Hey Pn.
På Lørdag står den på Frikadeller med kold kartofelsalat samt lidt brød. hvilken type øl passer bedst til menuén?
postgud
hvilken øl passer til frikadeller med kold kartofelsalat?
Sorry, men jeg kunne sgu ikke lade være med at lolle lidt over at oprette et indlæg om hvilken øl du skal drikke til frikadeller og kartoffelsalat om to dage!
SørenSnegl skrev:
Sorry, men jeg kunne sgu ikke lade være med at lolle lidt over at oprette et indlæg om hvilken øl du skal drikke til frikadeller og kartoffelsalat om to dage!
+1
Den her morknepper er pisse god - om den passer til frikadeller ved jeg intet om - drikker den til alt mad selv.
Krudtugler
køb nu bare tuborg eller carlsberg. hvis i er nærrige så køb dansk pils/harboe/lort
Florczak skrev:
Skide med etiketten, bare det knalder i kasketten.
Plejer den ikke at hedde: Det er ligemeget hvad der står på etiketten, bare man bliver skrold i kasketten?
:(
Du skal ikke have de tunge typer til frikadeller.
Vælg en god pilsnertype med meget bitterhed. Den økologiske Thy kunne være et godt bud.
Ale no 16
Og omvendt kan man også spørge hvilken øl passer ikke til frikadeller og kartoffelsalat?
Ikke enig med Allfen.
Ale no 16 er en udmærket øl. Men den er for kraftig til frikadellerne.
Skulle jeg vælge, ville jeg nappe en Humlefryd fra Skands bryghus. Alternativt Ølfabrikkens pilsner.
En iskold tuborg imho...
Helt sikkert en kold pilsner uden alt for meget smag...
Meget enig med metalmania - det går man aldrig galt i byen med
ale no 16 er bare djævelsk god og synes ikke den er voldsom kraftig og ville første bud til alle der spurgte om noget mht øl :-)
Du skal have fat i en Odense Classic fra Albani. Den passer til alle retter.
Ikke ale no 16. Burger & Bun fra Mikkeller er byens bedste value. 3 for en halvtreller i Irma - du blir IKKE skuffet :-)
ale 16 klart min favorit øl ved ikke om den passer til menu men hvad med en hvede øl let og frisk i smagen
birkebryg fra skovlyst
eller find noget her
En iskold Coca cola.
I drink two wibroe in the morning
I drink two wibroe at night
I drink two wibroe in the afternoon
It makes me feel allright
I drink two wibroe in times of peace
And two in time of war
I drink two wibroe before I drink two wibroe
And then I drink some more
Bliver nødt til at få frikadeller med kartoffelsalat i aften efter denne tråd.
Hvilken øl jeg skal have til har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, men det bliver nok noget ala harboe. Hellere 6 billige øl i stedet for 1 dyr
og så lige et forslag til dessert.
www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25451
Takker dem som er kommet med konstruktivt feedback. Har valgt en let hvedeøl brygværket fra Ørbæk bryggeri. Desuden har jeg købt en Croft Indulgence Port (portvin) til desserten som er hjemmelavet Chokolademousse. Er der nogen som kan fortælle om det er et godt køb og om den passer til Chokolademoussen?
En lys øl
Et spørgsmål mere. hvor kold/varm skal den omtalte portvin have når jeg servere den? se post 37.
Portvin drikkes generelt for varmt. Det kommer an på hvilken type det er, men 10-12 grader er nok i udgangspunktet fint.