Konfiteret svin - sprød svær hvordan?

#1| 0

Jeg har i år fornøjelsen af at stå for julemenuen og i den forbindelse vil jeg ud over den obligatoriske and gerne servere ribbensteg.

Jeg vil konfitere svinet da jeg synes det giver et saftigt og mørt resultat og samtidig kommer jeg lidt ud over problemet med ovn plads når nu anden skal have 5 - 6 timer.

Mit problem er at jeg gerne vil have sværen sprød og det har jeg tidligere haft lidt udfordringer med. Så jeg håber nogle af PNs gastronomiske hjerner har lidt fif som kan sikre en sprød svær.

Mvh

Cheeseroyal

Redigeret af CheeseRoyal d. 21-12-2016 22:38
21-12-2016 16:57 #2| 0

Gastromand har en let opskrift.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153683031864075&id=204960804074&_rdr

21-12-2016 22:37 #3| 0

Hermod
Det var et bud.

Sidst jeg lave konfiteret svin skar jeg det ud i firkantede stykker og ristede dem på panden, det var ikke optimalt i forhold til sprød svær.
Nogen der har erfaring med at konfitere med svær og så evt grille hele stegen i ovnen bagefter for at få sprød svær?

21-12-2016 22:48 #4| 0

Hvorfor ikke skære den fra og lave den ved siden af?

22-12-2016 00:40 #5| 0

Tænkte også det var smartere at skære sværen fra og lave flæskesvær ud af den. Men mener at jeg på et tidspunkt har friteret svær fra et stykke confiteret svin også.

Redigeret af DanDietz d. 22-12-2016 00:45
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar