Har lige spist to lækre æggemadder med en masse rå løg på. Nu er der lige tikket en SMS ind. Jeg har nu 4½ time til at fjerne denne løglugt fra min mund.
Hvad gør jeg?
Hvordan fjerner man løglugt??
Og ja, må lige komme jer i forkøbet.
"Forkert topic. Ryk til blærkategori"... Men det er nu faktisk seriøtst :)
SB12, persille, mælk, saltpetersyre, tandpasta, eddike, kaustisk soda...
Kør din lækre øse ind på en tankstations vaskehal.
Stik hovedet ud af vinduet, åbn munden, men husk at lukke øjnene, når de hurtigt roterende blade svirper forbi.
Du er garanteret lugtfri.
Og ren.
PS. Og lad os lige høre, hvordan daten gik...
Et shot vodka efterfulgt af tyggegummi med xylitol.
Effektivt og saa behoever du ikke tygge persille osv.
Tørrede nelikke stilke,du burde kunne købe dem i mellemøstlige/tyrkiske butikker.Det er små sorte stilke,de renser din mund og giver frisk ånde plus de slår bakterier ihjel.
det erkun bøsser der børster tænder;), munden har bedst af at blive skyllet i øl
Fed kommentar ekstyr aka. Tonni fra Brønshøj.
Kør bull2rot, kør røvgevir, kør tunet opel kadett
sb12 fra apoteket virker virkeligt godt. Det burde kunne tage det
Svaret er hvidløg i store mængder!!! Så vil hun slet ikke bemærke løglugten.
@creative
En rigtig grim løg-lugt går ikke væk af tandbørstning. Jeg glemmer aldrig da jeg for år tilbage var på rustur og i en brandert kom til at spise en salat med for meget rå løg i. Jeg havde den der løg-smag hængende i flere dage, på trods af at jeg børstede tænder som en gal hele tiden.
Ved ikke om nogle af de mirakelkure de andre nævner virker.
Prøver du at insinuere, at du har en aftale med et pigebarn?
I så fald lyver du jo.
TY guys.. Må prøve det der SB12 så og så noget persille :)
Skandale at gå på date når der er semifinale i CL.
Dette må simpelhen være PN's nye troll;)
Edit: flertals "r" er forkert når nu det skulle være i ental..
Insta vidensbank
@clrawe..
Lol Ja, ingen skriver "du vasker dig i skridtet hvis du vil fjerne lugten fra løgene"
Skift i øvrigt til den oversete forårsbebudende urt ramsløg. Nice kombo af purløg og hvidløg uden synderlig eftersmag eller lugt. Rør urten op med ægte mayo (lad den trække et døgn) og du har en killer æggemad.
Børst dine tænder grundigt, tygge noget mint tyggegummi, børst dine tænder igen og sådan forsætter du bare til du har en frisk ånde.
@pokerheh
Xylitol er et sødt smagende, hvidt og næsten lugtfrit, krystallinsk pulver, der er let opløseligt i vand, men meget tungt opløseligt i ethanol.
Jeg tror du tænker på mintsmagen i stort set alle standard tyggegummi og ikke det kemiske stof der virker laksativt ved indtagelse af overdrevne mængder.
Det fikser du bare på samme måde som når du har brændt dig på en brændenælde.
Der er kun en vej ud her. Du må bare sige til tøsen (på afstand eller over tlf.) at den står på blow-job only i aften.....
Spis en rigtig god gammel ost, der næsten selv kan gå, og derefter en stor portion surstrømning, og gnub så gummerne med et helt råt hvidløg.
Så er der ingen der bemærker lidt løglugt.
OMG
En af de sjoveste tråde jeg længe har læst..
Edderma'me mange guldkorn i den :)
I vidensbanken med den !
Sådan.. Masser af mælk, SB12, tandbørstning og tyggegummi hjalp på det :)
1-1 Chelsea-Barca
2-0 til mig
Wohoo..
@ElskerPiger
Var det godt det der SB12 ?
Så vil jeg også have noget,hvor købte du det?Ved tandlægen?
