer, som har hvid baggrund.
Nu vi snakker kammerjunker, hvilke mener i er nuts? Vores lokale Irma har desværre ikke de små "hjemmebagte" mere, og en erstatning er svær at finde. Alle de alm dagligvarer butiks Junker er prøvet. Nogle gode forslag? Bor i Næstved hvis det skulle hjælpe
I Brugsen i Nyråd (ca 30km fra Næstved) har man nogle små gode nogen :-)
Corn flakes, try it.
Pading. Omw to tjek
Det skal være de små fra Karen wulf / bisca i en blå pose. Ikke dem i en gul pose !!
æg i koldskål er overvuderet og får det til at smage mærkeligt.
4/5 Tykmælk
1L Kernemælk
Godt med Flormelis(6-8spk)
Vaniliesukker 2-3spk
Pres en halv citron i.
Det der pis med at skulle piske æg og skidt og møj bliver sgu for meget arbejde, ovenstående kan røres med en ske.