Tråd eller gode råd.
På forhånd tak :-)
Kbh´s bedste bøf??
Så kan du jo prøve Oubæk's egen restaurant - det er da vidst ham der er køkkenchef på Mash osse.
Jeg har prøvet MASHs wagyu filet til 750 kr for 200 gram.
Det burde man gøre hver dag :)
@Crunchii prøvede du et stykke eller købte du den hele bøf til 750 kr?
Fortæl lige om oplevelsen, hvordan den smagte, teksturen, blødheden etc.
Fuego er god
Fik hele bøffen + 3 forskellige saucer og lidt tilbehør.
Bestilte den medium, men i retrospekt burde den nok have været medium rare.
Teksturen er mærkbart anderledes og meget mere fed hvilket smagen også bærer præg af.
Sorry for hijack, men er blevet helt sulten af den her post haha :).
Nogen der kender nogen SU venlige steder? Hvor det også er god mad.
Pastis i Gothersgade laver også en dejlig bøf med en hjemmedrejet bearnaise og ditto fritter.
Rex Public på Blegdamsvej skuffer heller ikke
En god bøf må aldrig være medium eller gennemstegt. Så er det jo helt ødelagt og dræbt.
Rigeligt rosa indeni :)
medium plejer vel at være endda rigeligt rosa indvendigt, er ihvertfald min oplevelse de fleste steder.
MASH !! Intet og jeg mener intet kan måle sig med dem.....det kan priserne så heller ikke, men det er klart +EV
Jeg glæder mig til Mash åbner i Århus her engang i løbet af året. Det lyder som en stabil oplevelse.
Hvorfor er der ingen der nævner Hereford Steak, selvom det er ikke helt i MASHs klasse...
@Champen24
Nok fordi MASH er bedre og han efterspørger den bedste bøf?
Haha :D
Henter lige denne tråd frem igen
Skal bruge et super sted til næste fredag til 3 fyre, må gerne være i den lidt dyre ende, mit førstevalg Mash er desværre booket så det er et no go. nogen der har lidt gode forslag må gerne være i indre by, Fuego kunne være en mulighed men har været der en del gange og vil godt prøve noget andet, samt Hereford står heller ikke øverst på listen.
makassip
Takker, ser godt ud, men uheldigvis skal vi finde et sted hvor vi kan spise omkring kl 19 da vi har aftaler senere og der kan man vælge mellem 2 tidspunkter som desværre ikke passer ind, men helt klart et sted jeg vil besøge en anden dag
makassip
Takker, ser godt ud, men uheldigvis skal vi finde et sted hvor vi kan spise omkring kl 19 da vi har aftaler senere og der kan man vælge mellem 2 tidspunkter som desværre ikke passer ind, men helt klart et sted jeg vil besøge en anden dag
@ Løpenthin
Det lyder godt nok snasket. Navnet på stedet er utiltalende, men for at krydre det yderligere, er det placeret i Rødovre. Puha.
Noma!
Mash? Hvor ligger den i KBH?
Har også prøvet Pastis. Supper lækkert.
Mash ligger på Bredegade
lmgtfy.com/?q=Mash+adresse+-+gad+vide%3F
Takker. Ja, for der kommer jo lige det rigtige resultat frem på Google ;) lol.
Mash er som nævnt super godt. Dels er kødet godt og dels har restaurenterne i Somellier-familien kæmpe vinkort med enormt favorable priser (Le Somellier, MASH og Umami). Altså ikke bare får du byens bedste bøf du kan også vælge fra et stort vinkort uden at skulle betale avancer på 2, 3, 4 og hvad andre steder ellers gør.
Oubæk i St Kongensgade er et fint sted at spise bøf hvis man ikke kan få bord på Mash. Bid lige mærke i at Oubæk er inde over MASH projektet og bla bearnaise sovsen er hans opskrift. Problemet med Oubæk er at de kun har åbent et begrænset antal dage om ugen. Man skal vist også her være hurtig ude med bordbestilling.
Jeg har ikke prøvet Rex Republic, men det er på min to do liste. Har kun hørt godt om stedet.
Fuego som nævnes er argentinsk og ligger i Holbergsgade. Kødet er imo ret godt og ikke langt efter MASH. Tilbehøret er lidt mere gourmet agtigt end MASH som er rendyrket amerikansk, ie fritter. Dog synes jeg at kvaliteten af sideorders/forret/desert er lidt for svingende. Fuego bliver om aftenen en cocktailbar og var en overgang et af de cool steder for de unge smukke tøser at drikke cocktails. Det altoverskyggende problem ved Fuego, og søster restaurenten Asador, er vinpriserne. De kører med mark-up på 7 for de billigere vine og 4 for de dyre. Dvs du betaler 350 kroner for en vin der koster 50 kroner i Phillipson, eller 2000 kroner for en 500 kroners vin. SLET SLET IKKE I ORDEN!
Som sagt har gutterne bag Fuego åbnet søster restaurenten Asador. Den ligger på Christianshavn. Samme fine bøffer, samme lorte prispolitik på vin.
Hereford bliver nævnt længere oppe. Mht til de steder er det ret vigtigt at gøre sig klart at der findes 2 hvis ikke 3 kæder. Kvaliteten er imo MEGET svingende. Den der ligger i St Kongensgade laver altså ret gode bøffer. Men stedet er lidt beskidt og sideorders er noget lort. Vinkortet stinker og fadøl er flade. Den der ligger i Nyhavn er bare noget lort, så kan man ligeså godt gå på Rio Bravo.
Gourmandiet har jeg kun prøvet en gang og der fik jeg en bøf der havde hængt alt for lange og helt klart var rådden. Vi har dog senere købt alt muligt kød derude, alt fra kanin til due til lam, svin og ko. Det har altid været godt!
Altid et herligt emne det der kød:O)
Jeg har ikke samme indsigt som HolchKnudsen, men vil blot tilslutte mig hans betragtninger om MASH og deres vinkort - var forbløffet over at man på så "hip" en restaurant som det tilsyneladende er, kunne finde så ganske rimelige priser på vin. Derudover var kødet fremragende.
For at blive i rygklapperiet, er jeg også ganske enig i betragtningen omkring den Hereford Steak der ligger i Store Kongensgade, omend jeg faktisk synes deres Pommes er ganske udmærkede. Men går hellere på den, end på den "officielle" ved Tivoli - jeg vil fandme have noget bearnaise!