Hey gutter,
Vi har lavet en tradition om at spise ude i et lækkert sted en gang om måneden, søger derfor forslag til en shortlist hvor vi skal spise i de kommende måneder.
Prisklasse 700-2000 kr for to.
Hey gutter,
Vi har lavet en tradition om at spise ude i et lækkert sted en gang om måneden, søger derfor forslag til en shortlist hvor vi skal spise i de kommende måneder.
Prisklasse 700-2000 kr for to.
Start med at tag på høst og tag en signaturaften der til ca 700kr Per person med alt. Det fortryder i ikke, det lover jeg.
freakstar skrev:den her tråd er lavet ca. 10 gange, søg i forum.
Tror ikke på dig..
Pellez skrev:Start med at tag på høst og tag en signaturaften der til ca 700kr Per person med alt. Det fortryder i ikke, det lover jeg.
Ser godt ud.. Tak
- Amass? Det spiller altså max. Nok lige en kende over budgettet. Mener vi to personer kom af med 2750 for den store menu, en flaske champagne samt et glas rødvin hver.
- Eller synes Geist jeg var super gode den ene gang jeg var der.
- En rebelsk aften på Rebel spiller skuffede heller ikke.
- Uformel er no-go for mig så hellere betale de 30 kr mere pr ret for at tage på Formel B.
- Kul i kødbyen var rigtigt godt til prisen også.
Det var nogle få, men der er jo snildt 30 kongesteder i byen, hvis ikke mere.
Gorilla i kødbyen er klart anbefalelsesværdig, hvis man ikke har noget imod mange små retter.
Ellers er Rebel som nævnt ovenfor også virkelig lækkert.
Wow, nogle lækre forslag. Keep it up..
Budgettet kan sagtens sprænges lidt..
Jensen skrev:- Amass? Det spiller altså max. Nok lige en kende over budgettet. Mener vi to personer kom af med 2750 for den store menu, en flaske champagne samt et glas rødvin hver.
- Eller synes Geist jeg var super gode den ene gang jeg var der.
- En rebelsk aften på Rebel spiller skuffede heller ikke.
- Uformel er no-go for kig, så hellere betale de 30 kr mere pr ret for at tage på Formel B.
- Kul i kødbyen var rigtigt godt til prisen også.
Det var nogle få, men der er jo snildt 30 kongesteder i byen, hvis ikke mere.
Var selv skuffet over Kul ligesom flere andre jeg har talt med. Dog holderderes desserter max.
Har ikke selv prøvet Gorilla men alle taler godt om det. Ellers er Fiskebaren i Kødbyen også anbefalelsværdigt.
Hvis frokost også er muligt så tag på Schønemanns
Famo er super lækkert !
prangstar skrev:
Var selv skuffet over Kul ligesom flere andre jeg har talt med. Dog holderderes desserter max.
Har ikke selv prøvet Gorilla men alle taler godt om det. Ellers er Fiskebaren i Kødbyen også anbefalelsværdigt.
Hvis frokost også er muligt så tag på Schønemanns
Jensen skrev:- Amass? Det spiller altså max. Nok lige en kende over budgettet. Mener vi to personer kom af med 2750 for den store menu, en flaske champagne samt et glas rødvin hver.
- Eller synes Geist jeg var super gode den ene gang jeg var der.
- En rebelsk aften på Rebel spiller skuffede heller ikke.
- Uformel er no-go for kig, så hellere betale de 30 kr mere pr ret for at tage på Formel B.
- Kul i kødbyen var rigtigt godt til prisen også.
Det var nogle få, men der er jo snildt 30 kongesteder i byen, hvis ikke mere.
Hvad mener du med no-go for kig Jensen? Læser det som step up og tag på storebror. Korrekt? Har ikke besøgt uformel endnu, men er obv pjattet med formel B, især til prisen. I øvrigt enig i Amass, bedste restaurantbesøg i DK i meget lang tid. Btw så vil jeg anbefale vinmenuen næste gang, den toppede imo maden og jeg foretrækker ellers klart rød over hvid normalt.
