Inspiration til Superbowl menu søges

#1| 0

Så nærmer den store søndag sig ( superbowl ) og jeg skal have 4 kammerater på besøg til superbowl

Jeg kunne godt bruge lidt inspiration til de burgere vi skal have, det er nemt at google, men ville gerne have lidt fra folk som selv har lavet og spist dem

Natmad er self hotdogs og hotwings

men burgerne som vi skal have ved 19 tiden, kunne jeg godt bruge lidt input til

Hvad laver i af mad den aften ???

28-01-2013 18:53 #2| 3

Roeslisburger IMO!

28-01-2013 18:53 #3| 0
gastromand.dk/gastromands-super-bowl-menu/

gastromand.dk/gastromands-super-bowl-menu-2011/

Der er virkeligt god inspiration. Ellers går man naturligvis aldrig af vejen for en god gang Roethlishburgers.
Redigeret af StonieN d. 28-01-2013 18:54
28-01-2013 18:54 #4| 0
dillerflush skrev:
Roeslisburger IMO!


Den er prøvet og den var super, men måske noget andet ( ligeså godt )
28-01-2013 18:54 #5| 0

Lytter med!

Imo add nachos med absurde mængden cheddar og salsa til natmad/snack

28-01-2013 20:01 #6| 1

Menuen hos os står på pulled pork burger. Desværre ikke på grillen som ved Gastromand.dk, men er stadig en super lækker ret og kan klart anbefales :)

Redigeret af Anthraxdk d. 28-01-2013 20:01
28-01-2013 20:03 #7| 3

Min menu bliver:

Pulled pork
Wings
Nachos
Salsa
Guacamole
Banana cream pie
Banana toffee pie
Øl/vand

Efter ovenstående står den nok på:

Chips
Dip (og mere salsa og guacamole)
Popcorn
Skumfiduser
Slik
Hjemmelavede oreos

Havde et par ting mere i tankerne, men at dømme på hvor lidt gas den får efter kl. 22, når udmattelsen fra de første retter har sat sig, så tror jeg rigeligt det dækker.

Redigeret af Jensen d. 28-01-2013 20:31
28-01-2013 20:06 #8| 1

Vi kommer til at spise nr. 6 herfra:

www.cheeseandburger.com/

Og løgringene bliver lavet på følgende måde:

www.youtube.com/watch?v=0Mz4NTozNXw&list=HL1359398518

Redigeret af cDavids d. 28-01-2013 20:10
28-01-2013 20:18 #9| 2
Jensen skrev:
Jeg menu bliver:

Pulled pork
Wings
Nachos
Salsa
Guacamole
Banana cream pie
Banana toffee pie
Øl/vand

Efter ovenstående står den nok på:

Chips
Dip (og mere salsa og guacamole)
Popcorn
Skumfiduser
Slik
Hjemmelavede oreos

Havde et par ting mere i tankerne, men at dømme på hvor lidt gas den får efter kl. 22, når udmattelsen fra de første retter har sat sig, så tror jeg rigeligt det dækker.


Hvad tid skal vi komme? :-)
28-01-2013 20:21 #10| 0

Irritationen over ikke at kunne se Superbowl, bliver kun større når denne tråd er oprettet! FML :(

28-01-2013 21:13 #11| 0

En Pulled Pork burger er naturligvis altid et hit (og nem at lave): gastromand.dk/opskrift-pulled-pork-temperatur-grill

Sidste år lavede vi en række bagte dips, som var helt absurd gode - jeg regner med at opskrifterne ryger på Gastromand i løbet af ugen - prøv dem:)

Edit: Bemærk i øvrigt de forbedrede svartider:)

Redigeret af diedamm d. 28-01-2013 21:19
28-01-2013 21:23 #12| 0

Nu har jeg kun lavet pulled pork sous vide og i ovnen. Er der en grund til at min seneste tilberedning i ovnen tog 5 timer timer til 93 grader, hvor min sous vide tilberedning (Erlands opskrift fra Gastromand), tager 25 timer, men allerede er done ved 67 grader. Som jeg husker det var kødet identisk efterfølgende, hvilket undrer mig, da temperaturforskellen vel må gøre et eller andet ved kødet, i.e. vi kan vel ikke tage den ud af ovnen når den rammer 67 grader i midten?

Er det den langsommere nedbrydning af kødet som gør at temperaturen kan være lavere, og hvad er/(bør være) ideelt rent teoretisk?

28-01-2013 21:27 #13| 0
Jensen skrev:
Min menu bliver:

Pulled pork
Wings
Nachos
Salsa
Guacamole
Banana cream pie
Banana toffee pie
Øl/vand

Efter ovenstående står den nok på:

Chips
Dip (og mere salsa og guacamole)
Popcorn
Skumfiduser
Slik
Hjemmelavede oreos

Havde et par ting mere i tankerne, men at dømme på hvor lidt gas den får efter kl. 22, når udmattelsen fra de første retter har sat sig, så tror jeg rigeligt det dækker.


