Hvem er goumet chef.

#1| 0

Jeg afholder kort aften for drengene.

Først på aftene afholdes en SNG med fornemme præmier.
Så er der pause og mad.

Dernæst står resten af aftenen på Jydepoker alá Mousel.

Men..
vi skiftes til at være vært og diske op med drikkevarer og mad..

Forret har jeg fundet..

Men er der nogle der har en skide god ide til en super hovedret, men som kan forberedes, og kun kort varmes eller lignende, så pausen ikke bliver for lang.
For man vil jo helsst igang med de lydløse på bordet og kortene i luften..

Gus

03-07-2008 12:16 #2| 0

Flere Tarteletter Harry!

03-07-2008 12:24 #3| 0

Kød på weber og kartoffelsalat

03-07-2008 12:39 #4| 0

Jægerkam FTW med nye kartofler, waldorfsalat og asier!

03-07-2008 12:40 #5| 0

Hvad med forårsruller fra daloon?

03-07-2008 12:43 #6| 0

toast og ris

03-07-2008 12:44 #7| 0

Kimkanon er spot on...

03-07-2008 12:54 #8| 0

Fik vi ikke kokke rådene igår ? Var en anden tråd med en kok. Go find it

03-07-2008 13:07 #9| 0
Moderator

Det er tid til skaldyr. Rejer, hummer, jumfruhummer, krebsehaler, krabber osv. Blot serveret med noget godt brød og en god Newzealandsk Sauvignon Blanc (anbefaler Konrad & Conrad 2005'er)

Skal det være endnu mere rustikt, kunne en gang moules frites (En ordenlig skudefuld hvidvinsdampede blåmuslinger med håndskårne fritter) Meget nemt og hurtigt at lave, og den ultimative sommermad. Igen med den gode vin, som nævnt ovenfor.

Et alternativ kunne være skindstegt multe med nye kartofler og friske asparges. Kartoflerne skal koges... resten kan tilberedes på et kvarter. :)

03-07-2008 13:10 #10| 0
www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=161086

Here u go..
03-07-2008 13:15 #11| 0

Hvis jeg kom til poker aften ville det sidste jeg ville have til middag være skindstegt fisk som jeg skulle sidde og fedte med i 5 år før jeg måske fik 110 gram kød. ;). Mad til herre aftener skal være nemt at spise, fylde i maven og gå med drikkelse som rykker i kæften når du drikker det.


Kød på ild. Find på en salat på fløjen. Det går aldrig galt og det er nemt og hurtigt at spise samt du kan servere en herre rødvin med struktur til. En oversøisk cab, eller måske en ribera del duero eller noget ordentligt brunello eller barolo - ikke fra supermarkederne! (Så slipper i også for fimset hvidvin ;))


I sidste ende er det jo smag og behag.

03-07-2008 13:22 #12| 0
Moderator

Der blev spurgt til gourmet og ikke Jensens Bøfhus ;)

Og fimset hvidvin? - så har du ikke prøvet den nævnte. Drikkes den med lukekde øjne, vil 2 ud af 3 gætte på vinen har en noget mørkere farve end den har ;)

03-07-2008 13:33 #13| 0

@nanoq, hvor kan vinen købes og hvad er prisen?

03-07-2008 13:49 #14| 0

haha NanoQ

Hvis man vil servere forrets mad til hovedret har man diskvalificeret sig selv. De ting du nævner er jo superlækre... Til forret ;)

03-07-2008 14:03 #15| 0

justeat.dk

03-07-2008 14:15 #16| 0

Hahahah Friggin owned HolchKnudsen... Se nogle flere tuborg reklamer og bol din fodboldvenner ;)

03-07-2008 14:17 #17| 0

ja avs det gjorde ondt

03-07-2008 14:24 #18| 0
Moderator

diedamm, Du kan få en 2006'er hos Vinoteket: vinoteket.dk/c5x_details.asp?functionx=det&MENU=1&itemidrecid=179458864&search_str=&Count=1&Group=182&PRODEXPLODE=Vin&sortmode=& - den er ok, omend 5'eren er bedre.

2005'eren har jeg sidst købt ved Jysk Vin. Prisen er den samme som 6'eren. Om de har den mere, ved jeg ikke. Den kan være svær at finde, da den er ret eftertragtet. :)

Holch, Det tror jeg ikke folk fra regionen omkring den fransk/belgiske grænse vil give dig ret i. Moules Frites er vel noget nær egnens nationalret. Rustikt og godt hovedmåltid.

03-07-2008 14:33 #19| 0

Jeg har det fint med at være uenige med franskmændene og deres halvfætre nord for grænsen :)


Men nok drilleri. Jeg er enig i at noget nemt skaldyr eller fisk med en frisk men kraftfuld hvidvin er et lækkert sommer måltid. Og det er da superfint med noget inspiration. Mit kød på ild forslag er jo ret beset ikke videre opsigtsvækkende men alligevel min favorit mad.

03-07-2008 15:07 #20| 0

Hvor faen for man skaldyrs bufet efter nimb er lukket ud over krog's???

03-07-2008 15:12 #21| 0

Steg, ovnbagte kartofler, flutes samt salat, så er det nemt at forberede og smager skide godt. Det meste skal bare i ovnen og salaten kan laves inden, så skal der godt nok lige bruges 5 min. på at skære stegen ud. ( I må selv gætte min livret ) og kød på ild går man heller aldrig forkert i byen af :-)

03-07-2008 16:11 #22| 0

Hummer natural , citron mayo, hvidløgs dress, lunt brød, iskold hvidvin, enkelt og godt

03-07-2008 17:15 #23| 0

Hvad sker der for fisk? Vi skal sku' da have en gang store bøffer på grillen, kolde øl i hånden og kartoffelsalat på tallerkenen!

03-07-2008 17:27 #24| 0

fisk og hvidvin til en herre aften?

03-07-2008 17:29 #25| 0

For inspiration tjek www.stram.dk .

Held og lykke!

03-07-2008 17:30 #26| 0

Sidst jeg var til pokerparty fik vi kartoffelsalat gourmet style:

nye kartofler (koges med skræl og halveres eller passende)

Marinade/dressing:

God sennep
Brun Farin
God olivenolie
Lidt hvidløg
Salt
Peber
Rødløg
Forårsløg

bland skidtet sammen i et passende forhold - det er et HIT og giver max scrub ved bordet!!

03-07-2008 17:40 #27| 0

Pasta med kødboller, og revet
parmasanost, serveret med en flaske rødvin.
Tro mig har nemlig arbejdet i en
pizza resteurant.
Bon apétit

03-07-2008 18:17 #28| 0

Der er sku ikke nogen skaldyrs retter der bare "lige kan varmes op igen" medmindre i er ude i at ville ha en god omgang kamp diarre.
hvorfor ikke bare lave en god omgang kødgryde? Den kan laves inden også kan du lade den simre mens i gir den gas i første omgang sng lir.

Anyhoo, ned til slagteren
250g oksekam pr mand og bacon og cocktail pølser indtil du skammer dig.
Løg, gulerødder og paprika fra grønthandleren fornuftigt forholdsmæssigt, da der ikke ska være for mange grøntsager i.
Ned i din lokale italienske deli og få deres moste tomater(ikke hakkede eller flåede, men juicelike ting som kan fås på karton eller i flaske(ikke noget med basilikum/hvidløg/chili/andet bs, bare kun tomat)).

hjem find din største gryde frem:
en god sjat GOD olivenolie varmes op-> løg, paprika og 1-2 fed hvidløg svitses-> kødet puttes i.
Når kødet er brunet hældes gulerødderne i sammen med de moste tomater i. lad det koge ind, og tilsæt 1/4 fløde/creme finne.

på en pande ved siden af steges bacon + cocktailpølser, derefter tager du fedtet fra og hælder det overi gryden.
Smag til med salt peber og rødvin(og evt noget bouillon), indtil du har fundet lige præcis den smag du kan lide.

Du kan spise alt til. Det er super nemt at lave og smager fantastisk.
Du kan spise nye kartofler/kartoffelmos/ris/brød til.

af vin på siden kan jeg anbefale den portugisiske rødvin Grou (ikke Grou2). Det er en kraftig satan, som smager så englene synger, koster dog også derefter: 200spir pr. Den kan fås hos vinhandleren Brødrene D på rolighedsvej, frederiksberg.

gl

03-07-2008 18:57 #29| 0

Tag et godt land baguette. smør det med pesto, og lidt Mirachel whip..

Baby spinatblade, tomater og løg fordeles.

frisk buffel mozzzarella skæres ud og ligges i med tynde strimler af serrano eller parma skinke...

Film brødene og læg dem på køl...

Det hele kan arrangeres inden spillet starter, og er den perfekte mad i pausen af et homegame...

Det slår aldrig fejl her hjemme

03-07-2008 19:46 #30| 0

@goldmine7

LOL, grineren comment.

@OP

McD...

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar