Kemirapport. Afsmag af soda ved brug af natron?

#1| 0

Hej. Lige et lille spørgsmål.

Min kone er ved at skrive en lille kemirapport og har problemer ved spørgsmålet:

Ifølge kogebøger kan natron give bagværk en afsmag af soda. Hvordan kan dette forklares??

regner med at dem som ved svaret kender betegnelserne for tingene :D

Mvh. Brugernavnet

08-02-2010 17:45 #2| 0
www.vom.dk/index.php?id=10&sosid=1090
08-02-2010 17:53 #3| 0

3min - impressive--

08-02-2010 18:00 #4| 0

@ Kaa-Lund


Det tager ikke lang tid at google "natron give bagværk en afsmag af soda" og daværende hit nummer 1 - Nu nummer 2 da denne tråd er nummer 1

08-02-2010 19:27 #5| 0

Selv tak OP

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar