Yo pn.
Ved der er mange herinde som er glad for et godt stykke kød.
Mange herinde har spist flere gange på Mash.
Den 14/8 bliver det min tur , hvad er nutz på Mash ( den ovenpå Tivoli ) ? Tænker både forret + hovederet.
// kallefar
Yo pn.
Ved der er mange herinde som er glad for et godt stykke kød.
Mange herinde har spist flere gange på Mash.
Den 14/8 bliver det min tur , hvad er nutz på Mash ( den ovenpå Tivoli ) ? Tænker både forret + hovederet.
// kallefar
kallefar skrev:, hvad er nutz på Mash ( den ovenpå Tivoli )?
// kallefar
Regningen! Resten er bare lort!
Jeg synes, at folk er hårde herinde. MASH er nice! Ja, det er overpriced, men det er stadig lækkert, og omgivelserne giver lidt en vibe af eksklusivitet, som jeg godt kan lide.
Jeg har dog ikke været på den oven på Tivoli.
Du skal ikke tage tataren - den er rå.
No shit.....jeg oplevede en smart fyr sende tataren tilbage på MASH Aarhus, da han fandt ud af det var råt :D
Det er jo en smagssag. Nu har jeg aldrig været lige præcis på den MASH, men prøvet hhv. lufthavnen, Bredgade og Rungsted Havn, og synes ikke der er nævneværdig forskel, så here goes.
Jeg behøver ikke et gigastort stykke kød, men kan godt lide det er mørt, så napper som regel mørbrad. Imo er der ikke nok value i forskellen op til Kobe Wagya. Har prøvet det en enkelt gang, og det var da fint nok, men imo faktisk ikke bedre end mørbrad. Det smager af lidt mere og er meget fedt... (Fedt som i det fedt der er i smør, ikke som i oplevelsen).
Jeg synes deres sides er rigtig gode, så der synes jeg du skal rense igennem. Der værdien ligger synes jeg.
Jeg tog selv Mash World Tour, første gang på Mash (Århus). Så får man prøvet lidt forskelligt. Og så er jeg helt pjattet med trøffelfritterne.
Jeg var på Penthouse for 2 måneder siden, og det var ikke pengene værd. Deres retter sad ikke i skabet og den ene bøf var decideret rå, selvom den var bestilt medium.
Har dog aldrig oplevet problemer på Skovriderkroen eller i Bredgade, så en af dem vælger jeg næste gang.
det er svært at rådgive om hvad der er “nuts”..
Men umildbart er udsigten god…
god tur.
Håber i har bestilt et bord ved Hellerup, så får i i det mindste en udsigt med.
Medarbejderne kan virke lidt snobbet i den indre by.
freakstar skrev:Hvem bestiller medium? Så gå dog hjem...
freakstar skrev:Hvem bestiller medium? Så gå dog hjem...
Ca 90% bestiller medium.
Så gå dog hjem freak.
Niel skrev:Jeg synes, at folk er hårde herinde. MASH er nice! Ja, det er overpriced, men det er stadig lækkert, og omgivelserne giver lidt en vibe af eksklusivitet, som jeg godt kan lide.
Jeg har dog ikke været på den oven på Tivoli.
Du er uden tvivl også lige i mash segmentet!!
djoffer skrev:
Du er uden tvivl også lige i mash segmentet!!
Jeg vælger faktisk altid Retour fremfor MASH. Så endnu engang tager du fejl.
Har været både på Tivoli hotel , og Skovridderkroen .
Har begge gange fået mørbrad , og været tilfreds .
Jeg ville tage Maison, hvis jeg gik efter den bedste bøf i kbh.
Mash er ok, men absurd overpriced,
Retour er godt til pengene,
CAPA på Rådhuspladsen har smørbøffen, som er rigtig god, men hverken bearnaise eller fritter er rigtig nice.
Niel skrev:
Jeg vælger faktisk altid Retour fremfor MASH. Så endnu engang tager du fejl.
Man kan godt være i kernemålgruppen, selvom man har en anden personlig præference.
Enig i at Mash ikke er pengene værd.
Kærestetur: Tivoli Hotel
Drengetur: Bredgade
Edit:
Mht mad så bare gå efter det kød du normalt bedst kan lide. Forretterne er ikke noget at råbe hurra for og synes ikke noget skiller sig specielt ud.
djoffer skrev:
Du er uden tvivl også lige i mash segmentet!!
Vel bedre end at være McD segmentet 😀
hostrup skrev:
Vel bedre end at være McD segmentet
Faktisk været på mcd her til morgen, det var også lort! Men i det mindste var det billigt!
djoffer skrev:
Faktisk været på mcd her til morgen, det var også lort! Men i det mindste var det billigt!
Alt har sin tid, plads og sted
Nilsson skrev:Man kan godt være i kernemålgruppen, selvom man har en anden personlig præference.
Man kan også hedde Nilsson og være pisse nederen.
Så så venner , kan vi rette ind så jeg kan få en afklaring på hvad der skal puttes i min hals den 14/8.
som det ser ud nu har 2 i tråden anbefalet mørbrad.
Niel skrev:
Man kan også hedde Nilsson og være pisse nederen.
True. Så fik du da skrevet noget i tråden, der var korrekt.
Jeg tilslutter mig også mørbrad.
Synes det er et godt udgangspunkt at starte på og se hvad MASH kan.
Om det er overpriced- tja, det er til den dyre side og hvis man kun går op i maden og er ligeglad med standarder på betjening, service og den slags,
så kan man givetvis finde ligeså god kød billigere andre steder.
Plejer at være ret glad ved Mash. Mest fordi man ved, hvad man får. Er det overpriced? I den grad sammenlignet med andre bøfsteder i København, men man er som regel sikker på, hvad man får, og det er efter min mening knap så crowded og stresset som nogle af de andre steder. Det skyldes sikkert priserne :)
Jeg får btw normalt mørbrad, men synes også deres dryaged kan noget.
Jeg har som regel taget deres Bone in ribeye ca600g + chili fries + bearnaise. Dertil en håndfuld steam beers.
jeg har en enkelt gang oplevet kødet ikke var som jeg forventede. Det var stegt rigtigt, men kvaliteten af kødet var ikke MASH standard. Jeg har prøvet retour og det synes jeg ikke var en bedre oplevelse.
kallefar skrev:Så så venner , kan vi rette ind så jeg kan få en afklaring på hvad der skal puttes i min hals den 14/8.
som det ser ud nu har 2 i tråden anbefalet mørbrad.
Har fået deres ribeye et par gange og den er glimrende, vær dog opmærksom på at den er bedst medium rare til medium, da rødere end det simpelthen efterlader for meget fedt i bøffen.
forretterne ville jeg holde mig fra, de har skiftet dem for nyligt og været der en gang efterfølgende, og de var katatrofalt ringe ( en fra selskabet gad ikke engang spise sin op). Så hellere tag en dessert eller lidt flere side dishes!
Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?
TheYid skrev:Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?
Men så kan du jo ikke lægge billeder op på Instagram og fortælle dine kolleger at du har været på MASH!
TheYid skrev:Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?
Marketing...
Mash blev meget dygtigt markedsført som noget "eksklusivt til den almindelige dansker".
TheYid skrev:Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?
Jeg vil hellere vende den om og spørge, hvad er grunden til at det er blevet så upopulært på PN?
Mine to besøg derinde har været en positiv oplevelse.
Mash var vel de første, der fik os til at gå ud i stor stil for at få bøf & bearnaise. Som Nano siger, har de også været dygtige til at markedsføre sig.
Ift. at de er upopulære på PN er mit gæt, at det dels skyldes prisniveauet (ift. hvad man kan få lige så godt, men billigere, andre steder), dels at Mash i hvert fald i en periode har været frekventeret af det der vist kaldes "lyssky personer", dvs. "Sandberg-segmentet".
Aurvandil skrev:
Jeg vil hellere vende den om og spørge, hvad er grunden til at det er blevet så upopulært på PN?
Mine to besøg derinde har været en positiv oplevelse.
For mig primært handler det om at der imo er et kæmpe mismatch imellem kvalitet og pris, samt at servicen også har været halv sløj flere gange! Og ja er så ved at brække mig, når man konstant skal høre på at det er det ypperste inden for dansk bøf gastronomi…
ALL IN INC skrev:Mash var vel de første, der fik os til at gå ud i stor stil for at få bøf & bearnaise. Som Nano siger, har de også været dygtige til at markedsføre sig.
Ift. at de er upopulære på PN er mit gæt, at det dels skyldes prisniveauet (ift. hvad man kan få lige så godt, men billigere, andre steder), dels at Mash i hvert fald i en periode har været frekventeret af det der vist kaldes "lyssky personer", dvs. "Sandberg-segmentet".
Det første er noget ævl imo, mash er fra 2009 og både Jensen og Hereford stammer fra før det. Uden iøvrigt at sammenligne kvaliteten.
helt enig med anden del, mash er ved at få samme problem som f.eks christal champagne også havde en overgang, nemlig at det er meget populært hos bestemte typer,..
djoffer skrev:For mig primært handler det om at der imo er et kæmpe mismatch imellem kvalitet og pris, samt at servicen også har været halv sløj flere gange! Og ja er så ved at brække mig, når man konstant skal høre på at det er det ypperste inden for dansk bøf gastronomi…
Jeg har aldrig rigtigt fattet hvorfor det skal gøres til det. Bortset fra i starten måske. For mig har det bare være "the sure thing".
Da vi ikke kunne ud havde jeg en syg craving efter bøf bearnaise og der var det en no brainer, at det skulle være på Mash, når der blev åbnet op. Ironisk nok er det så den første og hidtil eneste gang jeg har måttet sende bøffen retur, hvilket dog skete uden brok.
djoffer skrev:Det første er noget ævl imo, mash er fra 2009 og både Jensen og Hereford stammer fra før det. Uden iøvrigt at sammenligne kvaliteten.
helt enig med anden del, mash er ved at få samme problem som f.eks christal champagne også havde en overgang, nemlig at det er meget populært hos bestemte typer,..
Det kan man jo ikke være uenig i, men som jeg husker det (er efterhånden blevet en gammel mand) så var det ikke (god) bøf bearnaise, men (dårligt) kød og whiskyesauce til en billig penge man gik på Jensen for at få. Mht. Hereford er jeg enig i, at det var go-to stedet, hvis man ville have ordentligt kød. Men efter min opfattelse har de aldrig været "folkelige" i samme forstand som Mash tilsyneladende er blevet det og har jo også eksisteret længe før det blev så normalt at gå ud og spise, som det er i dag. Men jeg er muligvis helt off, det er bare sådan jeg har oplevet det :)
Og som en anden/flere er inde på, så skal man ift. Mash's popularitet nok ikke underkende at de er åbnet mens der har eksisteret SoMe
ALL IN INC skrev:Og som en anden/flere er inde på, så skal man ift. Mash's popularitet nok ikke underkende at de er åbnet mens der har eksisteret SoMe
Det her tror jeg er ret spot on, mash har i den grad formået at henvende sig til smart i en fart typer og dermed skabt en masse ( ufortjent ) hype omkring deres navn!
Vil dog godt stille spørgsmålstegn ved hvor folkeligt de trods alt er, da de vel ligger i et prisleje hvor en del alm. danskere enten ikke kan eller vil følge med, kontra Jensen og Hereford som er noget billigere.
Jep er med på, at de ikke er folkelige på den måde. Mente i den forstand, at det efter min opfattelse var dem, der fik flere mennesker ud for at spise bøf bearnaise, hvor efterfølgerne (Retour mv.) så "demokratiserede" bøf bearnaise ved at gøre det mere prismæssigt tilgængeligt. Men nej deres prisniveau er (i hvert fald ift. mit lønniveau) decideret ikke-folkelige.
Og mens vi så er ved det er det her jo nogle virkelige navlepillende statements/diskussioner, da ovennævnte kun har gjort sig gældende for en lille del af befolkningen, idet de her tilbud kun eksisterer i kbh og vel også Aarhus. Har netop boet en tid i en mindre provinsby i Jylland, og der var det tæt på Mash priser bare du tænkte på at gå ud og få bøf bearnaise (dog ikke samme kvalitet). Alternativet hertil var Jensens, så mens man sidder og hidser sig op i diskussionen skal man bare huske at en stor del af befolkningen slet ikke har adgang til de tilbud her til daglig.
Den på Tivoli er nice. Kom før og få en drink i deres bar. Især hvis det er godt vejr, kan I sidde ude inden og få en cocktail. De laver nogen gode nogle, selvom jeg nu selv er til deres iskolde pilsner inden vin til maden.
Ift. mad er min go-to mørbrad, den danske eller fra Uruguay afhænger lidt af mængden (200 vs 300g). De har gode chilifritter, men alle deres sides er nuts. Bønner, chilier, spinaten… Ja, det er dyrt, men det smager sgu også fint.
Kan I vælge “baglokalet” bag køkkenet, er det nuts vs. åben placering i restauranten med udsigten. Udsigten er fin, men den får du i baren anyway og selskabet kan være i fokus (med mindre larm/gennemgang) omme bag ved.
Grethe skrev:Husk at det er obligatorisk med en tribal!
Og min. 1 års træning på anabolske steroider. Jeg har dog kun været i Bredgade et par gange i forbindelse med noget firmahalløj. IMO er klientel, tjenere, for dyr mad og kedelig stemning nok til at kæden er noget man med sindsro kan undlade at besøge.
Jeg er mest til en ribeye så det ville jeg gå efter.
realition skrev:Den på Tivoli er nice. Kom før og få en drink i deres bar. Især hvis det er godt vejr, kan I sidde ude inden og få en cocktail. De laver nogen gode nogle, selvom jeg nu selv er til deres iskolde pilsner inden vin til maden.
Ift. mad er min go-to mørbrad, den danske eller fra Uruguay afhænger lidt af mængden (200 vs 300g). De har gode chilifritter, men alle deres sides er nuts. Bønner, chilier, spinaten… Ja, det er dyrt, men det smager sgu også fint.Kan I vælge “baglokalet” bag køkkenet, er det nuts vs. åben placering i restauranten med udsigten. Udsigten er fin, men den får du i baren anyway og selskabet kan være i fokus (med mindre larm/gennemgang) omme bag ved.
Snapper den med en drink først kan jeg se ! Tak.
Vi er 10 så måske der ikke er plads i det “goe” spot der ? Hvis du tror ja , vi jeg mail og høre om vi kan få det.
Mash er som AJ i poker;
Don’t Fucking Do It!
De er virkelig blevet dårlige de seneste år, kødet er ikke samme kvalitet som tidligere, de har flere medhjælpere end uddannede tjenere ( jeg forventer en kompetent behandling , med de priser de har) , deres vin er ok over priced og så har jeg aktuelt ventet i 4 uger på et gavekort/tilgodebevis for en helt igennem forfærdelig oplevelse.
Der masser af andre gode bøf restauranter , Retour, Feed Bistro , Köd mv
kallefar skrev:Snapper den med en drink først kan jeg se ! Tak.
Vi er 10 så måske der ikke er plads i det “goe” spot der ? Hvis du tror ja , vi jeg mail og høre om vi kan få det.
I bør få spottet omme bag ved så mange. De andre borde ved vinduerne har plads til 2-6, så det er næsten garanteret, men hør om I kan sidde tæt på deres vinkælder, så rammer I den godt :)
realition skrev:I bør få spottet omme bag ved så mange. De andre borde ved vinduerne har plads til 2-6, så det er næsten garanteret, men hør om I kan sidde tæt på deres vinkælder, så rammer I den godt :)
Det vil jeg gøre , tak 4 info
Har været der 5 gange, 2 gange på penthouse oven på tivolihotellet. Jeg er helt klart på ribeye og har vidst nok prøvet alle de forskellige de har. Der er imo bedre smag i en ribeye end i en kedelig mørbrad. Det skyldes nok primært den lækre fedtmarmorering der er i ribeye kontra mørbrad.
Jeg ville ikke vælge mørbrad.
Det er godt nok mørt, men, der er jo meget begrænset smag i.
Jeg ville vælge en udskæring, der er fedtmarmoreret.
Der er mange fine at vælge imellem.
Bon appetit.
Har været der en håndfuld gange, New York Strip er min favorit. Den er bare straight-up bedre end Ribeyen.
Åbnede spændt tråden, da jeg troede, der stod "Jomfrutur på Mars".
Men Mash kan da også noget.
Jeg har været på Mash en enkelt gang (Aarhus), og fik den bedste rib-eye, jeg kan huske at have sat tænderne i.
Vi kom dog efter en lang eftermiddag på vinbar, hvilket kan have påvirket min dømmekraft.
Synes umiddelbart at deres "billigste" Zinfandel rødvin er prissat til 375,- - en flaske som går til 60-70 kr retail, hmmm
Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.
Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?
Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?
Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact?
krabbefar skrev:Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.
Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?
Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?
Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact?
Jeg synes ærligt det er noget overpriced lort, så ikke hate herfra, bare en holdning.
krabbefar skrev:Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.
Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?
Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?
Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact?
Har været der en 5-6 gange( dont ask..) og været lidt utilfreds hver gang, så ja har altid været ret pas på dem.. Eneste jeg synesbde gør godt i forhold til deres konkurrenter er lokalerne, resten er dårligere og dyre end hos de andre!
dog skal det retfærdigvis siges, at jeg har været til en 90 års fødselsdag på skovridderkroen som var virkelig fin, der fik vi dog heller ikke bøffer:)
krabbefar skrev:Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.
Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?
Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?
Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact?
Jeg kan godt spise på MASH - det er ok. Men ja, det er (alt for) dyrt.
De tager eksempelvis 395,- for deres danske ribeye / 459,- inkl. fritter og bearnaise. Til sammenligning kan du få ribeye inkl. fritter og bearnaise for 335,- på Retour, og kvaliteten er i mine øjne meget sammenlignelig. 365,- for ribeye inkl. fritter, pebersauce og salat på Maison er også et bedre køb i mine øjne.
Det er værre endnu med deres mørbrad. Helt vanvittig prissætning på 485,- / 549,- inkl. fritter og bearnaise. Virker helt absurd at skulle punge ud med ca. 700,- for en mørbradbøf og et glas vin på et kæde-steakhouse.
På Bistro Boheme - som er dyrt - kan du få mørbrad m. rødvinssauce, fritter, bearnaise og bønner for 395,-. På Retour får du mørbrad til samme pris som ribeye (335,-).
De prisforskelle er slet ikke retfærdiggjort af kvalitet eller service.
langeløg skrev:Jeg kan godt spise på MASH - det er ok. Men ja, det er (alt for) dyrt.
De tager eksempelvis 395,- for deres danske ribeye / 459,- inkl. fritter og bearnaise. Til sammenligning kan du få ribeye inkl. fritter og bearnaise for 335,- på Retour, og kvaliteten er i mine øjne meget sammenlignelig. 365,- for ribeye inkl. fritter, pebersauce og salat på Maison er også et bedre køb i mine øjne.
Det er værre endnu med deres mørbrad. Helt vanvittig prissætning på 485,- / 549,- inkl. fritter og bearnaise. Virker helt absurd at skulle punge ud med ca. 700,- for en mørbradbøf og et glas vin på et kæde-steakhouse.
På Bistro Boheme - som er dyrt - kan du få mørbrad m. rødvinssauce, fritter, bearnaise og bønner for 395,-. På Retour får du mørbrad til samme pris som ribeye (335,-).
De prisforskelle er slet ikke retfærdiggjort af kvalitet eller service.
Hvilken værdi skal vi tilskrive lokaler, belliggenhed og atmosfære?
Synes ikke retour kan sammenlignes på de punkter (en del ringere). Det er klart hvis man ikke tilskriver det nogen værdi, så er det ikke så interessant, og det er nok forskelligt hvad man er villig til at betale for det. Maden på retour er fin, men jeg er sgu ikke fan af at sidde som sild i en tønde (Det synes jeg man gør på retour).
Mash er fint, plejer at tage “world tour” (tror jeg den hedder) den er billig, og man smager lidt af hvert.
Og så er deres sides gode !
Men jeg må nok også erkende at en god bøf på retour også er lækkert 😊
joachimdk skrev:Mash er fint, plejer at tage “world tour” (tror jeg den hedder) den er billig, og man smager lidt af hvert.
Og så er deres sides gode !
1295,- for 2 personer.
Lidt Kobe pålæg (75 g. kød), 200 g. ribeye og 300 g. New York strip.
Er det i alt eller får hver person ovenstående?
Er tilbehør med i prisen?
skod skrev:
Hvilken værdi skal vi tilskrive lokaler, belliggenhed og atmosfære?
Synes ikke retour kan sammenlignes på de punkter (en del ringere). Det er klart hvis man ikke tilskriver det nogen værdi, så er det ikke så interessant, og det er nok forskelligt hvad man er villig til at betale for det. Maden på retour er fin, men jeg er sgu ikke fan af at sidde som sild i en tønde (Det synes jeg man gør på retour).
Du skal vel bare tilskrive lokaler, beliggenhed og atmosfære den værdi, du mener, det har ift. mad og pris :-)?
Ift. beliggenhed ligger Retour, Maison og Boheme på hhv. Ny Østergade, Esplanaden og Dronningens Tværgade, så det tillægger jeg ingen betydning.
Lokaler og atmosfære, well. Man sidder muligvis tæt på Retour, men jeg synes indretningen på MASH er tacky og klientellet ofte langt værre end de øvrige steder. Hvorfor man så skal betale ca. 40% mere for mørbrad på MASH end på Boheme - som gastronomisk er MASH langt overlegen - forstår jeg ikke helt.
Med det sagt kan jeg godt finde på det, men går jeg analytisk til værks, forstår jeg ikke helt hvorfor :-)
langeløg skrev:Jeg kan godt spise på MASH - det er ok. Men ja, det er (alt for) dyrt.
De tager eksempelvis 395,- for deres danske ribeye / 459,- inkl. fritter og bearnaise. Til sammenligning kan du få ribeye inkl. fritter og bearnaise for 335,- på Retour, og kvaliteten er i mine øjne meget sammenlignelig. 365,- for ribeye inkl. fritter, pebersauce og salat på Maison er også et bedre køb i mine øjne.
Det er værre endnu med deres mørbrad. Helt vanvittig prissætning på 485,- / 549,- inkl. fritter og bearnaise. Virker helt absurd at skulle punge ud med ca. 700,- for en mørbradbøf og et glas vin på et kæde-steakhouse.
På Bistro Boheme - som er dyrt - kan du få mørbrad m. rødvinssauce, fritter, bearnaise og bønner for 395,-. På Retour får du mørbrad til samme pris som ribeye (335,-).
De prisforskelle er slet ikke retfærdiggjort af kvalitet eller service.
skod skrev:
Hvilken værdi skal vi tilskrive lokaler, belliggenhed og atmosfære?
Synes ikke retour kan sammenlignes på de punkter (en del ringere). Det er klart hvis man ikke tilskriver det nogen værdi, så er det ikke så interessant, og det er nok forskelligt hvad man er villig til at betale for det. Maden på retour er fin, men jeg er sgu ikke fan af at sidde som sild i en tønde (Det synes jeg man gør på retour).