Som Stonien.. Hvornår må mig og drengene komme? :D
28-01-2013 21:27 #14| 0

Det er det nemlig Jensen. Jeg er dog ikke klar over, hvilken fremgangsmåde der er den optimale i forhold til nedbrydning af fibrene, men amerikanerne vil nok korse sig, hvis PP ikke blev lavet i grillen:)

28-01-2013 21:46 #15| 0
liderdider skrev:
Lytter med!

Imo add nachos med absurde mængden cheddar og salsa til natmad/snack


Blend en rød peberfrugt og en stor håndfuld persille til mos, og lad det dryppe af i en sigte til det er helt tørt - bland det med den revne cheddar og gør dig klar på en endnu bedre fråder!
28-01-2013 22:04 #16| 2

@ Stonie og Grethe

Det er bare en tur i køkkenet drenge. Jeg antager faktisk ikke at jeg skal bruge ret lang tid på det..

Pulled pork tager ingen tid, og passer sig selv. Wings koges dages før, og kræver ikke ret meget inden de ender i ovnen kort tid før serveringen. Så skal der laves en salsa og en gang guacamole, hvilket heller ikke tager lang tid. Banana toffee pie skal der laves en hurtig bund af smør og knust digestive. Resten er done på 10 minutter, bortset fra karamellen som er en dåse kondenseret mælk som koger uden opsyn i tre timer. Banana cream pie tager nok lidt tid, men skal jo have tiden til at gå med et eller andet, men den laves dagen faktisk dagen før, da det skulle give det bedste resultat. Oreos, tja, at lave nogle småkager og smide en klat creme imellem er vel ikke rocket science, så.... (bare jeg kunne sige det samme om PLO) :-)

Redigeret af Jensen d. 28-01-2013 22:05
28-01-2013 22:09 #17| 0
diedamm skrev:
Det er det nemlig Jensen. Jeg er dog ikke klar over, hvilken fremgangsmåde der er den optimale i forhold til nedbrydning af fibrene, men amerikanerne vil nok korse sig, hvis PP ikke blev lavet i grillen:)


Dog interessant at jeg gav den 5 timer sidst til 93 og du siger 10-12 timer. Tror at jeg starter ud ved lavere temperatur denne gang, så den kan få 10-12 timer. Dog interessant med sous viden, da Erland foreskrev at nakkefileten blev skåret ud, og dermed skal have 24 timer, mens en hel filet skal have 48 timer ifølge ham. Det er klart at det er kerne temperaturen vi går efter, men det kød som er yderste får jo stadig markant længere tid på 67 grader end centrum af fileten, hvorfor der burde være forskel på teksturen i kødet.
28-01-2013 22:13 #18| 1

Hvordan kan A&W Rootbeer ikke blive nævnt i en Super Bowl sammenhæng?
I øvrigt mht. kage, så kan jeg klart anbefale Mississippi mudpie, imo verdens bedste kage!

28-01-2013 22:22 #19| 1

Hvordan kan jeg være den første der siger sparerips

Jeg henter ved slagteren, og ryger dem i grillen ved 70 grader med kirsebærtræ.
Hertil hotwings, og nachos med masser af cheddar.

Dessert: banana cream pie.

28-01-2013 22:23 #20| 0

blivet alt for sulten af den her tråd. kunne sygt godt tænke mig at prøve at smage pulled pork, skal jeg give op, hvis jeg ikke har en grill

28-01-2013 22:24 #21| 0

bare lav det i ovnen. det bliver ikke helt så godt, men stadig mega fråderen.

28-01-2013 22:27 #22| 0

er det nemt nok? :-)
Og er det bedst i burger? Nuts dressing til?

28-01-2013 22:28 #23| 0

@ Jensen
Du skal ikke tilfældigvis se den hos din bror vel?? Så skal jeg sgu nok buste mine søndagstours inden Superbowl og kigge ned ;)

28-01-2013 22:43 #24| 0

@ Liderdider

Det er bare i ovnen med den. Skal du have den helt lette udgave, som tager 3 minutter fra du har kødet liggende foran dig til det er i ovnen, så kig på nedenstående opskrift. Og mangler du en stegeso/gryde som kan gå i ovnen, så er der tilbud stort set over hele landet på en Rømerstopf (tag den til 6 personer).

thepioneerwoman.com/cooking/2011/03/spicy-dr-pepper-shredded-pork/

@ Jungle

Nej, tilfældigvis ikke, men skal da sige til hvis jeg kommer på de kanter på et tidspunkt, og vi finder ud af at smide et stykke svin i ovnen :-)

29-01-2013 08:29 #25| 0

@liderdider - PP er pissenemt og bliver også super i ovnen! Det slår en almindelig bøf anyday:)

29-01-2013 08:37 #26| 0

I skulle prøve at kigge på grillguru.dk det er folk der går op i deres grill.

29-01-2013 09:01 #27| 0

Snacks:
Nachos
Atomic Buffalo Turds

Menu:
Pulled pork burger med hjemmelavede burger boller og tripple cooked fries
Hotwings
Blueberry ribs
Coleslaw
Bacon Explosion

Desert:
Banana Toffee pie
Snickers Bomb

Og så en ordentlig røvfuld Millers og Buds

29-01-2013 10:06 #28| 0

Culkasi, bare skriv adresse på PM.

