Bits skrev:Tak for svar.
Jeg har tidligere arbejdet i Aldi som butikschef i 6 år. Er stadig ansat på 8 timer om ugen, for at holde en fod indenfor.
Ingen tvivl om at der er sket meget i aldi i de sidste par år. Og der kommer til at ske meget mere. De har b.la fået en HR afdeling....det har de ikke haft før. Har snakket med dem og de vil som nystartet afdeling gerne gøre alt efter bogen. Så der skal jeg, trods erfaring, starte som souschef og følge et forløb. Tidshorisonten er defor 1-2 år for at blive "uddannet" butikschef, selvfølgelig er der chance for at hullet opstår tidligere. Det er ikke så interessant for mig at være souschef, især ikke med en 42 timers arbejdsuge, som de indfører for souschefer meget snart.
Timelønnen i detail er ikke grunden til at folk arbejder der...hverken som assistent eller chef.
Hvis det var Aldi jeg skulle til samtale hos, så havde jeg bedt om startløn på 35.000 for 45 timer om ugen. Lidl har ikke noget loft for ugentlige timer, hvorfor jeg selvfølgelig vil bede om mere i løn. Spørgsmålet er bare hvor meget de er vant til at betale.
Har selv været der.
Aldi hedder det filial leder. Din kontrakt lyder på 37 timer, som du betales for. Dog kræver din områdechef du arbejder min. 45 timer om ugen.
Aldrig mere Aldi. 2 Max 3 medarbejdere på arbejde af gangen, du knokler dig selv ihjel.
Lidl er at foretrække, der er chancerne meget større for et karriere skift opad.
Sundheds forsikring er ligeledes med hos Lidl.