Tak for de gode svar. ;)
Hvilken MASH har i gode erfaringer med? (KBH.)
Mikkmakk skrev:Hej PN
Da jeg snart fylder rundt, har vi snakket om at få afprøvet Mash (et af stederne i KBH.) Kan se der er 3-4 steder.
Er der nogle i kan anbefale frem for andre? Hvor servicen lige er lidt bedre..
Jeg læste på et tidspunkt i tidligere tråd at en havde oplevet at en restaurant hovedsagligt var fyldt med rockertyper ;) Det vil jeg helst gerne undgå.
Mht. til det sidste så - med det forbehold at jeg ikke har besøgt Mash det sidste år - skal du nok ikke regne med det :) Men har aldrig oplevet problemer med dette segment ved besøg i restauranten.
Jeg ville nok tage i Bredgade eller Tivoli, hvis jeg var jer
ALL IN INC skrev:
Mht. til det sidste så - med det forbehold at jeg ikke har besøgt Mash det sidste år - skal du nok ikke regne med det :) Men har aldrig oplevet problemer med dette segment ved besøg i restauranten.
Jeg ville nok tage i Bredgade eller Tivoli, hvis jeg var jer
Jeg kunne nok google ;) men er den i selve tivoli eller ude på tivolihotellet ?
Hotellet kan jeg se Mash Penthouse.
Den hyggeligste er Skovridderen, men det ikke i København dog
Frederiksberg synes jeg er bedst af dem i København, men det nok en smags sag. Personalet her er veluddannet og ved hvad se taler om
Tivoli nr 2
Hvis ikke det absolut skal være Mash, ville jeg overveje Capa.nu og deres smørbøf, slår imo de andre bøf restauranter i København
Jesper M skrev:Den hyggeligste er Skovridderen, men det ikke i København dog
Frederiksberg synes jeg er bedst af dem i København, men det nok en smags sag. Personalet her er veluddannet og ved hvad se taler om
Tivoli nr 2
Hvis ikke det absolut skal være Mash, ville jeg overveje Capa.nu og deres smørbøf, slår imo de andre bøf restauranter i København
Har tjekket capa.nu. Det ser lækkert ud, men jeg forventer vi holder os til MASH
Mikkmakk skrev:
Jeg kunne nok google ;) men er den i selve tivoli eller ude på tivolihotellet ?
Hotellet kan jeg se Mash Penthouse.
Det er den på hotellet. Jeg har ikke prøvet den på Frederiksberg, som anbefales ovenfor.
djoffer skrev:
Mega overpriced
Hvorfor er det relevant i denne tråd?
ALL IN INC skrev:
Mht. til det sidste så - med det forbehold at jeg ikke har besøgt Mash det sidste år - skal du nok ikke regne med det :) Men har aldrig oplevet problemer med dette segment ved besøg i restauranten.
Jeg ville nok tage i Bredgade eller Tivoli, hvis jeg var jer
Der var rockertyper i Bredgade da jeg var der sidst.
prangstar skrev:Der var rockertyper i Bredgade da jeg var der sidst.
Præcis ;-)
prangstar skrev:Der var rockertyper i Bredgade da jeg var der sidst.
Var du da i byen med brødrene? :-)
Spiste på Mash på Tivolihotellet i november med familien
Vi fik god service, restauranten var lækkert indrettet, god udsigt, dæmpet rolig musik.
Jeg fik deres canadiske ribeye, som var helt fantastisk
Deres chillicheeseballs var også super lækre - det hele var lækkert
I kan godt glæde jer😊👍
prangstar skrev:Der var rockertyper i Bredgade da jeg var der sidst.
Og? Generede de dig, eller spiste de bare et måltid ligesom alle andre i restauranten?
Advisored skrev:
Og? Generede de dig, eller spiste de bare et måltid ligesom alle andre i restauranten?
De var generende og personalet turde ikke skride ind.
Tror du de sad med veste på eller at det var deres opførsel der gjorde at jeg betegner dem som rockertyper?
prangstar skrev:
De var generende og personalet turde ikke skride ind.
Tror du de sad med veste på eller at det var deres opførsel der gjorde at jeg betegner dem som rockertyper?
Jeg tror du betegner dem som rockertyper, fordi du med stor sandsynlighed ikke kender en rocker.
Hvad får dig til at sige, at personalet ikke turde skride ind?
Advisored skrev:
Jeg tror du betegner dem som rockertyper, fordi du med stor sandsynlighed ikke kender en rocker.
Hvad får dig til at sige, at personalet ikke turde skride ind?
Tror du godt du kan holde styr på 2 tråde på een gang hvor du skal være Rasmus Modsat? Manden var der, det var hans oplevelse, lev med det som man åbenbart siger nu om dage :)
Advisored skrev:
Jeg tror du betegner dem som rockertyper, fordi du med stor sandsynlighed ikke kender en rocker.
Hvad får dig til at sige, at personalet ikke turde skride ind?
Har du ikke en papkasse du kan hoppe i og lukke låget. Dumhedsbarometeret er rødglødende og brænder sammen, hvis du bliver ved (i begge tråde).
prangstar skrev:Har du ikke en papkasse du kan hoppe i og lukke låget. Dumhedsbarometeret er rødglødende og brænder sammen, hvis du bliver ved (i begge tråde).
Det godt du, spis du bare din bøf, mens du kigger stift i jorden og gå så hjem og skriv om det på PN.
telum skrev:Tror du godt du kan holde styr på 2 tråde på een gang hvor du skal være Rasmus Modsat? Manden var der, det var hans oplevelse, lev med det som man åbenbart siger nu om dage :)
Jeg betvivler ikke hans oplevelse om, at han har ser “rockertyper”
Jeg undrer mig over, hvorfor det betyder noget, men hvis man er et skræmt menneske, så må det da være meget ubehageligt.
Brunen skrev:Guys, advisored er en troll
Don’t feed the trolls
Tror du jeg troller? Det gør jeg ikke.
Advisored skrev:
Jeg betvivler ikke hans oplevelse om, at han har ser “rockertyper”
Jeg undrer mig over, hvorfor det betyder noget, men hvis man er et skræmt menneske, så må det da være meget ubehageligt.
Hvis du bare havde to hjerneceller så kunne du måske regne ud, at det selvfølgelig var ud fra deres opførsel, at jeg identificerede dem som rockertyper. Personalet var tydeligvis bange for dem, da de ikke turde sige når da deres "piger" havde hånden nede i deres bukser lige foran personalet.
De gjorde ikke mig noget og var heller ikke bange for dem. De sad i sofaen ved indgangen (altså hvor der konstant var personale". Vi fik en drink og gik ind til vores bord og så ikke mere til dem.
Jeg har i øvrigt arbejdet sammenlagt 10 år i det åhusianske byiiv på steder, hvor der både kom rockere og indvandrerbander. Så har haft en del kontakt med "bad guys" gennem tiderne.
Brunen skrev:Spiste på Mash på Tivolihotellet i november med familien
Vi fik god service, restauranten var lækkert indrettet, god udsigt, dæmpet rolig musik.
Jeg fik deres canadiske ribeye, som var helt fantastisk
Deres chillicheeseballs var også super lækre - det hele var lækkert
I kan godt glæde jer
Fedt. Tak.
prangstar skrev:
Hvis du bare havde to hjerneceller så kunne du måske regne ud, at det selvfølgelig var ud fra deres opførsel, at jeg identificerede dem som rockertyper. Personalet var tydeligvis bange for dem, da de ikke turde sige når da deres "piger" havde hånden nede i deres bukser lige foran personalet.
De gjorde ikke mig noget og var heller ikke bange for dem. De sad i sofaen ved indgangen (altså hvor der konstant var personale". Vi fik en drink og gik ind til vores bord og så ikke mere til dem.
Jeg har i øvrigt arbejdet sammenlagt 10 år i det åhusianske byiiv på steder, hvor der både kom rockere og indvandrerbander. Så har haft en del kontakt med "bad guys" gennem tiderne.
Så der sad en flok rockere og fik håndjobs lige inden for døren på mash. Makes perfect sense.
Ja, du er en vaskeægte bad guy connaisseur.
Advisored skrev:Så der sad en flok rockere og fik håndjobs lige inden for døren på mash. Makes perfect sense.
Ja, du er en vaskeægte bad guy connaisseur.
- Rockertyper - de havde ikke vest på
- De havde hånden nede i bukserne - ikke det samme som handjob
- Du er god til at læse
Advisored skrev:
Jeg betvivler ikke hans oplevelse om, at han har ser “rockertyper”
Jeg undrer mig over, hvorfor det betyder noget, men hvis man er et skræmt menneske, så må det da være meget ubehageligt.
Vildt nok at være bange for en vaccine og samtidigt tale så nedladende om andres frygt.
Allundberg skrev:
Vildt nok at være bange for en vaccine og samtidigt tale så nedladende om andres frygt.
Hvorfor er det du tror jeg er bange for vaccinen? Det er da det sygeste vrøvl. Find lige et sted jeg skriver jeg er bange. Pft
Jeg har rettet i OP og takket for de gode svar.
Slap nu af gutter og nyd det snart er jul. ;)
Mikkmakk skrev:Jeg har rettet i OP og takket for de gode svar.
Slap nu af gutter og nyd det snart er jul. ;)
HVis jeg skal sidde sammen med nogen rokkere. så må MASH da være stedet a gøre det på . sjældent har jeg siddet med en SÅ stor kniv imens at jeg spiser. !! jeg har skrevet det før,, men den bedste bøf ( er den jeg har fået ved MASH i Århus jeg er 54 og jeg spiser sjældent ude. men den bøf fra MASH for 5 års siden . ja den kan jeg stadig huske.
nuller skrev:
HVis jeg skal sidde sammen med nogen rokkere. så må MASH da være stedet a gøre det på . sjældent har jeg siddet med en SÅ stor kniv imens at jeg spiser. !! jeg har skrevet det før,, men den bedste bøf ( er den jeg har fået ved MASH i Århus jeg er 54 og jeg spiser sjældent ude. men den bøf fra MASH for 5 års siden . ja den kan jeg stadig huske.
;)
Dejligt at høre.
Jeg har spist på den i Kastrup Lufthavn mange gange. Det er ganske udmærket og det bedste alternativ i lufthavnen.
Hej
så fik vi prøvet MASH penthouse, og det var en fornøjelse.
Vi fik prøvet en masse forskelligt fra menukortet, alt fra standard "billig" burger til ældstesønnen til den Canadiske 400 gram ribeye til mig ;) kan anbefales.
Dry age ribeye 300 gram til yngstesønnen og en lidt mindre bøf til Tuz (250 g)
Mash potato, blomkål på en fancy måde, og chili cheese balls som sideorders, og bearnaise til alle ..
2xTatar, pasta og pok choi til forrret.
2xCheesecake og 1x chokolade fondant til dessert.
Lidt rødvin, cola, og vand.
Pris 3200 kr for 4 personer, inkl ca. 10% drikkepenge. Tuz var rundhåndet ;)
Virkelig fin og god service hele vejen igennem.
Ps Vi spiste forret først, bare hvis nogle skulle være i tvivl ;)
Vi gør det gerne igen.
Mikkmakk skrev:
Pris 3200 kr for 4 personer, inkl ca. 10% drikkepenge. Tuz var rundhåndet ;)
Det er der mange danskere der kunne tage ved lære af. Thumbs up :)
Aurvandil skrev:
Det er der mange danskere der kunne tage ved lære af. Thumbs up :)
Tak :)
Glemte selvfølgelig at tage billede af cheesecake til jeg var halvvejs og blev belært af yngstesønnen at det var for sent !! ;)
Det var virkelig lækkert hele vejen igennem.
Og overraskende billigt selvom vi på intet tidspunkt "tænkte over priser, men bare bestilte efter appetit og lyst".
Virkelig en god oplevelse.
Mikkmakk skrev:
Tak :)
Glemte selvfølgelig at tage billede af cheesecake til jeg var halvvejs og blev belært af yngstesønnen at det var for sent !! ;)
Ved nærmere eftersyn afslører skyggen på det midterste billede, en mildt sagt upassende adfærd når man er på restaurant med familien...
Kanelsneglen skrev:
Ved nærmere eftersyn afslører skyggen på det midterste billede, en mildt sagt upassende adfærd når man er på restaurant med familien...
så vær glad for du ikke kan se hvad der sker under bordet ;)
Mikkmakk skrev:
så vær glad for du ikke kan se hvad der sker under bordet ;)
Touché :D
edit: Tuz-ché naturligvis
Været på MASH Penthouse 10+ gange og flere gange oplevet at de ikke kan finde ud af at tilberede deres steaks hvis det ikke er fra deres mest solgte varianter.
Vil anbefale at man altid bestiller deres “idag har vi XXX stykke kød som ikke er på menukortet”. Størstedelen af gæster bestiller det her “specielle kun idag” kød og derfor ligger det klar i ovnen til dig. Hvis du bestiller noget der ikke er standard får du med stor risiko dårligt tilberedt kød.
Du kan ligeså Godt tage på Köd og få en bedre og billigere smagsoplevelse. Köd er mere konsistente.
mash ser self bedre ud på IG 😝
OMWtoNsbld skrev:Været på MASH Penthouse 10+ gange og flere gange oplevet at de ikke kan finde ud af at tilberede deres steaks hvis det ikke er fra deres mest solgte varianter.
Vil anbefale at man altid bestiller deres “idag har vi XXX stykke kød som ikke er på menukortet”. Størstedelen af gæster bestiller det her “specielle kun idag” kød og derfor ligger det klar i ovnen til dig. Hvis du bestiller noget der ikke er standard får du med stor risiko dårligt tilberedt kød.
Du kan ligeså Godt tage på Köd og få en bedre og billigere smagsoplevelse. Köd er mere konsistente.
mash ser self bedre ud på IG
Den canadisk ribeye jeg fik har jeg svært ved at tro kan toppes ret mange andre steder.
Men nu var det også en helt speciel dag det giver nok lidt ekstra.
Mikkmakk skrev:Den canadisk ribeye jeg fik har jeg svært ved at tro kan toppes ret mange andre steder.
Men nu var det også en helt speciel dag det giver nok lidt ekstra.
hmmmmmm... har besøgt de fleste steak steder i københavn i den bedre ende. MASH har klart styr på hvad de laver og det tager de sig betaling for! Må anbefale retour, har ikke fået en bedre ribeye (eller større.. 500g!!). CAPA er også værd at besøge.
Sidst jeg var på MASH er en del år siden, der var også rockere. :D B. Sandberg him self du...
kaffekanden skrev:
hmmmmmm... har besøgt de fleste steak steder i københavn i den bedre ende. MASH har klart styr på hvad de laver og det tager de sig betaling for! Må anbefale retour, har ikke fået en bedre ribeye (eller større.. 500g!!). CAPA er også værd at besøge.
Sidst jeg var på MASH er en del år siden, der var også rockere. :D B. Sandberg him self du...
Har fået ribeye på capa og den er også super god. Syntes stadig canadisk på Mash var et niveau over.
Jeg er lige havnet på hotellet efter en middag med kolleger på Retour (Kbh). Udvalgt efter anbefalinger bla. herfra.
Har jeg bare været uheldig, eller er det over rated?
Maden var da fin.
Jeg fik østers, der var friske og flotte, men de havde fået pænt meget salt(!?) og manglede syre.
