Hej Pokergastros.
Hvilket favoritsmørrebrød er pokerspillerens favorit...? :)
Hvilket smørrebrød?
Dyrlægens natmad er KLART min favorit .. med mange længder ned til nummer 2 :)
bacon og æg holder 100.
Tidligere røget ål med æggestand - men er desværre blevet lidt varsom med de ål.
Nu er det nok mørbrad med champignon a'la creme.
Kan man kun vælge én ?
Jeg elsker smørrebrød, så det er en umulig opgave at blive sat på, specielt når man er på slankekur :)
Starter med et stykke med æg og rejer, dernæst et stykke med dyrlægens natmad, så et stykke med Roastbeef med det hele som Mikkmakk skriver, og til sidst et stykke med gamle Ole med fedt og sky.
Dertil øl og brændevin ad libitum.
Majaline skrev:
Jeg elsker smørrebrød, så det er en umulig opgave at blive sat på, specielt når man er på slankekur :)
Rugbrød er da sundt :P
OP
Du skylder mig 120 kroner
Når der serveres smørrebrød udefra, er det som regel altid disse, der ryger først...
Men er det på hjemmefronten hitter denne suverænt...
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..
Så "2.favoritten" er Kartoffelmad med masser af purløg
Eller
Frikadeller med rødkål og surt
tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..
Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!
Latterlig tråd når der står en rotte med sørgebind på i mit køleskab.
salsaclaus skrev:
Latterlig tråd når der står en rotte med sørgebind på i mit køleskab.
20 min i ovnen ved 200 grader
ImStillA skrev:salsaclaus skrev:
Latterlig tråd når der står en rotte med sørgebind på i mit køleskab.
20 min i ovnen ved 200 grader
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ImStillA skrev:tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..
Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!
+1. Helt klart tre ingredienser der ikke hører hjemme i en hønsesalat :)
Favoritten er må være roastbeef med det hele. Dog er fiskefileten heller ikke værst.
Gamle Ole med fedt og sky? Den lader jeg pænt gå videre til sidemanden!
Og nu er der fandme også kommet en kanelsnegl i tråden............ jeg må på tanken asap.
Hawkeye skrev:
Når der serveres smørrebrød udefra, er det som regel altid disse, der ryger først...
Men er det på hjemmefronten hitter denne suverænt...
Hoppe på hjemmefronten :D
Hvorfor er kongen Hakkedreng med spejlæg ikke nævnt endnu?
Hakkebøf med spejlæg
Hjemmelavet skinkesalat
Flæskesteg med hele lortet
Frikadelle med hele lortet
Roastbeef
Umiddelbare favoritter
Koldt: Tatar, rå æggeblomme, kapers, løg og peberrod. (PN burde skamme sig over ikke at have nævnt denne endnu).
Lunt: Roastbeef, bløde løg og spejlæg.
Begge fra det fantastiske frokoststed 'Kong Volmer' i Odense.
Edit: jfac skal ikke skamme sig
- Røget ål med pepper
- Kartoffelmad med salt
MUMS
Kanelsneglen skrev:ImStillA skrev:tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..
Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!
+1. Helt klart tre ingredienser der ikke hører hjemme i en hønsesalat :)
Det er fordi I ikke har smagt det!! Det er så fantastisk, at folk nærmest slikker skålen, hvis jeg endelig serverer det til en eller anden sammenkomst.
Tro mig .. min hønsesalat er bedre end alle varianter med mayo, champignon og bacon (selvom bacon og kylling sammen ER skønt).
Æbler og blegselleri smager helt fantastisk i karrydressingen - og de grønne vindruer er små "bomber" af sødme og saft, som smager fænomenalt sammen med karry og kylling.
Har i prøvet at partere en ål? Man stinker i 14 dage efter af ål.
tuznelda skrev:Kanelsneglen skrev:ImStillA skrev:tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..
Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!
+1. Helt klart tre ingredienser der ikke hører hjemme i en hønsesalat :)
Det er fordi I ikke har smagt det!! Det er så fantastisk, at folk nærmest slikker skålen, hvis jeg endelig serverer det til en eller anden sammenkomst.
Tro mig .. min hønsesalat er bedre end alle varianter med mayo, champignon og bacon (selvom bacon og kylling sammen ER skønt).
Æbler og blegselleri smager helt fantastisk i karrydressingen - og de grønne vindruer er små "bomber" af sødme og saft, som smager fænomenalt sammen med karry og kylling.
Den smager ikke bedre end min, og det er korrekt at bacon skal ikke i, men oven på.
Kanelsneglen skrev:
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..