29-01-2013 10:58 #29| 0

grillguru.dk er en niceeee side

Spareripsburger :-)



29-01-2013 11:02 #30| 0

tatar burgeren på grillguru ser osse fræk ud

www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=25745&p=248712&hilit=tatar+burger#p248712

29-01-2013 11:14 #31| 0

Tatar < alt andet lækkert super-Bowl mad!

Vores spise bliver nok:

Hovedret:
Bacon-Cheese burgere
Spareribs
Hotwings
Pomfritter (hvilke er nuts btw?)
Og nok noget coleslaw eller lign.

Til kampen og snacks:
Nachos med klamme mængder cheddar
God salsa (hvilket er nyt btw?)
Chips
Hotdogs

Drengene var desværre ikke så klar på pulled pork, så måtte bøje mig der.. ;-)

29-01-2013 11:16 #32| 0

lider , tjek linket og fortæl mig du ikke bliver sulten - udover det har den ikke meget med tatar at gøre , nærmere stuffed meat burger`ish

29-01-2013 11:20 #33| 0
HomeMade skrev:
grillguru.dk er en niceeee side

Spareripsburger :-)





Det er nemlig en fantastisk side.

De går meget op i deres Spareribs på grillguru og derfor glæder jeg mig sindsygt til at det bliver lidt varmere i vejret.
29-01-2013 11:27 #34| 0

Ja ok, ser ret lækkert ud homemade!
- hvor anskaffer man sig den der røde ting billigt inden søndag?

29-01-2013 11:42 #35| 0
www.tbsgrillshop.dk/Shop/diverse/hamburgerpresser-stufz.aspx
29-01-2013 11:55 #36| 0

Forresten et godt "tip" til hvis man skal lave "alm" burgere.

Ca 1½ æg, 1 spk paprika,en håndfuld revet ost, evt chili ned i kødet.

Nå bøfferne skal formes er det vigtigt de er presset glatte så saften og osten ikke siver ud.

Inden de kommer på panden trykker man så en udhulning i midten af bøffen.

29-01-2013 21:23 #37| 0

Hvis man nu ikke er så vild med coleslaw hvad vil I så anbefale at man putter i en burger med PP og med hvilken slags dressing?

30-01-2013 16:58 #38| 0

Smid det i en burrito istedet, med de ting der hører dertil. Jeg tror rent faktisk at jeg foretrækker pulled pork serveret på den måde.

30-01-2013 23:51 #39| 0

@ Jensen
Har du selv prøvet den Dr. Pepper opskrift? Er blevet ret hooked på den, men i forhold til tråden og de andre opskrifter, virker den her ret anderledes med en meget højere stegetemperatur og meget kortere tid deraf(?)

31-01-2013 20:54 #40| 0

Ja, lavede den for et par uger siden. Chilien gjorde godt, men sodavanden syntes jeg ikke rigtig gav smag til kødet. Chilien kan købes hos Chilihouse i Studiestræde.

Kernetemperaturen i kødet skal op på 92-94 grader, og jeg startede ud på 150 grader i ovnen som foreskrevet. Jeg måtte dog flere gange sænke temperaturen, og mener at den efter 4 timer allerede var på 87 grader, hvorefter den fik een time mere ved ca 110 grader. Den var perfekt, men ideelt set bør man nok starte ved en lavere temperatur, så den har flere timer til at nedbryde enzymerne i kødet.

Jeg prøver min PP denne gang på grillen, og smider den nok over 12 timer inden, og forventer at den kører i mål på den tid ved 110 grader.

Jeg har forøvrigt altid brugt nakkefilet, da det endnu ikke har fejlet.

31-01-2013 21:06 #41| 0

Skal lave noget hurtig og let, da ingen af os rigtig har meget tid.

Så har tænkt mig at lave bacon explosion men finder så mange forskellige opskrifter.

Nogen som har en rigtig god opskrift?

01-02-2013 13:00 #42| 0

Og så kom der lidt ekstra inspiration: gastromand.dk/super-bowl-menuen-2013 - Enjoy! :)

02-02-2013 14:04 #43| 1
diedamm skrev:
Og så kom der lidt ekstra inspiration: gastromand.dk/super-bowl-menuen-2013 - Enjoy! :)


Der er de alt for sent på den, så jeg holder mig til sidste års menu;

Svinet er gnubbet!
03-02-2013 17:36 #44| 0

Glæder mig så sick meget til maden!

03-02-2013 17:38 #45| 1

Svinet har fået 10 timer på grillen nu, Oreos er lavet, den ene tærte ligeså, og resten er ved at være på trapperne :-)

03-02-2013 17:44 #46| 0

Jensen - ved du om det er muligt, og finde en grill-snask der laver pulled pork, nu vi ikke skal have det i aften?

03-02-2013 22:06 #47| 0

min har været inde i 12 timer og lige ramt 95 grader lige 10 min mere :-)

04-02-2013 02:37 #48| 0
MESTERBLOGGER

Cherry Coke, drumsticks, m&ms peanut butter brownies samt buds obvious

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar