Hej Alle,
Jeg laver lidt bolsjer i fritiden.
Jeg er så i Tiger faldet over et brusende bolsje som jeg godt kunne tænke mig at lave efter med andre smage.
Dem som kan huske så lang tid tilbage kan måske huske et bolsje hvor der var et syrligt pulver i som skummede, det er lidt samme effekt jeg ønsker, det skal dog være i hele bolsjet ligesom det fra Tiger.
Jeg kan læse mig frem til på posen at der er e334 (vinsyre) og E500 natriumcarbonat - og at det er den kombination der laver den brusende/skummende effekt, MEN nu har jeg lige prøvet at lave et bolsje (cola) hvor jeg har puttet citronsyre og natron (natriumcarbonat) i, og det smager sku ikke godt, det kunne man jo have sagt sig selv hvis man han havde smagt natron pulveret rent :-) men det giver heller ikke den skummende/brusende effekt - blander man vand, citronsyre og natron bobler det fint, men det slår ikke rigtig igennem i bolsjerne.
Nogen der har input til hvad jeg skal gøre anderledes?