Hej, jeg håber en stegechef kan gi et råd her.
Jeg er ved at stege en oksefilet, som jeg skal have med til fest senere (kl 13:00).
Den har fået ca 2 timer ved 90c. og har nu en kernetemperatur på 60c.
Jeg har tænkt mig at gi den et 15 - 20 minutter på 225c. umiddelbart inden den skal spises. Lyder det som en god ide?
Jeg tænker på at få kernetemperaturen til at komme op på 62 - 63c.
Input ønskes.♥♥
Langtidsstegning Oksefilet
16-05-2014 10:27
#1|
0
16-05-2014 10:38
#2|
0
Eksperterne her i svigerfamilien siger at et fut til sidst ikke er anbefalelsesværdigt, da den meget let kan blive tør. De synes du skal fortsætte med at langtidsstege i stedet til den når de 63-65c alt efter hvor rødt du ønsker kødet.
Redigeret af Guldmageren d. 16-05-2014 10:40
16-05-2014 10:48
#3|
0
Sealand OP
Ok, det frygtede jeg osse. Så jeg giver den bare 150c til den når den ønskede temperatur. Tak for hjælpen.
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!