Hvor varm bliver en toaster?

#1| 0

Hej PokerNet der ved alt :)

Når man laver toast i en toaster/sandwichrister, hvor varm bliver overfladen på toasteren så sådan ca.?

Yarx

25-06-2012 21:40 #2| 0

tror det varier en del efter type?

25-06-2012 21:43 #3| 12

LAD VÆRE MED AT STIKKE LILLE YARX IND I DEN!!

25-06-2012 21:44 #4| 2

Stegetermometret ligger i toasteren, 5 min....

25-06-2012 21:51 #5| 11

Den svinger 158-161, lukkede låget og trykkede let på pinden så spidsen kom op og røre pladen.
Om det er en præcis måling ved jeg ikke..
Det var da lige lidt frivillig ulønnet arbejde! Tror jeg har fortjent en tur på tanken efter 2kolde..

Edit, billig mellisa toaster fra netto

Redigeret af grovfil d. 25-06-2012 21:56
25-06-2012 21:55 #6| 0

But why??

Redigeret af grovfil d. 25-06-2012 21:58
25-06-2012 21:58 #7| 0

Hijacker lige tråden: Jeg fik vanvittigt varmt toastost på hånden i dag. Hvor varmt er dette?

(Hvor mange har mon lavet toast efter at have læst den anden tråd?)

25-06-2012 22:00 #8| 0

Kun på PN kan så absurde spørgsmål blive snap besvaret indenfor 3 grader

25-06-2012 22:01 #9| 2
SaffronHill skrev:
Hijacker lige tråden: Jeg fik vanvittigt varmt toastost på hånden i dag. Hvor varmt er dette?

(Hvor mange har mon lavet toast efter at have læst den anden tråd?)



Et sted mellem 10 og 40.000 grader celcius.
25-06-2012 22:17 #10| 0
SaffronHill skrev:
Hijacker lige tråden: Jeg fik vanvittigt varmt toastost på hånden i dag. Hvor varmt er dette?

(Hvor mange har mon lavet toast efter at have læst den anden tråd?)


hvis jeg blot havde haft skinke:)
25-06-2012 22:20 #11| 0

Osten tester jeg ikke, vækker hele huset hvis jeg smider min stærkost i toasteren... Er prøvet før, smager glimrende, men selv jeg synes det stinker ;)

25-06-2012 22:40 #12| 0
birdshake skrev:
Kun på PN kan så absurde spørgsmål blive snap besvaret indenfor 3 grader


So true!!
25-06-2012 22:53 #13| 1
Moderator

+3 (nejnej... 1 kan ikke gøre det) til grovfil. En sveddryppende ost er nuts i en toast - og gerne en kombi af en almindelig lagret skæreost og et par skiver god gorgonzola - kødfyldet må gerne være en velhængt parma - eller et par skiver god peperoni :)

edit: FOR dum typo

Redigeret af NanoQ d. 25-06-2012 22:55
25-06-2012 23:26 #15| 0

Gorgonzola, ja seføli! Spiller vildt på pizza, hvorfor ik i toast... Det må prøves!
Tak for tip.

I øvrigt kan cherry tomater anbefales i stedet for almindelige. Min erfaring er at det ikke smatter helt så meget.

Redigeret af grovfil d. 25-06-2012 23:28
25-06-2012 23:34 #16| 0

Og tanken havde i øvrigt NBA, det har jeg ikke set før. Herligt! Nu ryger den sidste..

25-06-2012 23:55 #17| 0

@Yarx
Du må fortælle hvad du sku bruge det til??

Jeg fandt selv ud af for år tilbage (før jeg havde målt hvor varme den slags er ;)), at det tager en evighed og en brændt lillefinger at riste smøger til en fed på en toaster..

26-06-2012 00:57 #18| 0

@grovfil, hvorfor brugte du ikke en gryde istedet ? tager no time.

26-06-2012 01:18 #19| 6

Det er så svært at lave en god toast i gryde.

26-06-2012 09:19 #20| 0
OP

Okay, tak grovfil, prøvede selv med et stegetermometer og fik den op på 160 grader. Jeg skulle bare skaffe bevis for at temperaturen kom højt nok op til at bakterier bliver dræbt.

26-06-2012 10:43 #21| 0
Yarx skrev:
Okay, tak grovfil, prøvede selv med et stegetermometer og fik den op på 160 grader. Jeg skulle bare skaffe bevis for at temperaturen kom højt nok op til at bakterier bliver dræbt.


Hvilke bakterier er der tale om?
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar