XSUPERBULLX skrev:
Jeg er skam udmærket klar over alt hvad du skriver - Jeg har selv levet af ingenting og bedre end det. Jeg er helt med på, at hvis man kun spiser havregryn til morgenmad, leverdreng på billigt rugbrød tilfrokost og div. kylling/oksekødsretter med pasta og ris til aften, samt bare drikker vand til, så er det ikke det store problem. Men det er altså ikke særlig spændende, varieret eller sundt. Men det jeg efterspørger er en præcis opgørelse af hvad der bliver indtaget at to munde på et kr. 2400 mdr. budget. alt inkl. Der er altså ikke meget plads til godkendte råvarer, krydderier, tilbehør og mellemmåltider.
En helt specifikt indkøbsopgørelse kan jeg ikke give dig, men jeg har længere oppe beskrevet en typisk dag.
Største variation er på aftensmaden, som blandt andet kan hedde boller i karry med ris, burger, lasagne, stegte nudler med grønt og rejer, culotte med smørstgte kartofler, paprikakotelletter, indbagt kylling i pesto og lignende retter. Normalt bliver der lavet portioner til to dage, så vi får det samme to gange om ugen.
Jeg bruger alle gængse krydderier, men har ikke safran og lignende i skabet.
Jeg får typisk havregryn til morgen og rugbrød om middagen, men jeg kan ikke se, hvad jeg egentlig hellere vil have, når jeg alligevel ikke orker at stå tidligt op på en arbejdsdag for at varme brød, koge æg eller lave pandekager og samtidig vil have noget, der bunder mere end en gang chokopops.
Hvad har du af luksusmad, som du ikke køber som taleaway