Inspiration til restaurant

#1| 2

Skal ud at spise med noget familie. Trænger til at prøve noget nyt i København


Hvad siger PN? Hvor skal man spise, hvis man vil spise godt?


Prismæssigt er vi i mellemklassen. Dvs 150-300 for en hovedret og 400-700 for menu uden vin. Sådan ish. Altså dyrere end Jensens, men under Michelin.


Eneste betingelse er at jeg ikke magter steder ejet af Oubæk, Cofoco eller Madklubben.

Redigeret af HolchKnudsen d. 05-04-2016 12:48
05-04-2016 12:56 #2| 0

Er der børn med? Ellers ville jeg tage et kig på Taller i Tordenskjoldsgade.

05-04-2016 12:57 #3| 0

Ingen børn, kun voksne :)


Godt bud, vil kigge på det, ty!

05-04-2016 12:59 #4| 0

Det er en oplevelse. De har hjemmeside, men den kræver måske en parlør. :

05-04-2016 14:17 #5| 1
Buub skrev:

Er der børn med? Ellers ville jeg tage et kig på Taller i Tordenskjoldsgade.




Noget har set masterchef igår:) men ej var faktisk også min første tanke, ser ret spændende ud! hvis i vil have noget helt klassisk fransk kan i også prøve Frederiks have, været der en gang og var mægtig tilfreds! I den lidt mere rustikke ende er nose2tail oplagt, hvis det skal være nynordisk så prøv restaurant radio ved forum, været der en del gange og været super lækkert hver gang!
05-04-2016 15:06 #6| 0

Lol, er det med der? I hvilken forbindelse? Var derinde i foråret sidste år, da de lige havde åbnet, og tænkte bare at det er meget anderledes, kan bedst beskrive det som en jungleversion af Noma. Eneste jeg kan sætte en finger på er interiøret, som jeg finder en anelse spartansk, selvom det passer ret godt til temaet. :)

05-04-2016 16:04 #7| 1

Taller er et godt bud


Bo Bech har lige åbnet et lidt mere lowkey sted end Geist, det hedder LouLou


Jeg har hørt godt om Rebel, Amass, Radio, Naert og Leaven, der er lidt i forskellige prisklasser.


Selv vender jeg ofte tilbage til Gl. Mønt, Geist, Lumskebugten, Bistro Boheme, Pluto, Fishmarket, Kul og Pate Pate.

05-04-2016 16:05 #8| 0

Søren K har jeg faktisk også hørt rigtig godt om.

05-04-2016 17:03 #9| 0

Jeg kan varmt anbefale Osteria 16. Utrolig value for money imo, med gode råvare i højsædet.

Redigeret af Sedb d. 05-04-2016 17:10
05-04-2016 17:07 #10| 0

Ellers restaurant Bror, som er efter min mening en af de mest undervurderede restauranter i KBH. Mener de ligger indenfor prisklassen.

05-04-2016 17:25 #11| 0

Italy Disco i Ohlenschlægergade er næste to-do restaurant for mit vedkommende. Har derfor fulgt lidt med på sidelinjen og hvad jeg har hørt er det absolut et besøg værd selvom komave eftersigende ikke var et hit.


Hvis i vil køre lidt for det så kan jeg anbefale restaurant Volmers i Malmø. Et-stjernet Michelin og ligger indenfor jeres prisniveau - men nok svært at få bord.

Redigeret af prangstar d. 05-04-2016 17:25
05-04-2016 18:19 #12| 0

Gl. Mønt, selvom det godt kan blive dyrt på vin-kontoen, hvis jeg kender dig ret...! :-)


Sans Souci er også et godt bud, en af vores gamle venner har overtaget køkkenet og det er klassisk skarpt!


Jeg synes også Toro i Istedgade var godt, da jeg var der. Italo Disco er efter min mening overvurderet.


Enomania er godt og rigtigt godt vinkort


Fischers på Østerbro er mit klassiske go-to når nu Bar'Vin bygger om.. :-)


Edit: Ja, Søren K er godt - Var til prøvesmagning på deres menu i påsken og det fungerede..

Redigeret af playern d. 05-04-2016 18:21
05-04-2016 18:23 #13| 0

+1 til Toro vil dog undgå deres marv

05-04-2016 19:02 #14| 0
Buub skrev:

Lol, er det med der? I hvilken forbindelse? Var derinde i foråret sidste år, da de lige havde åbnet, og tænkte bare at det er meget anderledes, kan bedst beskrive det som en jungleversion af Noma. Eneste jeg kan sætte en finger på er interiøret, som jeg finder en anelse spartansk, selvom det passer ret godt til temaet. :)




Sjovt tilfælde, men chefkokken var derinde og kreere lidt, virket vildt lækkert og røg direkte på kæresten og jegs restaurant liste:)
05-04-2016 19:21 #15| 0

Fremragende! Tak for alle svarene :)


Det blev obv aflyst, men der er skrevet nogen stykker ned på to do listen!

