Svampebob skrev:
Det må have været en meget barsk omgang. Jeg havde ikke forestillet mig at det kunne være så slemt.
Det var temmelig voldsomt .. Det er ikke hver dag man ser en professionel i sundhedssektoren træde et skridt baglæns og sige "det her er for voldsomt, jeg bliver nødt til at gå nu" og så klaske sammen som en våd klud på en skammel... mens hun stod og sugede blod ud af halsen på min søn :(
Majaline skrev:Der er nogle tandlæger der ikke helt har styr på det der med visdomstænder, min var en af dem. Jeg sad også over to timer med en af dem, så den sidste fik jeg taget ved en specialist hvor det tog ti minutter.
Hvis mine unger kommer til at opleve problemer med deres ryger de til specialist med det samme.
On topic er Skyr nok det bedste bud jeg har lige på stående fod. Det mætter OK, og er tåleligt at spise, i hvert fald for en periode.
Problemet var, at de "troede" visdomtænderne bare lå og spærrede vejen for at 12-årstænderne kunne komme ud .. men det viste sig, at visdomstænderne var groet "rundt om" 12-årstænderne, så visdomstænderne skulle skæres i småstykker og opereres/graves ud "flig for flig" i forsøget på at bevare 12-årstænderne (Det lykkedes heldigvis)
fryden skrev:Blendet suppe. Der er jo frit slag mht hvad man smider i.
Noget der smager, karry, løg, chili, hvidløg, ingefær, urter, krydderier.
Olie.
Noget der fylder, jeg bruger ofte bare gulerødder og kartofler. Selleri kan også noget.
Skal man have kød, er hakket whatever jo let at blende med.
Jeg bruger selv kokosmælk oftest, men en sjat fløde eller sødmælk kan også gå an. Det kan også undværes.
Jeg smider karry i gryden, lader det lige dampe lidt og hælder så olien på og dernæst smagen, løg etc.. Steger, ikke for voldsomt, kødet og de skrællede snittede kartofer og gulerødder med. Hælder vand på, og koger en lille halv times tid.
Blend skidtet med hvad man lyster og enjoy!
Nu ved jeg ikke om OP skal holde sig til ISKOLD/ køleskabskold mad i hele perioden, eller om man må lune supperne lidt... langt de fleste blendede supper mætter langt mere end supper med "vand og fyld for sig", men de smager også bedst når de er lune. Der er i hvert fald noget med konsistensen og køligheden i kold suppe, der kan være svært for en voksen, der forlængst har lagt babymosen bag sig.
Men ellers er kolde blendede supper - yoghurt - skyr - risalamande m. "pulveriserede mandler" også mit bedste bud på kold flydende mad at overleve et par dage på.