Jeg har noget svensk pølseret der har stået i køleskabet i 40 timer.
Kan det forsvares at spise det? Jeg tænker på om det har nogen bakteriel risiko involveret? Det skal opvarmes i en mikroovn.
Hvor langt tid kan Pølseret holde?
Hvis det kun har været opvarmet en enkelt gang så er der ingen problemer... Generelt kan de fleste madretter(såfremt de står på køl) holde i en 4-5 dage uden problemer... Man må bare for gud skyld ikke blive ved med at varme det op fra samme gryde.
Okay. Nej det har kun været varmet op en gang fra gryden.
Det er bare det at jeg en meget sjælden gang imellem, får disse MEGET kraftige mavekramper. Og er der noget jeg ikke vil så er det få dem igen. Jeg mistænker at det kan være nogle bakterier af en art.
Såfremt du har sørget for at køle maden ordentlig ned, så burde det ikke være et problem.
Med ordentlig nedkøling mener jeg, maksimum 3 timer i varme, og at den portion du har smidt i køleren ikke er for stor, altså såfremt det er en stor portion er det vigtigt du rører lidt rundt i den, da det mad der ellers er i bunden/midten vil være varmt i meget længere end de tre timer.
Det er intet problem.. Bon appetit :D
Smid det dog ud straks - får sku mavekramper bare at tænke på gammel pølseret!
Er det ikke generelt sådan, at for hver dag der går skal man bare give det et minut længere i micro'en?
Det kan sagtens holde sig.
Det vigtigste er når man laver mad som skal opbevares i køleskab herefter at du køre en hård hygiejne når du laver det...
Og hvis du ved at det skal stå lang tid en anden gang så ovejvej at smide det i fryseren..
Jeg har masser af gange spist mad der har stået i køleskab 2 grader i 3 dages tid og det er normalt sammenkogte retter osv..
Aldrig haft problem med det, har dog mange gange varmet det enten i ovn eller mikroovn for at sikre at det får en go varme
LOLOLOL Købte du det ?????????
www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=227203
LOL