05-04-2016 19:24 #16| 0

Elsker de her tråde! Så er der 10 nye steder, der skal prøves!


Kul og Rebel +1, iøvrigt

05-04-2016 20:03 #17| 0

Taller som nævnt! Helt fantastisk mad derinde!

Ellers flere i den boldgade.

Geist - Bo Bech's

Eldorado - Kadeu-drengene har åbnet denne uden nordiske begrænsninger i de gamle Kadeau-lokaler.

Radio

Enomania

Formel B

Og så alle de gamle travere, hvor der er fokus på velsmag og bare en anelse volume på tallerkenen ;)

Restaurationen

Gl. Mønt

Lumskebugten

Bistro Boheme


Lige lidt løseskud, hvis der ikke er præferencer inde for køkkenet og hvilke lande :)

Redigeret af Bakerizzle d. 05-04-2016 20:18
05-04-2016 20:45 #18| 0

Hvis man orker en lille køretur kan jeg virkelig anbefale restaurant Moehr i Roskilde. Velsmagende mad til en god pris:)

05-04-2016 21:19 #19| 0

Af ren nysgerrighed - hvorfor magter du så ikke steder der er ejet af cofoco, madklubben etc.?

05-04-2016 21:37 #20| 0

Er forsigtigt bud er politik, menneskemylder og støj. Det er hvert fald mit problem :)

05-04-2016 21:44 #21| 2
Skogmann skrev:Af ren nysgerrighed - hvorfor magter du så ikke steder der er ejet af cofoco, madklubben etc.?

Sat lidt på spidsen, så synes jeg det er ligegyldige koncept restauranter.


Men det er en urimelig generalisering, som ikke dækker alle restauranterne. Jeg har fx haft glimrende aftener på Retour Steak.


Men specielt for Cofocos og Madklubben steder, så gider jeg ikke den overdrevne fokus på at holde omkostningerne nede. Det bliver ganske enkelt for Netto agtigt. Bevares, der skal være plads til den slags steder. Det er fedt hvis man fx er studerende. Eller hvis man er et blandet selskab hvor alle ikke har råd til at betale 500-800 bare for maden. Jeg gider bare ikke sidde som sild i en tønde, få mangelfuld betjening og spise ligegyldig koncept præget metervare produkt.


Når jeg siger mangelfuld betjening er det i øvrigt ikke en sviner af tjenerne, men en konstatering af, at jeg synes der er for få tjenere pr bord


Edit: Og ja som bakerizzle. Fordi man sidder så mange og så tæt, så bliver larmen også et issue. Kogt ind til benet så er mit svar til dit spm:


Redigeret af HolchKnudsen d. 05-04-2016 21:50
06-04-2016 06:58 #22| 0

ved ikke om du har prøvet no 1 på århusgade på Østerbro.

Stamsted for undertegnet, og jeg er aldrig blevet skuffet

06-04-2016 07:48 #23| 0

Var på Famo i Saxogade på en helt almindelig hverdag i januar.


Madoplevelsen sidder i baghovedet endnu og tjeneren og formentlig var det ejeren havde virkelig god kundepleje.

Helt forståeligt at de er anbefalet i Michelinguiden de seneste fire år.


Eneste beskedne minus var vinmenuen på dagen. Den var lidt til den uinteressante side

07-04-2016 11:08 #24| 0

Semi highjack. Hvilken restaurant vil I anbefale til 5 gutter, ca. 40 år, når budgettet er 800 kr. pr. mand inkl. vinmenu? Vi er åben for det meste, men har været alt for meget rundt på Madklubberne.

07-04-2016 11:19 #25| 0
Eskeman skrev:Semi highjack. Hvilken restaurant vil I anbefale til 5 gutter, ca. 40 år, når budgettet er 800 kr. pr. mand inkl. vinmenu? Vi er åben for det meste, men har været alt for meget rundt på Madklubberne.

Vel cirka alle de restauranter der er nævnt I den her tråd der passer på det... Evt. prøv fiskebaren inde I kødbyen, som I den grad har oppet sit game inden for de sidste par år.

@Holchknudsen

Helt enig I dine betragtninger ang. Madklubben og Cofoco, derudover er de også efter min mening for længest blevet overhalet indenom, af en række andre restauranter I Kbh. der tilbyder en langt bedre oplevelse for de samme penge. Dog skærer det mig meget I hjertet at du sætter Oubæk restauranterne I samme bås som dem, da de efter min mening har været garant for nogle af de bedste mad oplevelser jeg har haft I Kbh:)


Redigeret af djoffer d. 07-04-2016 11:47
07-04-2016 11:37 #26| 0

http://www.nummer2.dk/

Tror jeg passer fint til kravene. Den kan jeg varmt anbefale.

07-04-2016 12:58 #27| 1
djoffer skrev:
Vel cirka alle de restauranter der er nævnt I den her tråd der passer på det... Evt. prøv fiskebaren inde I kødbyen, som I den grad har oppet sit game inden for de sidste par år.
@Holchknudsen
Helt enig I dine betragtninger ang. Madklubben og Cofoco, derudover er de også efter min mening for længest blevet overhalet indenom, af en række andre restauranter I Kbh. der tilbyder en langt bedre oplevelse for de samme penge. Dog skærer det mig meget I hjertet at du sætter Oubæk restauranterne I samme bås som dem, da de efter min mening har været garant for nogle af de bedste mad oplevelser jeg har haft I Kbh:)

Har det lige omvendt - synes det er gået nedad for Fiskebaren. I øvrigt vil jeg heller ikke skære Cofocco over samme kam som Madklubben. Madklubbens restaurant på Vesterbrogade står som et af de dårligste restaurantbesøg jeg har haft de senere år. Derimod var jeg ret begejstret for Oysters and Grill i forhold til nogle af de andre Cofocco restauranter.

07-04-2016 13:38 #28| 1

@Prangstar, @djoffer


Som jeg også skrev i mit første svar, så var det en helt urimelig generalisering. Der er selvsagt forskel på kæderne, men også forskel indefor de enkelte kæder.


Personligt er jeg bare ikke vild med at spise på de her steder, der er en del af en større kæde. Det betyder ikke, at man ikke kan få en god oplevelse, eller at stederne pr definition er lort. Det betyder bare at jeg tror chancen for at få en fremragende oplevelse er større på restauranter, hvor dem der er på gulvet og i køkkenet har en følelsesmæssig og/eller pengemæssig andel af resturanten.


Men det betyder jo ikke, at man ikke kan spise godt på fx Höst, Gorilla eller Retour...

Redigeret af HolchKnudsen d. 07-04-2016 13:40
07-04-2016 13:42 #29| 0

Höst er lækkert, og til at betale :)

07-04-2016 16:29 #30| 0
HolchKnudsen skrev:@Prangstar, @djoffer

Som jeg også skrev i mit første svar, så var det en helt urimelig generalisering. Der er selvsagt forskel på kæderne, men også forskel indefor de enkelte kæder.

Personligt er jeg bare ikke vild med at spise på de her steder, der er en del af en større kæde. Det betyder ikke, at man ikke kan få en god oplevelse, eller at stederne pr definition er lort. Det betyder bare at jeg tror chancen for at få en fremragende oplevelse er større på restauranter, hvor dem der er på gulvet og i køkkenet har en følelsesmæssig og/eller pengemæssig andel af resturanten.

Men det betyder jo ikke, at man ikke kan spise godt på fx Höst, Gorilla eller Retour...

Undgår dem som regel også selv

07-04-2016 17:26 #31| 0

Kunne godt tænke mig at smage et Claus Christensen-måltid på Gl. Mønt, men er sjældent i Kbh.

Skal man bestille bord ?

Og nogle der har erfaringer med frokostmenuen? Hvad kan anbefales? Hvad skal man bare smage osv ?

07-04-2016 18:21 #32| 0
Moderator

Giv gerne feedback på turen. Jeg skal have 4 udenlandske kolleger med ud at spise i Kbh. i maj. Samme budget. Kender for lidt til byen :)

07-04-2016 22:56 #33| 0
Froopa skrev:Kunne godt tænke mig at smage et Claus Christensen-måltid på Gl. Mønt, men er sjældent i Kbh.
Skal man bestille bord ?
Og nogle der har erfaringer med frokostmenuen? Hvad kan anbefales? Hvad skal man bare smage osv ?

Det er nok en god idé at bestille bord, sørg for at komme til, at sidde nedenunder.


Alt er godt, men tungt - Du bliver MEGET mæt!! :-)

07-04-2016 23:22 #34| 3
henrikthing skrev:Søren K har jeg faktisk også hørt rigtig godt om.

Arrhhh?


http://www.pokernet.dk/forum/warning.html

07-04-2016 23:22 #35| 0

Pony

08-04-2016 06:55 #36| 0

Vil også gerne cosigne No.2 i denne sammenhæng, som er søster-restaurant til AOC. Christian Aarø sætter vinmenuen, så det er altid knivskarpt!

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar