Hej PN
Lørdag skal jeg afholde polterabend for min gode kammerat i København. Alt er planlagt og klar(indkøbt en halv gris), da vore kok melder afbud.
Vi står nu og mangler en frisk kok, der kan hjælpe med(udskære) og tilberede en masse gris sammen med 15 friske gutter lørdag Eftermiddag/aften. Vi har booket os ind på et hotelkøkken ved lufthavnen så faciliteterne er i orden.
Er der nogen af jer der enten er kok eller kender en som er ledig med den meget korte varsel?
Håber på lidt god hjælp fra PN
Shawn
Kok til polterabend lørdag?
01-09-2011 16:08
#1|
0
01-09-2011 16:23
#2|
0
Jeg kender måske en, han har været kok hele sit liv. Hvis jeg husker ret, så tager den nok 6-8 timer at lave en halv gris på den rigtige måde. Kvalitet og pris hænger sammen, så hvis I bare skal bruge en kok som skal lave grisen, kan næsten alle finde ud af det.
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!