Mvh Simon.
@EP
Har du forladt os på Party eller har du tjent nok til det er slut med at sidde skærmen den halve nat?
@ST
Jeg tror det virkede fint i kombination med det andet.
Man kan vist købe det på apoteket, men jeg fik noget af en ven, som selv havde noget :D
@Rippon
Har droslet lidt ned. Men kommer snart tilbage ;)
Slap af en svada SV1000. Er den ikke bare en anelse malplaceret i en tråd om løg på en æggemad? Han skal vel ikke stå til ansvar over for hvad muslimske indvandrere laver i Danmark i en løglugt tråd?
Sv1000 er denne morgen, ikke lige den man skal fyre op under, det er vidst tydeligt :)
Ikke kun denne tråd ;P
lol, her ser vi PNs pt mest populære tråd. Det eneste der kræves er en pro, som forfatter...
@krede88. jeg hedder ikke tonni. jeg hedder donny-rene. hvis du vil tale nærmere er jeg for det meste ovre på Q8, mig i den thansen gejlede golf2
@Svenningsen
"her ser vi PNs pt mest populære tråd. Det eneste der kræves er en pro, som forfatter..."
Det er sq da pga. fed humor - ikke en skid andet. :)
savner stadig svar på om det er normalt at montere rå løg på en æggemad, og om denne opførsel er lokalbestemt, ligesom den perverse ide de har i randers med rødkål på hot-dogs.syntes det lyder temmelig klamt, selvom jeg elsker rå løg
@ekstyr
nej det er ikke normalt at montere rå løg på en æggemad. Har lige forhørt mig hos vores køkkenchef, der aldrig har hørt magen. Han er dog meget gammeldags, og kunne for eksempel aldrig finde på at servere frikadeller til aftensmad, da dette er en frokostret:-)
Iht. den danske kokkebog tilladt garniture til æggemad a la danois: mayonaise, rejer, purløg samt karse.
kan du ikke forhøre dig om lidt remo er ok, da det jo trods alt er baseret på mayonaise, og enda indeholder æg.
sv1000 welcome to ignore din racist. Du er simpelthent for klam at høre på!
har nu konstateret at salami også er brugt i forbindelse med æg, kan godt se at det giver lidt mening med noget saltet til æg men, nej det er sgu klamt.
"kan du ikke forhøre dig om lidt remo er ok, da det jo trods alt er baseret på mayonaise, og enda indeholder æg."
wtf tyr.... :) det er langt ude at komme remo på en æggemad! desuden burde din remo ikke indeholde æg, udover det mayo'en er lavet på.
æggemad ala danoise er som beskrevet....
min egen ynglingsversion er dog med tomat, rå løg, purløg/ramsløg, mayo og godt med salt og peber!
ps. der er vist nogen der har tisset på en anden herres æggemad.... what a retard!
no no. en ægte reamolade er mayonaise rørt med hakkede æg samt hakkede syltede agurker.det der med hvidkål og e100 og ditten datten er billige efterligninger
der er jeg langt fra enig tyr!
Sauce Rémoulade - mayo, s+p, sur sennep, syltede agurker, kapers, persille og kørvel, finthakket løg.
Dansk Remoulade - mayo, hjemmesyltet sennepspickles, s+p, evt. krydderurter/pisket fløde/creme fraiche.
men det ændre stadigvæk ikke ved, at man ikke kommer remo på sin æggemad som std.! ;)
"1-1 Chelsea-Barca
2-0 til mig
Wohoo.."
Husk at tænke på pigen - næste gang skal det ende 2-3 el. lign... ;-)
ok. var lige inde og tjekke på alletiderskogebog. dk, der var godt nok ikke mange opskrifter med hakket æg, jeg æder den igen.
Remoulade kan godt bruges på æg, men tvivler på man får det andre steder end i eget køkken :)
Om rå løg er anbefalelsesværdigt til en æggemad ved jeg ikke - men det skal da få lov at få en chance næste gang.
Mvh,
Lilleclown, der samtidig undrer sig over at sv1000's kommentar stadig får lov at stå i tråden.