Hej PN, kan leverpostej optøes i mikroovnen uden at det kommer til at smage dårligt?
Jeg troede jeg havde tøet den op i køleskabet, men det har jeg åbenbart ikke :-(.
Jeg kan desværre ikke lige smutte ned på hjørnet og købe en frisk, da jeg bor i Irland og det er desværre ikke rigtigt noget de arbejder i her ovre.
ty på forhånd
Leverpostej i mikro ovnen
Ja, uden problemer. Men tag det lige ud af pakken, ellers kommer den til at lave nogle sjove gnister (taler af erfaring).
Jeps kan det godt, og imens du er i gang så giv det 2 min mere og steg lidt bacon, så der lun leverpostej mums
ty very much! :). Jeg giver det et forsg!
Bacon kan også laves i microen, det er noget med at lægger papipir, bacon, papir, bacon ;)
Tallerken > Køkkenrulle > Bacon & mere Bacon > køkkenrulle > 3-4 min> namme nam
Helligbrøde!!! lyder det fra sønnen af en leverpostejsfabrikant :)
Men jo, pas på du ikke giver den for meget, så får den en skummel konsistens, bare lige mellem lun og varm, stik i den og mærk efter ;)
avs, fattede ikke lige den var frossen. Så skal du nok sørge for at varme den ordentligt i gennnem! så må du tage konsistensen som den kommer..
Tø den op i et vandbad i en gryde, eller allerbedst sæt den i Bakken ned i et vandbad i traditionel ovn ved 180 gr.
Giv den 25 min ca
Og så håber jeg det er en af de gode postejer..
Den billige fra rema kan IKKE tåle det!
skrev:
Og så håber jeg det er en af de gode postejer..
Den billige fra rema kan IKKE tåle det!
The one and only
Det var en hjemmelavet fra Super best, og den endte med at blive super lækker efter 30 mins optøning i mikroen!
glemte engang i min koger at tage den ud af sølvpapiret, så sprang glasset i mikroen :/ ups
30 min i microen? :|
nothing878 skrev:
30 min i microen? :|
This! Sikker på, du ikke smed den i en almindelig ovn, Charming? :P
Haha, 100% fordi at vores mikroovn har like 8 forskellige niveauer så den fik langtid på laveste varme niveau.
Den blev som var den bragt frisk fra slagteren! :)