De to indlæg summerer det imo super godt op. Jeg er så på Skods hold og vil gerne betale for at undgå crowden, stressen fra tjenerne (jeg er en ret hurtig restaurantgæst, men bryder mig ikke om at blive skyndet på allerede ved ankomst) og - ikke mindst - lydniveauet (Retour i Ny Østergade). Har dog ikke været på Retour i et par år, så måske det er blevet bedre.
Fsva. "uønskede elementer" er jeg personligt ret ligeglad, så længe de opfører sig ordentligt. Og selvom de da kan ses, så er der endnu ikke nogen med amagerkalot, der har ødelagt min restaurantoplevelse ;-)
Nåååååå , øv øv . Vi fandt ud af vi var drawing dead på Mash da vi har 4 børn med i selvskabte , nul mad til børn. Så har desværre måtte aflyse vires bord. Ikke pga af pris mv. det må blive en dag uden børn.
Er dette sted et besøg værd med børn ? :
Grøften er hyggelig på den folkelige facon, men de har kun smørrebrød. Det er slagterniveau, ikke en kulinarisk oplevelse.
Buub skrev:Grøften er hyggelig på den folkelige facon, men de har kun smørrebrød. Det er slagterniveau, ikke en kulinarisk oplevelse.
Det er altså ikke rigtigt. De har også et fint antal varme retter: https://usercontent.one/wp/www.groeften.dk/wp-content/uploads/Sommer-menukort-2021-Version-2.0.pdf
kallefar skrev:Nåååååå , øv øv . Vi fandt ud af vi var drawing dead på Mash da vi har 4 børn med i selvskabte , nul mad til børn. Så har desværre måtte aflyse vires bord. Ikke pga af pris mv. det må blive en dag uden børn.
Er dette sted et besøg værd med børn ? :
Har Mash ikke noget børnevenligt på menuen??
Eller hvorfor er det no go med børn?
Jeg var på MASH i Århus for ca. 5 år siden og jeg tænker stadig på det. det var en lille intim julefrokost og jeg fik en Ribeye (ikke den på/med ben) . og det må have være den dyre fra Amerika for jeg kan tydelig huske at den var på 400 gam og ikke 300 gram som de to andre Ribeyes er på ( altså hvis ikke de har lavet om på det i mellemtiden) jeg fik også pomfritter og en bernaise sovs der var meget brun i det. og jeg er en mand med en simpel smag og er vant til den fra Knorr, ( to breve til 150 gr. margarine og ca 2,0 dcl mælk, det gør den dejlig tyk) nå men den bernaise jeg fik,er den bedste jeg nogensinde har smagt.
( og ekstra koster ikke noget) . og bøffen var en gave fra gud, ham selv. men først efter at have drysset den med lidt af det røget flagesalt der stod på bordet. jammen hvor smagte det bare pisse godt en af mine gode venner har være på Retour og fået en lækker bøf. han siger at det er noget af det bedste som han har smagt og jeg siger at min MASH steak er det bedste. så når en af os har vundet i Lotto skal vi besøge begge steder for at se hvem der har ret.
så MASH har serveret den bedste bøf i mit 54 årige liv.* (indtil videre)
ps. vi skulle ind og se "Anden" i musikhuset bagefter og jeg så mæt og tilfreds med livet at jeg ved at falde i søvn. men heldigvis var han så sjov at det self. ikke skete. :)
og nu vi snakker om Mad,
så er min bedste gourmet oplevelse sket på frederikshøj kro, (det var den ene chef fra julefrokosten fra MASH der skulle giftes)
vi fik nogle retter som jeg umuligt kan udtale. og jeg tænkte faktiskt at jeg skulle på mac D. bagefter for jeg kunne umuligt blive mæt
af det der fancy pancy mad.( jeg er desværre typen der sagtens kan spise 2 pizzaer hvis det er) men hold da kæft hvor var jeg galt på den.
ALT var SÅ mættet med smag. og alle portioner passede perfekt. så efter små to timer var jeg mæt i maven og af smagsoplevelser
ja jeg aldrig har oplevet før. der stod jeg ude på deres terrasse og nød en smøg. og kiggede ned over den store park. med havnen nedest i horisonten. ja
der følte jeg at jeg virkelig Levede!
ps note til mig selv jeg skal til at tjene nogle penge.
/nuller
Det handler selvfølgelig altid om smag og behag.
Men jeg synes generelt steakhouses er overpriced. Det handler vel om, om man vil betale x antal kr, for en god bøf med std. tilbehør. Eller betale det samme for en menusammensætning, med forskellige smagsoplevelser.
Man kan finde fine menuer til 450kr per couvert.
DanDietz skrev:Det handler selvfølgelig altid om smag og behag.
Men jeg synes generelt steakhouses er overpriced. Det handler vel om, om man vil betale x antal kr, for en god bøf med std. tilbehør. Eller betale det samme for en menusammensætning, med forskellige smagsoplevelser.
Man kan finde fine menuer til 450kr per couvert.
Det er sgu lidt morsomt, at der kan komme en tråd med 70+ indlæg ud af at en ikke ved hvad han skal bestille fra et menukort
Det er min yndlings bøf-restaurant. Har været på de forskellige en 15-20 gange. Altid skarp service, altid perfekt tilberedt kød, bearnaise og rødvinssauce lige i skabet.
Jeg får 10% igennem menupay appen, og engang imellem 20% på at lave gavekort.
Så hvis man trækker 10-20% fra, så er jeg tilfreds. Der er også god plads imellem bordene, som selv også skal koste lidt ekstra.
Deres udvalg er vin er suverænt - også hvis man blot skal have 1 glas 👍
TheYid skrev:
Enig. Jeg er generelt ikke til at spise bøffer ude. Det må være røvsygt som kok bare at lave bøffer med fritter hele dagen.
Har være på köd 1 gang, og da jeg gik forbi køkkenet lå der 10 bøffer i vakuum poser, der lige havde været i sous viden. Der var jeg sku slemt skuffet
Sous vide gør nu ikke bøffen dårligere. Sous vide er blevet brugt rigtigt meget de sidste 10 år i restauranter i Danmark, specialt highend gourmet restauranter bruger dem, da de har mange elementer på deres retter af gangen, så de kan hurtigere holde temperaturen på deres kød, og et hurtigt smæk på en grill eller pande kan de kører retten hurtigere og videre til næste gæst.
Osito skrev:
Sous vide gør nu ikke bøffen dårligere. Sous vide er blevet brugt rigtigt meget de sidste 10 år i restauranter i Danmark, specialt highend gourmet restauranter bruger dem, da de har mange elementer på deres retter af gangen, så de kan hurtigere holde temperaturen på deres kød, og et hurtigt smæk på en grill eller pande kan de kører retten hurtigere og videre til næste gæst.
NotACop skrev:Det er sgu lidt morsomt, at der kan komme en tråd med 70+ indlæg ud af at en ikke ved hvad han skal bestille fra et menukort
Det siger vel også lidt om, hvor stærke holdninger folk har til Mash som sted/koncept og ikke bare om hvor vidt maden er god eller ikke :-D.
Ser mig selv som ret neutral og synes ikke Mash er dårligt.. Er det en kæmpe kulinarisk oplevelse? Nej. Er det lidt over priced? Ja er det vel nok.. Men er Mash dårlig mad? Nej det synes jeg altså heller ikke :). De laver til gengæld nogle ret gode cocktails(som også er lidt over priset og kan fås bedre til samme pris på Ruby).
skizomick skrev:
Det er altså ikke rigtigt. De har også et fint antal varme retter: https://usercontent.one/wp/www.groeften.dk/wp-content/uploads/Sommer-menukort-2021-Version-2.0.pdf
Godt ord igen, det er jeg vildt overrasket over jeg ikke vidste, har alligevel været der en håndfuld gange, dog altid til frokost.