@ Turbo
jeg var på uformel med Jensen. Vi var vidst ret enige om at der var nogen fodfejl. Nogen af retterne var ret lækre, nogen andre faldt igennem. Jeg fik i øvrigt en tatar der var voldsomt overpebret, da jeg spurgte om det var meningen eller en fejl i køkkenet fik jeg aldrig tydeligt svar.
Uden at skulle tale for Jensen, tror jeg at vi var jævnt enige om at prisforskellen på 150 kroner for 5 retter på uformel og 5 retter på FormelB på ingen måde svarede til det skridt op i kvalitet der er.
Alt det sagt vil jeg gerne på Uformel igen og give det et nyt skud.
Angående Kul
Har været der to gange - den ene gang med jensen. Jeg synes det er godt til prisen og det ligger fedt i forhold til at få nogen sjusser bagefter. Stilen er ret interessant og den der moderne fusionsstil hvor der blandes lidt fra sydamerika, nordamerika og asien, samt et nordisk twist. Generelt er det velsmagende, men der har også været et par fodfejl. Da jeg var der med jensen var tempura blæksprutten fx sej som en sko sål. Velsmagende, men sej. Jeg har det svært med køkkener der ikke formår noget så simpelt som at tilberede blæksprutte uden at lortet bliver sejt, uagtet at kompositionen af tempura blæksprutte og Pata Negra var fremragende.
Angående Amass
Har været der 2 gange og været virkelig glad. Nynordisk Noma agtig mad med et amerikansk twist., Super cool omgivelser og super betjening hver gang. Man skal være indstillet på en del eksperimenter og råvarer man ikke normalt ser. Bla Kvabso og Stør da jeg var der. Der har været nogen mindblowing retter og nogen knap så heldige retter. Dog med klart overvægt at de mindblowing retter og kun få retter jeg var pas på.
Ang Pastis, Boheme, Somellier etc
Solide franske bistro steder. Man bliver ikke overrasket, men man bliver heller ikke skuffet. Jeg var også glad for Pastis fiskerestaurant Fishmarket. Good stuff.
Ang FormelB
Value for money det bedste jeg har fået i Kbh. Med det budget i lægger OP, så skylder i jer selv at tage på FormelB. Det er fremragende. Alle gange jeg har været der, har det været A+ og jeg har aldrig hørt et dårligt ord om stedet fra folk jeg kender og respekterer.
HolchKnudsen skrev:@ Turbo
jeg var på uformel med Jensen. Vi var vidst ret enige om at der var nogen fodfejl. Nogen af retterne var ret lækre, nogen andre faldt igennem. Jeg fik i øvrigt en tatar der var voldsomt overpebret, da jeg spurgte om det var meningen eller en fejl i køkkenet fik jeg aldrig tydeligt svar.
Uden at skulle tale for Jensen, tror jeg at vi var jævnt enige om at prisforskellen på 150 kroner for 5 retter på uformel og 5 retter på FormelB på ingen måde svarede til det skridt op i kvalitet der er.
Alt det sagt vil jeg gerne på Uformel igen og give det et nyt skud.
Angående Kul
Har været der to gange - den ene gang med jensen. Jeg synes det er godt til prisen og det ligger fedt i forhold til at få nogen sjusser bagefter. Stilen er ret interessant og den der moderne fusionsstil hvor der blandes lidt fra sydamerika, nordamerika og asien, samt et nordisk twist. Generelt er det velsmagende, men der har også været et par fodfejl. Da jeg var der med jensen var tempura blæksprutten fx sej som en sko sål. Velsmagende, men sej. Jeg har det svært med køkkener der ikke formår noget så simpelt som at tilberede blæksprutte uden at lortet bliver sejt, uagtet at kompositionen af tempura blæksprutte og Pata Negra var fremragende.
Angående Amass
Har været der 2 gange og været virkelig glad. Nynordisk Noma agtig mad med et amerikansk twist., Super cool omgivelser og super betjening hver gang. Man skal være indstillet på en del eksperimenter og råvarer man ikke normalt ser. Bla Kvabso og Stør da jeg var der. Der har været nogen mindblowing retter og nogen knap så heldige retter. Dog med klart overvægt at de mindblowing retter og kun få retter jeg var pas på.
Ang Pastis, Boheme, Somellier etc
Solide franske bistro steder. Man bliver ikke overrasket, men man bliver heller ikke skuffet. Jeg var også glad for Pastis fiskerestaurant Fishmarket. Good stuff.
Ang FormelB
Value for money det bedste jeg har fået i Kbh. Med det budget i lægger OP, så skylder i jer selv at tage på FormelB. Det er fremragende. Alle gange jeg har været der, har det været A+ og jeg har aldrig hørt et dårligt ord om stedet fra folk jeg kender og respekterer.
Har du besøgt Höst? I så fald vil jeg meget gerne høre din vurdering af stedet. Jeg var nemlig vildt imponeret over et meget højt niveau da jeg var der.
^^
Nope. men har hørt godt om det
Jeg synes høst er den perfekte blanding mellem lækre råvarer, nytænkning og godt håndværk til en pris de fleste kan være med til.
675/775kr, for 6retter(der står 3, men reelt er det 6).
Vin menu, inkl. bobler og dessertvin
Vand og Kaffe
Synes også Höst er fremragende til prisen og i mine øjne måske nok den største oplevelse i sin prisklasse. Jeg synes dog ved begge mine besøg, at deres desserter har manglet lidt balance. Vinmenuen er god uden at være fremragende, men det afspejler sig så bestemt også i prisen, og har man det med i betragtningen leverer de også rigtig godt der.
Hvis vi skal blive i Cofoco-regi, så er jeg selv ret glad for Llama, hvor jeg har været et par gange. Lækkert og (for mig) meget anderledes med et Sydamerikansk indspark engang imellem. De er så prismæssigt lige en tand over de andre Cofoco-restauranter, men det kan godt klares inden for budgettet.
Amass kan jeg kun anbefale, og det er nok stedet, hvor jeg har haft min største restaurantoplevelse i Danmark. Maden var oppe blandt de bedste, men det var især vinmenuen og hele viben, der gjorde det til noget ekstraordinært. Deres blog er i øvrigt også et besøg hver, hvor ejeren (med enkelte gæsteindlæg) beretter passioneret om alt med relation til restauranten.
Jeg synes også, at Pony kunne være et bud.
Prøv Taller. Det skulle være ret god, spændende mad, som ikke fås så mange andre steder i DK.
Lalua.dk
I nordvest lille hyggelig vietnametisk familiedrevet restaurant. Været der en 3-4 gange og alle gange med 10/10 i kundeservice. Er ikke høj gastronomi men mener vi fik noget Ala 5 retter +kaffe med special øl 2 personer max 800kr. Det gennemført og er man glad for vietnametisk er det klasse
Virkelig gode forslag gutter.
Vil lige også gerne bidrag.
Blue Elephant ved Casino Copenhagen, lækre mad, fed restaurant at spise i, god service og priser.
Hugging Gun skrev:Virkelig gode forslag gutter.
Vil lige også gerne bidrag.
Blue Elephant ved Casino Copenhagen, lækre mad, fed restaurant at spise i, god service og priser.
Har været på Kiin Kiin og Formel B - og udover Kiin Kiin var dyrere, var det også væsentligt mere ordinært imho - har ikke anbefalet det videre da jeg ikke føler at oplevelsen hænger sammen med prisen, at all. Men jeg kan naturligvis have været uheldig etc. etc. (nogle år siden efterhånden)
Edit: Jeg tror dog også generelt at jeg føler at Thai køkkenet er sværere at gøre til noget andet. Forskellen på random decent take away og fint mad er væsentligt mindre end i mange andre køkkener. (jeg er ikke nogen mad ekspert at all, så bare min ydmyge mening)
Pellez skrev:
De har ellers fået virkelig dårlige anmeldelser, jeg elsker personligt thai mad og har endnu tilgode at prøve noget af det lidt mere pricey af slagsen i Danmark.
