Hvilket smørrebrød?

#1| 0

Hej Pokergastros.

Hvilket favoritsmørrebrød er pokerspillerens favorit...? :)

Redigeret af Dieb d. 22-01-2012 18:25
22-01-2012 17:11 #2| 1

Dyrlægens natmad er KLART min favorit .. med mange længder ned til nummer 2 :)

22-01-2012 17:12 #3| 1

bacon og æg holder 100.

22-01-2012 17:13 #4| 0

Røget hellefisk med trøffel på Restaurant Schønnemann.

22-01-2012 18:06 #6| 5

Roastbeef med det hele ;)

22-01-2012 18:10 #7| 0

Tidligere røget ål med æggestand - men er desværre blevet lidt varsom med de ål.

Nu er det nok mørbrad med champignon a'la creme.

22-01-2012 18:12 #8| 3

Kan man kun vælge én ?

Jeg elsker smørrebrød, så det er en umulig opgave at blive sat på, specielt når man er på slankekur :)

Starter med et stykke med æg og rejer, dernæst et stykke med dyrlægens natmad, så et stykke med Roastbeef med det hele som Mikkmakk skriver, og til sidst et stykke med gamle Ole med fedt og sky.

Dertil øl og brændevin ad libitum.

22-01-2012 18:24 #9| 0

æg og rejer - stjerneskud

22-01-2012 18:25 #10| 2
Majaline skrev:


Jeg elsker smørrebrød, så det er en umulig opgave at blive sat på, specielt når man er på slankekur :)


Rugbrød er da sundt :P
22-01-2012 18:26 #11| 5

Kartoffel mad

End of vote.

22-01-2012 18:58 #12| 4

Flæskesteg med dertilhørende pynt!

22-01-2012 18:58 #13| 3

OP

Du skylder mig 120 kroner

22-01-2012 18:59 #14| 3

Når der serveres smørrebrød udefra, er det som regel altid disse, der ryger først...



Men er det på hjemmefronten hitter denne suverænt...

22-01-2012 19:06 #15| 3

Ål med røræg er nuts. Men også pænt dyrt

22-01-2012 19:18 #16| 1

min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..

Så "2.favoritten" er Kartoffelmad med masser af purløg

Eller

Frikadeller med rødkål og surt

22-01-2012 19:30 #17| 10
tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..



Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!
22-01-2012 19:56 #18| 1

Tatar fra Aamanns

22-01-2012 20:05 #19| 2

Latterlig tråd når der står en rotte med sørgebind på i mit køleskab.

22-01-2012 20:07 #20| 6
salsaclaus skrev:
Latterlig tråd når der står en rotte med sørgebind på i mit køleskab.


20 min i ovnen ved 200 grader
22-01-2012 20:11 #21| 0
ImStillA skrev:
salsaclaus skrev:
Latterlig tråd når der står en rotte med sørgebind på i mit køleskab.


20 min i ovnen ved 200 grader




LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
22-01-2012 20:50 #22| 2
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..



Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!


+1. Helt klart tre ingredienser der ikke hører hjemme i en hønsesalat :)

Favoritten er må være roastbeef med det hele. Dog er fiskefileten heller ikke værst.

Gamle Ole med fedt og sky? Den lader jeg pænt gå videre til sidemanden!
22-01-2012 21:00 #23| 1

Og nu er der fandme også kommet en kanelsnegl i tråden............ jeg må på tanken asap.

22-01-2012 21:00 #24| 0
Hawkeye skrev:
Når der serveres smørrebrød udefra, er det som regel altid disse, der ryger først...



Men er det på hjemmefronten hitter denne suverænt...



Hoppe på hjemmefronten :D
22-01-2012 21:07 #25| 2

Hvorfor er kongen Hakkedreng med spejlæg ikke nævnt endnu?

22-01-2012 22:05 #26| 0

Hakkebøf med spejlæg
Hjemmelavet skinkesalat
Flæskesteg med hele lortet
Frikadelle med hele lortet
Roastbeef

Umiddelbare favoritter

22-01-2012 22:11 #27| 1

Koldt: Tatar, rå æggeblomme, kapers, løg og peberrod. (PN burde skamme sig over ikke at have nævnt denne endnu).

Lunt: Roastbeef, bløde løg og spejlæg.

Begge fra det fantastiske frokoststed 'Kong Volmer' i Odense.

Edit: jfac skal ikke skamme sig

Redigeret af xitaah d. 22-01-2012 22:16
22-01-2012 22:26 #28| 0

- Røget ål med pepper
- Kartoffelmad med salt

MUMS

22-01-2012 22:28 #29| 1
Kanelsneglen skrev:
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..



Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!


+1. Helt klart tre ingredienser der ikke hører hjemme i en hønsesalat :)



Det er fordi I ikke har smagt det!! Det er så fantastisk, at folk nærmest slikker skålen, hvis jeg endelig serverer det til en eller anden sammenkomst.

Tro mig .. min hønsesalat er bedre end alle varianter med mayo, champignon og bacon (selvom bacon og kylling sammen ER skønt).

Æbler og blegselleri smager helt fantastisk i karrydressingen - og de grønne vindruer er små "bomber" af sødme og saft, som smager fænomenalt sammen med karry og kylling.
22-01-2012 22:28 #30| 0

Har i prøvet at partere en ål? Man stinker i 14 dage efter af ål.

22-01-2012 22:30 #31| 1
tuznelda skrev:
Kanelsneglen skrev:
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..



Der er for mange grøntsager i den hønsesalat.... Og for lidt bacon!


+1. Helt klart tre ingredienser der ikke hører hjemme i en hønsesalat :)



Det er fordi I ikke har smagt det!! Det er så fantastisk, at folk nærmest slikker skålen, hvis jeg endelig serverer det til en eller anden sammenkomst.

Tro mig .. min hønsesalat er bedre end alle varianter med mayo, champignon og bacon (selvom bacon og kylling sammen ER skønt).

Æbler og blegselleri smager helt fantastisk i karrydressingen - og de grønne vindruer er små "bomber" af sødme og saft, som smager fænomenalt sammen med karry og kylling.


Den smager ikke bedre end min, og det er korrekt at bacon skal ikke i, men oven på.
22-01-2012 23:24 #32| 0
Kanelsneglen skrev:

ImStillA skrev:

tuznelda skrev:
min hjemmelavede hønsesalat med karrydressing, æblestykker, blegselleri og grønne vindruer uden sten. Men det er så sjældent jeg laver det, desværre..



Det er fordi I ikke har smagt det!! Det er så fantastisk, at folk nærmest slikker skålen, hvis jeg endelig serverer det til en eller anden sammenkomst.

Tro mig .. min hønsesalat er bedre end alle varianter med mayo, champignon og bacon (selvom bacon og kylling sammen ER skønt).

Æbler og blegselleri smager helt fantastisk i karrydressingen - og de grønne vindruer er små "bomber" af sødme og saft, som smager fænomenalt sammen med karry og kylling.



Tuznelda den forstod du s**** at sælge !
Redigeret af Mr Trutta d. 22-01-2012 23:29
22-01-2012 23:35 #33| 0

Ørred med røræg er også super lækkert! Discount versionen funker også-

23-01-2012 00:38 #34| 0

Fiskefrikadelle m remo + ristede er nuts

23-01-2012 00:41 #35| 0

Det er sådan set let nok at lave:

Man laver en dressing af 2/3 cremefraiche og 1/3 mayo. Smages til med salt, peber, karry og en lille smule sød sennep. (man kan også bruge lidt fransk hotdog-dressing, hvis man har det .. men jeg foretrækker sød sennep)

Kogt kylling
RØDE æbler (med skræl på)
Blegselleri
halverede grønne vinduer uden kerner

Æbler og blegselleri skæres i små tern. (Meget små tern!)
bland kogt kylling, æbler og selleri i karrydressingen og server straks.

Læg lidt salat under og pynt af med halve udstenede grønne vindruer :D

Det smager altså skønt! Frisk og let :D
Den eneste ulempe er, at saften fra æbler og blegselleri "løber ud" af dressingen hvis den får lov at stå til næste dag, så hvis man vil lave salaten dagen før, skal man vente med at blande æbler/selleri i -- ellers skal man lige lade den klare saft løbe af og røre salaten sammen igen inden man serverer den.

Cremefraiche KAN godt erstattes af fromache frais eller andre fedtfattige alternativer .. men det smager jo godt med creme fraiche ;D

Redigeret af tuznelda d. 23-01-2012 00:45
23-01-2012 00:48 #36| 1

jeg vil sku hellere ha pengene så.

23-01-2012 00:58 #37| 1

Så .. nu har jeg lagt opskriften på gastromand.dk .. så regner jeg med at vinde det restaurantbesøg :D

23-01-2012 09:17 #38| 0

ål er for slaves

23-01-2012 09:32 #39| 0
Duracell skrev:
Ål med røræg er nuts. Men også pænt dyrt


På nybagt lunt rugbrød muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums
23-01-2012 09:33 #40| 2

Fiskefilette mæ' fiksemandens hjemmerørte remo. Mmmmmmmm...

23-01-2012 10:40 #41| 3
tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..


Jeg tror du har blandet opskriften på frugtsalat og hønsesalt sammen?

Derudover har du glemt at karry høre til æggesalaten.
23-01-2012 11:06 #42| 0
OP

OMG jeg bliver sulten!

23-01-2012 11:28 #43| 0

1 Kartoffelmad
2 Dyrlægens

23-01-2012 11:35 #44| 1
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..


Indsæt typisk mande 'Jeg er for konservativ til at turde prøve noget nyt - alt skal være som det plejer, ellers kan jeg ikke overskue min verden ... Bla, bla, bla...


Du kan jo prøve hønsesalaten ... Hvis du tør...
23-01-2012 11:45 #45| 0

Hehe :-)

Tuz........jeg ville sgu´gerne smage din variant, det lyder lækkert ;-)

Ellers er favoritterne

Æg med rejer

Lyst brød med Danablue,sky og løg

23-01-2012 14:42 #46| 1

Røget ål

Tatar

Snaps ad libitum

NUTS

23-01-2012 14:46 #47| 0
tuznelda skrev:
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..


Indsæt typisk mande 'Jeg er for konservativ til at turde prøve noget nyt - alt skal være som det plejer, ellers kan jeg ikke overskue min verden ... Bla, bla, bla...


Du kan jo prøve hønsesalaten ... Hvis du tør...


Jeg har en bedre opskrift, det er dog en forretningshemmelighed.
23-01-2012 15:25 #48| 0
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
ImStillA skrev:
tuznelda skrev:
Indsæt random kvinde-blah blah..


Indsæt typisk mande 'Jeg er for konservativ til at turde prøve noget nyt - alt skal være som det plejer, ellers kan jeg ikke overskue min verden ... Bla, bla, bla...


Du kan jo prøve hønsesalaten ... Hvis du tør...


Jeg har en bedre opskrift, det er dog en forretningshemmelighed.


Ej, den er for tynd ImStillA .. du kan sende mig opskriften på PM, så skal jeg få familie og venner til at blind-/prøvesmage begge versioner ved lejlighed og lade dem bedømme, hvilken én der er bedst ;)
Selv hvis du er én eller anden kokke-kendis IRL, så er der ingen risiko ved at sende mig opskriften på PM .. jeg kunne ikke drømme om at give den til andre, hvis du ikke vil have det!
23-01-2012 15:39 #49| 0

Flæskesteg med det hele!

23-01-2012 16:29 #50| 0

Hakkebøf med æg og bløde løg!!

23-01-2012 16:33 #51| 0

Nykøbing Sjællands finest fiskefrikadelle med remoulade fra Fiskehandleren. For satan jeg blir nødt til at køre derop en af dagene!

23-01-2012 16:59 #52| 0

Tatar lyder satme klamt.


1. råstbøf med det hele

2. rulledrengen

3. dyrlægens

Redigeret af Kristiandali d. 23-01-2012 17:00
23-01-2012 18:06 #53| 1
Kristiandali skrev:


Tatar lyder satme klamt. - forkert


1. råstbøf med det hele - tjek

2. rulledrengen - tjek

3. dyrlægens - tjek
23-01-2012 18:08 #54| 0

Tartar....
Skinkesalat
Kartoffelmad

23-01-2012 18:44 #55| 0

Fedt at sidde i USA uden at have mulighed for god hurtig smoerrebroed.



Anyway, split mellem roastbeef med det hele og fiskefilet med citron og remoulade.

23-01-2012 18:48 #56| 0

Oksebryst med peberrodssalat

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar