Har tænkt mig at lave en ingefærsirup, som i morgen skal bruges til nogle cocktails med gin.
Nogle der har en god anbefaling, både til en god cocktail med blandt andet ovenståede to ingredienser, samt en opskrift på en ingefærsirup som er god (har selvfølgelig googlet, og ser i udgangspunktet ret standard ud)?
Ingefærsirup, samt cocktail med gin?
Jeg lytter med, damen har samme plan. Umiddelbart er planen en ingefær\citron sirup med gin og danskvand. Men det blir måske for kedeligt?
Jeg er ret sikker på at jeg fik denne på Hawksmoor tidligere på året. Serveret i et stort ølkrus, men dejlig frisk, og tænkt på den mange gange siden.
Shaky Pete’s Ginger Brew på toppen af side 5.
thehawksmoor.com/wp-content/uploads/menus/GH-COCKTAIL.pdf
Dog stadig lidt usikker på ingredienserne (endnu ikke haft tid til google dette, da menuen stadig har førsteprioritet): Gin, homemade Ginger Syrup & Lemon Juice, topped with London Pride.
Prøv den nye røde erik, med 2cl gin, 2cl snaps, blandet hyldeblomst saft og dansk vand. Riv ingefærd over den eller tilføj ingefær sirup. Den har lige vundet årets nye drink i 2013. Den er meget bedre end den lyder!
200 g sukker, 80 g vand, frisk ingefær koges op og trækker.. Kan reduceres mere for mere konsistens :)
Bramble - den kan sagtens tåle, at blive toppet med hjemmelavet ingefær sirup. Det er bare at smage til på de første, indtil I finder det rigtige blandingsforhold. Det er jo lidt svært at vide, hvor meget hun koger ingefær siruppen ind, og dermed også hvor stærk den bliver, men jeg vil skyde på at 1-3 cl bliver et godt bud.