Jeg har dog udelukkende hørt godt om kun jhuk i boltens gård og Kiin Kiin. Anmeldelsen i Berlingske fra 2011 af blue Elephant giver en stjerne :/
Kiin Kiin skulle også være meget god. skal nok også prøve den.
Var i Blue Elephant til nytårsaften 2013 og i sidste måned. Begge gang har jeg været tilfreds med mad og service. Det kan godt være at de har oppet sig siden den anmeldelse.
Gorilla er min absolutte ynglings restaurant pt, hvis man er til de mange tapas inspireret retter som er meget populærer pt., så bliver det ikke bedre end dem imo. Og ja både billigere og bedre end kul efter min mening( hvor vores blæksprutte dog var fremragende)! Hvis i er ved at blive træt af alt den tapas ny nordiske mad, som man efterhånden får alle steder og savnet noget godt gedigent fransk håndværk, så er Frederiks have også et rigtigt godt bud!
Pellez skrev:Jeg synes høst er den perfekte blanding mellem lækre råvarer, nytænkning og godt håndværk til en pris de fleste kan være med til.
675/775kr, for 6retter(der står 3, men reelt er det 6).
Vin menu, inkl. bobler og dessertvin
Vand og Kaffe
Enig!
djoffer skrev:Gorilla er min absolutte ynglings restaurant pt, hvis man er til de mange tapas inspireret retter som er meget populærer pt., så bliver det ikke bedre end dem imo. Og ja både billigere og bedre end kul efter min mening( hvor vores blæksprutte dog var fremragende)! Hvis i er ved at blive træt af alt den tapas ny nordiske mad, som man efterhånden får alle steder og savnet noget godt gedigent fransk håndværk, så er Frederiks have også et rigtigt godt bud!
Pluto er et niveau over, og prisen er der stort set ingen forskel på. Jeg har været begge steder med Michelin kokke, og de havde præcis samme holdning som mig. Gorilla er lidt mere fastfood-agtigt end Pluto. Det er også lækkert, men det er bare ikke samme niveau i maden.
Ipeemypants skrev:Pluto er et niveau over, og prisen er der stort set ingen forskel på. Jeg har været begge steder med Michelin kokke, og de havde præcis samme holdning som mig. Gorilla er lidt mere fastfood-agtigt end Pluto. Det er også lækkert, men det er bare ikke samme niveau i maden.
Dybt uenig, jeg har også været begge steder flere gange, og synes gorilla er en del bedre, men sådan er vi jo så forskellige:) Derudover finder jeg også deres retter lidt mere spændende og nytænkende end Pluto, som er mere traditionelt tapas. Dog hælder min kæreste også mere til Pluto, selvom hun synes den er tæt.
I så fald må vi enes om, at være uenige, djoffer :)
Derudover er Gorilla også marginalt billigere... dog er begge steder fremragende, så man går aldrig galt i byen nogle af stederne:)
Nå ja derudover kunne http://restaurantradio.dk/ også være et godt bud, været der et par gange og altid været en stor succes.
Jeg var på Mielcke og Hurtigkarl den anden dag og fik deres hverdagsmenu. FUCKING godt. Vi slap 2.000 for to mand hvor den ene fik en (ret vild) juicemenu og den anden vinmenuen. Det bedste jeg har fået i Kbh - og vildt inspirerende. Det er meget lidt stringent og stikker i alle mulige retninger. Top top klasse.
Mange der er vilde med Höst. Jeg har kun været forbi en enkelt gang, og var også generelt glad for det, men ikke noget jeg vil anbefale over så mange andre fine steder.
HolchKnudsen skrev:@ Turbo
jeg var på uformel med Jensen. Vi var vidst ret enige om at der var nogen fodfejl. Nogen af retterne var ret lækre, nogen andre faldt igennem. Jeg fik i øvrigt en tatar der var voldsomt overpebret, da jeg spurgte om det var meningen eller en fejl i køkkenet fik jeg aldrig tydeligt svar.
Uden at skulle tale for Jensen, tror jeg at vi var jævnt enige om at prisforskellen på 150 kroner for 5 retter på uformel og 5 retter på FormelB på ingen måde svarede til det skridt op i kvalitet der er.
Alt det sagt vil jeg gerne på Uformel igen og give det et nyt skud.
Netop prisforskellen jeg selv har lagt bidt mærke i og fundet meget lille, ifht. at de er klare i spyttet og siger at dette er lillebror. Det er dog så mest fordi Formel B er så billig at det bliver tydeligt, og det er strengt at det skal ligge dem til last :-)
Er der nogle som har prøvet Clou ved siden af Pluto? Overvejer at aflægge den et visit.
djoffer skrev:Derudover er Gorilla også marginalt billigere... dog er begge steder fremragende, så man går aldrig galt i byen nogle af stederne:)
Nå ja derudover kunne http://restaurantradio.dk/ også være et godt bud, været der et par gange og altid været en stor succes.
Nå djoffer.. Jeg tænkte jeg måske havde været for hård ved Gorilla, så da jeg alligevel skulle ud torsdag, så det blev det en tur på Gorilla, så de kunne revanchere sig.
Vi fik de 10 retter til 375 kr. Heraf var 8 rigtig gode, og de to sidste faldt fuldstændig igennem, men alt i alt rigtig godt til prisen.. Hvis det da ikke var for den elendige service. Tjeneren glemte os flere gange, og det er helt umuligt, at få øjenkontakt med en tjener derinde - de kigger allesammen ned, når de går rundt i lokalet. I løbet af de 2 1/2 time vi var der, måtte vi faktisk kalde på tjeneren 3 gange for, at få vin/vand til maden, selvom vi fra start havde bedt om, at de gerne løbende måtte komme med vin. Nå, men prisen taget i betragtning var det rigtig fint, men jeg giver (stadig) meget hellere 75 kr ekstra - eller det samme som 15 retter koster hos Gorilla - for 12 retter på Pluto.
Hvis man vil have kvalitetsmad til billige penge så synes jeg Osteria 16 i Haderslevsgade slår alt andet. 8 fantastiske retter som jævnligt bliver skiftet til 250 kroner. Der er ikke menukort - alle får det samme. Bestik og tallerkener er forskelligt og billigt indkøbt. Bordene og stolene er lidt skæve og knirker. Brødet kommer i brun papirpose. Ikke noget fancy vand - gratis postevand serveres med tilhørende hvide plastikkrus. Det er maden man betaler for ikke alt det udenom.
Nogle der har proevet den nye Cofoco joint? Vist aabnet to locations, een i Soeborg og den anden paa Amager.
pokerheh skrev:Nogle der har proevet den nye Cofoco joint? Vist aabnet to locations, een i Soeborg og den anden paa Amager.
Ja, jeg har prøvet Cofocos Italia i Amagercentret. Mange svipsere.
Jeg var der sammen med fire venner, bla. Djoffer herinde fra. Betjeningen var venlig, men personalet var overbebyrdet og uerfarent. Retterne ankom ikke på samme tid, vi manglede drikkevarer, etc. etc.
Min ravioli var kedelig, smagsløs og en smule underkogt (2 ud af 5 gnavne kokkehuer). Gnocchien ligeså. De tre, der fik bøf var dog meget tilfredse. Desserten var rigtigt god, og de, der bestilte ost, blev endog meget generøst trakteret.
Jeg skal måske prøve deres pizza en dag, men ellers har jeg ikke planer om at komme igen.
Mange tak :)
Min familie har vist booket til noget middag der, men jeg ved ikke om de kan naa at reservere andetsteds.
Turbofluen skrev: Hvad mener du med no-go for kig Jensen? Læser det som step up og tag på storebror. Korrekt? Har ikke besøgt uformel endnu, men er obv pjattet med formel B, især til prisen. I øvrigt enig i Amass, bedste restaurantbesøg i DK i meget lang tid. Btw så vil jeg anbefale vinmenuen næste gang, den toppede imo maden og jeg foretrækker ellers klart rød over hvid normalt.
Sorry, ikke lige være online. No-go for mig skulle der stå, da jeg ikke var udpræget begejstret for den til prisen. Rettet i det oprindelige indlæg.