hvilken øl passer til frikadeller med kold kartofelsalat?

#1| 2

Hey Pn.

På Lørdag står den på Frikadeller med kold kartofelsalat samt lidt brød. hvilken type øl passer bedst til menuén?

postgud

17-05-2012 17:15 #2| 10

Skide med etiketten, bare det knalder i kasketten.

17-05-2012 17:16 #3| 0

Den skal bare være iskold!

17-05-2012 17:23 #4| 38

Sorry, men jeg kunne sgu ikke lade være med at lolle lidt over at oprette et indlæg om hvilken øl du skal drikke til frikadeller og kartoffelsalat om to dage!

17-05-2012 17:25 #5| 0
SørenSnegl skrev:
Sorry, men jeg kunne sgu ikke lade være med at lolle lidt over at oprette et indlæg om hvilken øl du skal drikke til frikadeller og kartoffelsalat om to dage!


+1
17-05-2012 17:35 #6| 1


Den her morknepper er pisse god - om den passer til frikadeller ved jeg intet om - drikker den til alt mad selv.
Redigeret af progzx d. 17-05-2012 17:36
17-05-2012 17:35 #7| 0

Krudtugler

17-05-2012 17:51 #8| 4

En varm slots

17-05-2012 17:57 #9| 0

køb nu bare tuborg eller carlsberg. hvis i er nærrige så køb dansk pils/harboe/lort

17-05-2012 17:58 #10| 0
Florczak skrev:
Skide med etiketten, bare det knalder i kasketten.


Plejer den ikke at hedde: Det er ligemeget hvad der står på etiketten, bare man bliver skrold i kasketten?

:(
17-05-2012 17:59 #11| 3
Moderator

Du skal ikke have de tunge typer til frikadeller.

Vælg en god pilsnertype med meget bitterhed. Den økologiske Thy kunne være et godt bud.

17-05-2012 18:02 #12| 39

Sorry for hijack, men hvilken hvidvin passer bedst til Ymerdrys?

17-05-2012 18:10 #13| 2

Ale no 16

Og omvendt kan man også spørge hvilken øl passer ikke til frikadeller og kartoffelsalat?

17-05-2012 18:36 #14| 1
Moderator

Ikke enig med Allfen.

Ale no 16 er en udmærket øl. Men den er for kraftig til frikadellerne.

Skulle jeg vælge, ville jeg nappe en Humlefryd fra Skands bryghus. Alternativt Ølfabrikkens pilsner.

17-05-2012 20:01 #15| 0

klosterbryg hvedeøl ! bum

17-05-2012 20:18 #16| 1

En iskold tuborg imho...

Helt sikkert en kold pilsner uden alt for meget smag...

17-05-2012 20:23 #17| 0

Meget enig med metalmania - det går man aldrig galt i byen med

ale no 16 er bare djævelsk god og synes ikke den er voldsom kraftig og ville første bud til alle der spurgte om noget mht øl :-)

17-05-2012 20:25 #18| 1

Singha

17-05-2012 20:28 #19| 2

Kender en som hedder Arne, og Arne siger hel klart at wibroe årgangs øl er the nuts :)

17-05-2012 20:30 #20| 0

Du skal have fat i en Odense Classic fra Albani. Den passer til alle retter.

17-05-2012 21:06 #21| 0

Heineken

17-05-2012 21:09 #22| 0

Ikke ale no 16. Burger & Bun fra Mikkeller er byens bedste value. 3 for en halvtreller i Irma - du blir IKKE skuffet :-)

17-05-2012 21:58 #23| 0

ale 16 klart min favorit øl ved ikke om den passer til menu men hvad med en hvede øl let og frisk i smagen

17-05-2012 21:58 #24| 1

Ville også foreslå en kold tuborg. Damn bliver helt sulten nu!!

17-05-2012 21:59 #25| 0

birkebryg fra skovlyst

eller find noget her

Redigeret af jorn_olsen d. 18-05-2012 00:19
17-05-2012 23:37 #26| 0

WIBROE!!!

18-05-2012 00:16 #27| 0

En kold Tuborg er det der falder mig først ind

18-05-2012 00:50 #28| 0

ale 16 skuffer aldrig

den kan da iø ikke kategoriseres tung?

18-05-2012 08:40 #29| 0

ff
z

18-05-2012 10:00 #30| 1

En iskold Coca cola.

18-05-2012 10:31 #31| 0

ja det er tunge beslutninger.
ville vælge svaneke guld , dejlig tung satan
brygget på bornholmsk granit

18-05-2012 11:07 #32| 0
Granaten11 skrev:
En iskold Coca cola.


ok
18-05-2012 12:03 #33| 0

I drink two wibroe in the morning
I drink two wibroe at night
I drink two wibroe in the afternoon
It makes me feel allright
I drink two wibroe in times of peace
And two in time of war
I drink two wibroe before I drink two wibroe
And then I drink some more

18-05-2012 12:53 #34| 3

Bliver nødt til at få frikadeller med kartoffelsalat i aften efter denne tråd.
Hvilken øl jeg skal have til har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, men det bliver nok noget ala harboe. Hellere 6 billige øl i stedet for 1 dyr

18-05-2012 13:43 #35| 0

Den hedder altså Wiibroe!!

18-05-2012 14:16 #36| 0

og så lige et forslag til dessert.

www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25451

18-05-2012 16:05 #37| 1
OP

Takker dem som er kommet med konstruktivt feedback. Har valgt en let hvedeøl brygværket fra Ørbæk bryggeri. Desuden har jeg købt en Croft Indulgence Port (portvin) til desserten som er hjemmelavet Chokolademousse. Er der nogen som kan fortælle om det er et godt køb og om den passer til Chokolademoussen?

18-05-2012 16:06 #38| 0

En lys øl

18-05-2012 16:10 #39| 0
OP

Et spørgsmål mere. hvor kold/varm skal den omtalte portvin have når jeg servere den? se post 37.

18-05-2012 16:16 #40| 0

Portvin drikkes generelt for varmt. Det kommer an på hvilken type det er, men 10-12 grader er nok i udgangspunktet fint.

18-05-2012 19:32 #41| 0

hvedeøl

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar