Nå. Nu er det vist min tur til at spørge om hjælp til madlavningen. Jeg får familien på besøg på søndag og har derfor tænkt mig at lave en culotte steg med tilbehør og så langtidsstege den i min Römertopf. Hvordan slipper jeg nemmest og bedst fra det?
Jeg har indtil videre tænkt mig at bruge følgende:
1 stk. culottesteg (ca. 1,2-1,5 kg)
1,5 kg kartofler skåret i kvarte (eller halve eller slet ikke skåret?)
5-6 rødløg skåret i både (6 stk. pr. løg)
Ovnbagte gulerødder med olie og hvidløg.
Kan det gå, hvis jeg smider det hele i Römertopfen, sætter ovnen til 60 grader (og justerer løbende, så ovnen ikke bliver over 62 grader) og giver den 24 timer eller skal jeg give den mere varme og kortere tid?
Lad mig høre, hvad I synes. Alle råd modtages med kyshånd!