Det er fordi I ikke har smagt det!! Det er så fantastisk, at folk nærmest slikker skålen, hvis jeg endelig serverer det til en eller anden sammenkomst.
Tro mig .. min hønsesalat er bedre end alle varianter med mayo, champignon og bacon (selvom bacon og kylling sammen ER skønt).
Æbler og blegselleri smager helt fantastisk i karrydressingen - og de grønne vindruer er små "bomber" af sødme og saft, som smager fænomenalt sammen med karry og kylling.
Tuznelda den forstod du s**** at sælge !
Ørred med røræg er også super lækkert! Discount versionen funker også-
Fiskefrikadelle m remo + ristede er nuts
Det er sådan set let nok at lave:
Man laver en dressing af 2/3 cremefraiche og 1/3 mayo. Smages til med salt, peber, karry og en lille smule sød sennep. (man kan også bruge lidt fransk hotdog-dressing, hvis man har det .. men jeg foretrækker sød sennep)
Kogt kylling
RØDE æbler (med skræl på)
Blegselleri
halverede grønne vinduer uden kerner
Æbler og blegselleri skæres i små tern. (Meget små tern!)
bland kogt kylling, æbler og selleri i karrydressingen og server straks.
Læg lidt salat under og pynt af med halve udstenede grønne vindruer :D
Det smager altså skønt! Frisk og let :D
Den eneste ulempe er, at saften fra æbler og blegselleri "løber ud" af dressingen hvis den får lov at stå til næste dag, så hvis man vil lave salaten dagen før, skal man vente med at blande æbler/selleri i -- ellers skal man lige lade den klare saft løbe af og røre salaten sammen igen inden man serverer den.
Cremefraiche KAN godt erstattes af fromache frais eller andre fedtfattige alternativer .. men det smager jo godt med creme fraiche ;D
Så .. nu har jeg lagt opskriften på gastromand.dk .. så regner jeg med at vinde det restaurantbesøg :D
Duracell skrev:
Ål med røræg er nuts. Men også pænt dyrt
På nybagt lunt rugbrød muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums
tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..
Jeg tror du har blandet opskriften på frugtsalat og hønsesalt sammen?
Derudover har du glemt at karry høre til æggesalaten.
ImStillA skrev:tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..
Indsæt typisk mande 'Jeg er for konservativ til at turde prøve noget nyt - alt skal være som det plejer, ellers kan jeg ikke overskue min verden ... Bla, bla, bla...
Du kan jo prøve hønsesalaten ... Hvis du tør...
Hehe :-)
Tuz........jeg ville sgu´gerne smage din variant, det lyder lækkert ;-)
Ellers er favoritterne
Æg med rejer
Lyst brød med Danablue,sky og løg
tuznelda skrev:ImStillA skrev:tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..
Indsæt typisk mande 'Jeg er for konservativ til at turde prøve noget nyt - alt skal være som det plejer, ellers kan jeg ikke overskue min verden ... Bla, bla, bla...
Du kan jo prøve hønsesalaten ... Hvis du tør...
Jeg har en bedre opskrift, det er dog en forretningshemmelighed.
ImStillA skrev:tuznelda skrev:ImStillA skrev:tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..
Indsæt typisk mande 'Jeg er for konservativ til at turde prøve noget nyt - alt skal være som det plejer, ellers kan jeg ikke overskue min verden ... Bla, bla, bla...
Du kan jo prøve hønsesalaten ... Hvis du tør...
Jeg har en bedre opskrift, det er dog en forretningshemmelighed.
Ej, den er for tynd ImStillA .. du kan sende mig opskriften på PM, så skal jeg få familie og venner til at blind-/prøvesmage begge versioner ved lejlighed og lade dem bedømme, hvilken én der er bedst ;)
Selv hvis du er én eller anden kokke-kendis IRL, så er der ingen risiko ved at sende mig opskriften på PM .. jeg kunne ikke drømme om at give den til andre, hvis du ikke vil have det!
Hakkebøf med æg og bløde løg!!
Nykøbing Sjællands finest fiskefrikadelle med remoulade fra Fiskehandleren. For satan jeg blir nødt til at køre derop en af dagene!
Tatar lyder satme klamt.
1. råstbøf med det hele
2. rulledrengen
3. dyrlægens
Kristiandali skrev:
Tatar lyder satme klamt. - forkert
1. råstbøf med det hele - tjek
2. rulledrengen - tjek
3. dyrlægens - tjek
Fedt at sidde i USA uden at have mulighed for god hurtig smoerrebroed.
Anyway, split mellem roastbeef med det hele og fiskefilet med citron og remoulade.