Derefter en ribeye, der var perfekt stegt, men absolut ikke den bedste udskæring jeg har fået. Fedt er godt på en ribeye... Men ikke når det nærmest udgør halvdelen af tallerkenen. Fritter var bløde og kedelige. Bearnaise fin.
Det var svært at gå kontakt med tjenere, selvom det ikke var en travl aften.
Og så larmen! - 3 grupper meget feststemte unge mennesker, der gjorde det helt umuligt at have en samtale.
Jeg gik skuffet derfra.
Nåh... Men et spørgsmål. Vi skal have noget god mad igen i morgen. Alle genrer er i spil. Hvor skal vi hen? - helst i omegnen af Scandic Cph.
Synes også Retour er totalt over-rated i forhold til priserne, og jeg betaler gerne meget for min mad og vin. Der er så meget andet godt derude, så ingen Retour herfra.
NanoQ skrev:Jeg er lige havnet på hotellet efter en middag med kolleger på Retour (Kbh). Udvalgt efter anbefalinger bla. herfra.
Har jeg bare været uheldig, eller er det over rated?
Maden var da fin.
Jeg fik østers, der var friske og flotte, men de havde fået pænt meget salt(!?) og manglede syre.
Derefter en ribeye, der var perfekt stegt, men absolut ikke den bedste udskæring jeg har fået. Fedt er godt på en ribeye... Men ikke når det nærmest udgør halvdelen af tallerkenen. Fritter var bløde og kedelige. Bearnaise fin.
Det var svært at gå kontakt med tjenere, selvom det ikke var en travl aften.
Og så larmen! - 3 grupper meget feststemte unge mennesker, der gjorde det helt umuligt at have en samtale.
Jeg gik skuffet derfra.
Nåh... Men et spørgsmål. Vi skal have noget god mad igen i morgen. Alle genrer er i spil. Hvor skal vi hen? - helst i omegnen af Scandic Cph.
længe siden jeg har været der, min oplevelse var dog at kødet var rigtig godt den dag. Tjener og støj - samme oplevelse. Medium bearnaise.
NanoQ skrev:Jeg er lige havnet på hotellet efter en middag med kolleger på Retour (Kbh). Udvalgt efter anbefalinger bla. herfra.
Har jeg bare været uheldig, eller er det over rated?
Maden var da fin.
Jeg fik østers, der var friske og flotte, men de havde fået pænt meget salt(!?) og manglede syre.
Derefter en ribeye, der var perfekt stegt, men absolut ikke den bedste udskæring jeg har fået. Fedt er godt på en ribeye... Men ikke når det nærmest udgør halvdelen af tallerkenen. Fritter var bløde og kedelige. Bearnaise fin.
Det var svært at gå kontakt med tjenere, selvom det ikke var en travl aften.
Og så larmen! - 3 grupper meget feststemte unge mennesker, der gjorde det helt umuligt at have en samtale.
Jeg gik skuffet derfra.
Nåh... Men et spørgsmål. Vi skal have noget god mad igen i morgen. Alle genrer er i spil. Hvor skal vi hen? - helst i omegnen af Scandic Cph.
restaurantlevi.dk/?gclid=EAIaIQobChMI8I6tzoDD-wIVGfp3Ch27tgOqEAAYASAAEgLJufD_BwE
Jeg tror, du har været lidt uheldig.
For mig er Retour altid mit go to sted.
Akustikken derinde er dårlig, men ellers spiller alt andet. Jeg går aldrig skuffet derfra, og jeg har vel været der i omegnen af en million gange, siden de åbnede.
Deres bearnaise er den bedste i verden i min optik, og det er uden sammenligning (og jeg har smagt bearnaise alle steder, hvor den er værd at smage).
Med forbehold for at det er et år eller to siden heg har været der, så tror jeg også du har været uheldig… akustik og service har aldrig været deres stærke side, men er aldrig gået utilfreds derfra når det kommer til maden! Og ja de har imo klart DK’s bedste bernaise og fritter og har godt nok også prøvet en del forskellige:)
NanoQ skrev:Jeg er lige havnet på hotellet efter en middag med kolleger på Retour (Kbh). Udvalgt efter anbefalinger bla. herfra.
Har jeg bare været uheldig, eller er det over rated?
Maden var da fin.
Jeg fik østers, der var friske og flotte, men de havde fået pænt meget salt(!?) og manglede syre.
Derefter en ribeye, der var perfekt stegt, men absolut ikke den bedste udskæring jeg har fået. Fedt er godt på en ribeye... Men ikke når det nærmest udgør halvdelen af tallerkenen. Fritter var bløde og kedelige. Bearnaise fin.
Det var svært at gå kontakt med tjenere, selvom det ikke var en travl aften.
Og så larmen! - 3 grupper meget feststemte unge mennesker, der gjorde det helt umuligt at have en samtale.
Jeg gik skuffet derfra.
Nåh... Men et spørgsmål. Vi skal have noget god mad igen i morgen. Alle genrer er i spil. Hvor skal vi hen? - helst i omegnen af Scandic Cph.
Jeg ville prøve CAPA. Vi har været der 2 gange og været særdeles tilfredse.
Mikkmakk skrev:
Jeg ville prøve CAPA. Vi har været der 2 gange og været særdeles tilfredse.
+1 til capa herfra, hvis i vil have mere bøf så er deres smørbøf absolut et besøg værd:)
Jeg er lidt fristet af Prangstars bud. Levi ser spændende ud. Der skal jo heller ikke gå bøf i det hele :D
Er der forøvrigt noget fornuftigt at spise i Tivoli? - der er desværre ønske fra mine udenlandske kollegaer om at se julelys i morgen.
Jeg husker heller ikke Retour som overvældende godt, men er personligt heller ikke til bøfrestauranter.
Levi står øverst på min ønskeliste til næste middag ude.
NanoQ skrev:Er der forøvrigt noget fornuftigt at spise i Tivoli? - der er desværre ønske fra mine udenlandske kollegaer om at se julelys i morgen.
Nimb ligger jo lige op af, derudover er der vist også altid (?) en popup restaurant til den fine side inde i haven.
Vi er så endt på Radio for i aften. Det ser umiddelbart spændende ud 🙂
Restaurant Levi er rigtig lækkert. Lidt pebret for hvad man får, men god mad og fedt sted(Lidt en "scene")
Radio var awesome til prisen. 7 serveringer med vinmenu. Alt spillede. Et par overraskende vine.
Fantastisk tjener... Og så gør det ikke noget, at de lige kunne finde en forrygende calva som avec.
Kæmpe anbefalinger og et sted jeg gerne vil besøge igen.
Torsk - Porre - Sauce vin blanc
Jordskok - Svampe - Sherry
Butternut - Miso - Mandler
Fasan - Selleri - Spinat
Græskar - Cheesecakeis - Black label caviar**
Kal - Brioche - Karl Johan
Æble - Fermenteret Hvidløg - Verbena
695,- (uden vin). Det er dælme skarpt, med den kvalitet der blev serveret.
Og den dessert var for vild! - noget af det bedste søde jeg har prøvet. Kun ærgeligt, den ikke var større.
Ift. Capa anbefaler PN så smørbøffen eller deres SASHI AAA Ribey ?
- Smørbøf original
Steges udelukkende efter køkkenets anbefaling - Rare og trancheret.
- Okse ribeye - SASHI AAA
World Steak Challenge guldmedalje 2018, 2019, 2021.
Hælder selv mest til SASHI, da jeg kan forestille mig at smørbøffen har en væsentlig "Instagram mark up"
hamdenlange skrev:Ift. Capa anbefaler PN så smørbøffen eller deres SASHI AAA Ribey ?
- Smørbøf original
Steges udelukkende efter køkkenets anbefaling - Rare og trancheret.
- Okse ribeye - SASHI AAA
World Steak Challenge guldmedalje 2018, 2019, 2021.
Hælder selv mest til SASHI, da jeg kan forestille mig at smørbøffen har en væsentlig "Instagram mark up"
Kun fået smørbøffen og den er super god ihvertfald, eneste anke er at de skiver de skærer den i er meget tynde! Og når man så har med en extrem mør bøf at gøre, så mister den lidt at mundfølelsen eller hvad man skal sige. Er det en 650kr bøf? Tjaee det er jo altid svært, men god er den da.
djoffer skrev:
Kun fået smørbøffen og den er super god ihvertfald, eneste anke er at de skiver de skærer den i er meget tynde! Og når man så har med en extrem mør bøf at gøre, så mister den lidt at mundfølelsen eller hvad man skal sige. Er det en 650kr bøf? Tjaee det er jo altid svært, men god er den da.
Tak for input !
Jeg ryger på SASHI, så kan jeg bidrage i tråden hvordan den var.
djoffer skrev:Ja gør det, hvis i skal have drink inden så bestil en unicorn fart!
SASHI AAA var skuffende
Af menukortet fremgår det at smørbøffen kun serveres rare og den er trancheret.
Bla. fordi jeg bedst kan lide min bøf medium/rare og jeg foretrækker selv at skære min bøf ud, valgte jeg SASHI AAA fremfor Smørbøffen.
Så det var lidt af en overraskelse & skuffelse, at den også var trancheret og blev serveret rare. Uden jeg var blevet gjort opmærksom på dette ved bestilling.
Bøffen var vel i sig selv godkendt, men heller ikke mere end det.
Akustikken var ganske horrible, alt i alt et sløjt besøg.
Vi er så heldige at være blevet inviteret på Mash i Odense i morgen.
Da jeg ved der er masser af mad og vinkyndige herinde vil jeg høre hvilket glas hvidvin jeg skal tage til den forret som jeg er helt sikker på jeg skal have som er Tatar♥ Den fik jeg godt nok også sidste og eneste gang vi har været der tidligere, men det skal være den igen ;).
Mikkmakk skrev:Vi er så heldige at være blevet inviteret på Mash i Odense i morgen.
Da jeg ved der er masser af mad og vinkyndige herinde vil jeg høre hvilket glas hvidvin jeg skal tage til den forret som jeg er helt sikker på jeg skal have som er Tatar♥ Den fik jeg godt nok også sidste og eneste gang vi har været der tidligere, men det skal være den igen ;).
Skal det være hvid? Umiddelbart passer noget Pinot noir lidt bedre til.
Af de hvide ville jeg nok gå med rieslingen.
Turbofluen skrev:Skal det være hvid? Umiddelbart passer noget Pinot noir lidt bedre til.
Af de hvide ville jeg nok gå med rieslingen.
Jeg havde slet ikke tænkt på at en rød ville være bedre.
Pinot noir. Det må jeg prøve til
Enig, jeg ville også gå med pinot noir. Kan se de har en fra New Zealand. Er ikke så velbevandret i pn derfra, men det ville stadig klart være mit valg.
jewr skrev:Enig, jeg ville også gå med pinot noir. Kan se de har en fra New Zealand. Er ikke så velbevandret i pn derfra, men det ville stadig klart være mit valg.
Takker.
Hvis du hellere vil have hvid så rul med det, selvom det er utraditionelt :)
Buub skrev:Hvis du hellere vil have hvid så rul med det, selvom det er utraditionelt :)
ja så tager jeg Riesling. Kan jo også være det er det resten af selskabet vil have, så hopper jeg på den ;)
ALL IN INC skrev:
Præcis ;-)
+1 jeg tror jeg oprindeligt skrev om rockertyper. Ved ikke om det stadivæk er det.
Mikkmakk skrev:
Jeg er godt nok til rare .. men det der er måske lige i overkanten.