Har ligget med en super forkølelse de seneste dage og håber der er nogle PNer som har noget viden om bakteriers levetid i forhold til overførelse af forkølelsesvirus.
Efter en forlænget weekend, gik turen til Netto tirsdag formiddag. Her blev der købt godt med især pålæg. Så gik turen op til kassen. Bag kassen lignede ekspedienten 3 dage gammel udskidt æblegrød eller som minimum en 1. klasse forkølelse.
Glæden ved at han skulle scanne mine varer var til at overse. Jeg tager hjem og putter varerne i køleskabet og vasker så hænder. Kort tid efter står den på frokost og her kommer hænderne selvfølgelig i berøring med pålægs pakkerne og med selve pålægget.
Torsdag aften får jeg så hvad jeg personligt oplever som "the mother of all colds". En tsunami af snot følger de næste ca. 36 timer.
Nu er spørgsmålet, hvor lang tid kan forkølelses bakterier overhoved overleve i ca. 5 grader celsius. Er det overhoved realistisk at blive smittet af en forkølet ekspedient, som har rørt ens frost eller kølevarer (jeg går ud fra at bakterier bedst overlever i kulde) 1-2 timer efter man har købt varerne og stillet dem i køleskabet?