Serverer lidt meat porn for de trængende - men det kræver altså at du bevæger dig ind på Facebook (da jeg åbenbart ikke magter at indsætte billederne her:))
Meat porn...
Late night meat porn...
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.
Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.
Kan vi få mere at vide?
Hvor er det købt?
Hvor længe har du givet det på grillen?
Hvilket tilbehør var der til?
trick spørgsmål - da der ikke burde være tilbehør til
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.
Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.
Det skal jo laves med fedtet på...
Det ved jeg skam godt Jones. Syntes bare sådan noget ser så uinspirerende ud.
@Vanvid
That's correct
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.
Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.
lol failxD
Ej, hvor blev jeg lige sulten og på en eller anden måde virker et stykke knækbrød med ost bare ikke lige så appetitligt som den steg!!!
Må erkende at jeg heller ikke kan se det lækre i den klump kød. Det ser for smattet ud. Jeg er ellers en meatlover ♥
Så lynede jeg ned i bukserne for ingenting pga. den overskrift der - men blev sulten i stedet.
Tilt =(
Zoecy husk på at poker ikke er for folk med så kritisk lav IQ at bliver vegetar og fjerner det gode i livet, hvordan satan skal man leve uden bacon + bøf osv.
Sætter sgu gerne mine penge på at gennemsnits-IQ'en blandt vegetarer er højere end blandt kødspisere.
Ja fordi er jo generelt intelligent at fravælge kød i sin kost ^_^
at bruge argumentet at man har en lav IQ, hvis man fjerner noget godt i livet er imo dumt. En intelligent person overvejer konsekvenserne af ens handlinger inden han/hun handler.
Desuden er det protein og ikke kød kroppen har brug for.
Sødt, så det at vi slår dyr ihjel for at æde lortet, hvor finder vi de negative konsekvenser? hvad ville der ske hvis alt jagt blev forbudt ^^? ligeledes ser jeg ingen grund til at forbyde at have kvæg etc.
Men vil da gerne høre hvorfor vi åbenbart slår verden ihjel på det, og ligeledes hvordan satan det kan have nogen konsekvenser som vi burde tænke over.
Oh ye, intet religiøst pis, orker ikke at høre på argumenter om gud etc.
Close your eyes and sleep tight.
Ignorance is a bliss :)
EDIT: Det her var svar, da der bare stod "Sødt"
Hvis vi ikke skulle spise kød havde vi ikke haft det tandsæt som vi har - så ship the bacon and stfu.
InPosition skrev:
Hvis vi ikke skulle spise kød havde vi ikke haft det tandsæt som vi har - så ship the bacon and stfu.
Så du mener hvad? At Gud har givet os vores tandsæt med en bestemt hensigt, som vi skal følge? Hvilket er at masseproducere og konsumere dyr?
@Incrazy
Tror ikke, det står i biblen, at man ikke må spise kød, men jeg kan tage fejl.
Rent videnskabeligt er grunden til, at mennesker kan føle smerte og velbehag, at vi har nerver og en kompleks hjerne, der påvirkes af forskellige kemiske reaktioner. Siden dyr som svin og kvæg også har disse biologiske egenskaber (omend nok ikke en helt så kompleks hjerne), er det så ikke meget nærliggende at tro, at de oplever situationen en smule mere alvorlig end dig?
Robin skrev:Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.
Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.
lol failxD
Er obv. helt enig:)
Kødet er en Rib eye af majsfodret Black Angus fra Texas, modnet i 8 uger.
@Peter_Kv11
Pga. af modningen er kødet det direkte modsatte af "smattet" (da kødet smider en masse væske under modning) og tværtimod meget fast - det samme med fedtet i kødet. Det er således helt anderledes end det kød vi finder i kølediskene rundt omkring. Modningen giver desuden en markant kraftigere "kødsmag".
@Jones
Kødet er købt ved slagteren i Blokhus, men enhver velassorteret slagter bør have noget lignende (jeg har hørt rygter om, at Salling begynder at føre noget lignende).
Kødet fik ca. 1 minut på hver side på en f...... varm støbejernspande og derefter 2 minutter på hver side ved svag varme. Til sidst fik den lov at hvile 5-10 minutter.
Tilbehøret kan jeg ærlig talt ikke huske længere, men hjemmelavede fries og bearnaise FTW:)
Elsker Rib Eye og har selv fryseren fyldt med 300 grams banditter.
Bye the way - Lækker Fedtmarmorering der er i dine bøffer.
Aktaion
diedamm skrev:
@Jones
Kødet er købt ved slagteren i Blokhus, men enhver velassorteret slagter bør have noget lignende (jeg har hørt rygter om, at Salling begynder at føre noget lignende).
Kødet fik ca. 1 minut på hver side på en f...... varm støbejernspande og derefter 2 minutter på hver side ved svag varme. Til sidst fik den lov at hvile 5-10 minutter.
Tilbehøret kan jeg ærlig talt ikke huske længere, men hjemmelavede fries og bearnaise FTW:)
Tjek for white tekst :)
Salling - det er jo i Århus?
hvad med os københavnere?
zoecy skrev:
Sætter sgu gerne mine penge på at gennemsnits-IQ'en blandt vegetarer er højere end blandt kødspisere.
Cool, jeg better gerne 500 kr.
Hvordan vil sådan en klog vegetar få afgjort væddemålet?
Har du en troværdig kilde, der gør os kødædere dummere end planteædere eller hvordan vil du gribe det an?
♥
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.
Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.
Kan ikke HELT følge dig her.
Fedtmarmorering er roden til den gode smag.
Hvis du vælger at skære en fedtkant af, er det da helt fint, så længe du gør det EFTER kødet er tilberedt.
Jeg har heller ikke lyst til at spise store mængder animalsk fedt (kun fordi jeg ikke kan lide smagen af "rent fedt"), men jeg kunne ikke finde på at skære en fedtkant af FØR kødet tilberedes, da en stor del af den gode smag kommer fra fedtet.
♥
zoecy skrev:
Sætter sgu gerne mine penge på at gennemsnits-IQ'en blandt vegetarer er højere end blandt kødspisere.
challeng accepted!
PM mig så finde vi ud af hvordan vi gør det
lol Jones :-D
Kan godt være sebbe ikke kan tage på, men tror alligevel han er væsentlig højere end gennemsnit af pn'er, så vokse det kan han godt :D
Jones skrev:diedamm skrev:
@Jones
Kødet er købt ved slagteren i Blokhus, men enhver velassorteret slagter bør have noget lignende (jeg har hørt rygter om, at Salling begynder at føre noget lignende).
Kødet fik ca. 1 minut på hver side på en f...... varm støbejernspande og derefter 2 minutter på hver side ved svag varme. Til sidst fik den lov at hvile 5-10 minutter.
Tilbehøret kan jeg ærlig talt ikke huske længere, men hjemmelavede fries og bearnaise FTW:)
Tjek for white tekst :)
Salling - det er jo i Århus?
hvad med os københavnere?
Der er et par tips at hente i kommentarerne her...
@pcppc
Så ræve og andre 'rovdyr' (fesent hvad vi egentlig har i DK) der slår andre dyr ihjel, skal vi så straffe dem ? eller hvad er der i det? jeg mener de andre dyr tager det vel også ret alvorligt at blive spist af en ræv.
Vi er nu engang bygget til at overleve, ikke til at lade kroppen gå i forfald og leve af planter og tofu. Jeg går ikke ind for rovmord, som jægere der skyder for lysten og smider kødet ud, men at skyde dyr for at spise dem, i en mængde hvor dyrets 'race' stadig består, så har jeg ikke et problem med det. Ligeledes kan jeg ikke se problemet i at opdrætte dyr, så længe de lever fornuftigt i deres tid her.
Vores tid på den her lorte planet er alligevel også begrænset, hvis vi var så uheldige at en anden race havde overtaget so be it.
Så er der lidt nyt kødporno på siden...
pcppc, hvad er det for noget med, at dyr også har nerver og en hjerne, så vi pludselig skal sympatisere med dem? Vi har spejlneuroner for at sympatisere og have empati for andre mennesker, så VI kan overleve. Hvis vi var indrettet til, at have sympati for dyr og ikke spiste dem, så ville vi ikke være den overlevende race.
De fleste andre dyr har desuden ikke spejlneuroner. Hvis de var sultne, og kunne overvinde dig, havde de spist dig uden at blinke.
@Crrrist & incrazy
netop fordi vi er udstyret med en mere kompleks hjerne, er det også vores ansvar at udnytte den. Det giver ingen mening at sammenligne os selv med dyrene og sige, hvis de kan må vi også.
Gider ikke bruge mere tid på at diskutere det her. Det er tæt på umuligt at få overbevist folk der spiser kød om at blive vegetarer og ligeledes den anden vej rundt, da folk som regel har tænkt over det, og besluttet sig for det ene eller det andet, og ofte ikke er til at rokke med.
Ha' en fortsat god fredag :-)