Hej allesammen,
Håber der er nogle krybdyr elskere herinde :)
Har en ven fra København, som skal af med sin 1 1/2 år gamle Leguan og derfor tænkte jeg på nogen fra PN, som altid har ønsket sådan en.
Pris = 0 kr.-
Sted = København.
Skriv endelig, hvis i mangler, billeder kan skaffes.
BILLEDE: i50.tinypic.com/2m44ykh.jpg
Hvem vil ha en Leguan?
Hvordan passer man sådan en?
Fuck af, LuckerAndy. Vi må alligevel ikke have dyr i bygningen, og jeg sladrer!
Pssst Mio, hvad spiser sådan en? Og koster den meget at have?
Man skal have et Akvarie til den, ellers kan man have den rendende, som en vagthund ;)
cirka 40 cm lang med dobbelt så lang hale.. det er en mini dino skal i tænke på.
Den spiser Grønsager, og frugter og som dessert Mus og grashoppere.
Aner ikke, hvad det koster at have sådan, kommer an på, hvor du handler dine frugter og hvor fed din leguan skal blive hehe.
Hvad kan den?
Og hvordan smager den?
Ved et dyr godt, at man spiser hovedmåltid og så dessert bagefter?
Men hvis den lever af frugt og grønt skal jeg nok overveje det. Kunne være det sygeste at have :D Skal lige se, hvad man skal have og hvor tidskrævende sådan en fætter er.
I er meget seriøse i denne her tråd.
Har i flere dumme spørgsmål, om hvordan den smager, og hvad den kan så slå leguan op på Google eller Wikipedia.
Jeg har fået tjansen at hjælpe min ven at finde en ny ejer, og ikke være Einstein og svare på spørgsmål, som jeg ikke aner svar på ;)
1 Stor leguan
1 Liter leguanfond (kan erstattes af kyllingefond)
2 Bouillon terninger
1 Fed hvidløg
1 Porrer
Tomat, groft hakket
1 løg med tre 3 kryddernelliker påsat
Grøn peber, groft hakket
1 Kvart kålhoved
1 Teske spidskommen
1 sjat reven muskatnød
Salt og peber og 400 gr. vermecelli (meget tynd pasta)
Slagt, rens, flå leguanen og hak den i mundrette stykker.
Forbered leguanfonden, i en støbejernsgryde, kom hvidløg, porre, tomat, løg og kål i gryden. Kog op og lad fonden simre i en halv time.
Kom kødet i gryden og fyld eventuelt ekstra vand i gryden og lad kødet simre en halv time, eller indtil kødet er mørt.
Si fonden, smid grøntsagerne væk og skær kødet fra knoglerne.
Varm fonden og kom spidskommen, den revne muskatnød, vermicelli, salt og peber i gryden. lad det småkoge i 5 minutter. Kom leguanen i gryden. server den rygende varm med majsgrød
Må man æde den? =)
Er det en grøn leguan? Sådan en bliver jo stor ad helvede til... Kræver et bur på mindst 2x1x1 meter, ifølges terrarie-butikken.
"Slagt, rens, flå leguanen og hak den i mundrette stykker".. Lyder alligevel ret brutalt :D
@Mio23
Kan den bo sammen med en Gamma? Vi har en der savner lidt selskab.
Kan man bruge den som kamphund?
Og hvis ja, hvordan tror du den ville klare sig i kamp mod min engelske Mastiff Fifi?
Når de bliver store ser de sådan ud:
www.youtube.com/watch?v=livAmsfhM1Y
Please lov mig, at du kun forærer den til en der har forstand på leguaner da de er ret svære at passe, evt. foræe den til noget mini zoo, zoo eller dyreforretning...
Jeg mindes ikke, at min families leguan var svær at passe, da jeg var mindre.
Jeg fangede stankelben til den hver dag.
joergen, jeg har sendt dig en mail med nummer og kontakt person...
Held og Lykke med dit nye krybdyr ♥
@Thingyman
Din dyreplager! Har læst på 2 sites indtil videre, at de er rene vegetarer!
@Joergen
Velbekomme. :P