Lavede selv en portion for et par dage siden :D Jeg tænker løsningen for dig ganske enkelt må være at bruge mere ingefær. De fleste opskrifter anbefaler 50g ingefær til 3dl vand, men prøv 100g ingefær til 3dl vand, så skal det sgu nok blive kras og ellers må konklusionen være at dit svælg er mere end almindeligt hærdet :D
Et andet bud kunne være at du ikke skær din ingefær tyndt nok. Jo finere skiverne/stykkerne er jo mere overfladeareal når det koges med, og dermed afgiver det mere smag og krashed. Jeg tænker umiddelbart at tynde skiver er at foretrække fremfor at hakke dem, så man beholder så meget af saften som muligt i ingefæren.
Tip:
Bruger man citroner eller appelsiner, så lad vær med at putte det i gryden til kog eller efter kog for den sags skyld. For det første "dør" C-vitamin under kogning, for det andet mister juicen smag, aroma og antioxidaner minutter efter afpresning, så min anbefaling er at hælde et lille glas af sin koncentrerede ingefærmix i et glas og så friskpresse en halv eller hel citrusfrugt i lige inden det skal nydes
Redigeret af GuldsmedeN d. 28-10-2021 20:37