Så er der brug for de madkyndige på PN.
Kan man lave Mac and Cheese på forhånd, køle det ned og varme det i ovnen senere?
Så er der brug for de madkyndige på PN.
Kan man lave Mac and Cheese på forhånd, køle det ned og varme det i ovnen senere?
Det kan man godt. Evt først gratinere den når man alligevel skal genopvarme den.
henrikthing skrev:Det kan man godt. Evt først gratinere den når man alligevel skal genopvarme den.
Bliver det normalt gratineret eller er det dit eget twist?
supersafe skrev:@Xitaah
Jeg er ikke den store mac'n'cheese ekspert. Men mit umiddelbare bud vil være, at det snildt kan lade sig gøre, evt. med en ekstra gratinering ved genopvarmning, som Henrik også foreslår.
Dog er jeg også overbevist om, at resultatet bliver ved at spise det efter første tilberedning.
sagen er, at det er til gæster og konen gerne vil undgå at lave det, når de er kommet.
Hun spørger om det er en idé at koge pastaen lidt mere al dente, for at undgå at det bliver udkogt under genopvarmning?
supersafe skrev:sagen er, at det er til gæster og konen gerne vil undgå at lave det, når de er kommet.
Hun spørger om det er en idé at koge pastaen lidt mere al dente, for at undgå at det bliver udkogt under genopvarmning?
Brug frisk pasta, som kun skal koge 3-4 minutter... Det må hun kunne afse af tilberedningstid efter gæsterne er kommet.
Mac 'n cheese og gæster? Jeg håber det er en intern joke ;-)
Forkog makaronien og riv osten.
Lav mælkesovsen færdig uden ost og hold den lun.
Så skal der kun smeltes ost i sovsen og blandes - hurtigere bliver det ikke.
Hvis du genvarmer bliver det mere en malaronipie, da pastaen fortsætter med at suge væske til der ikke er mere. Dette kan afhjælpes lidt, ved at røre et par skefulde mælk i retten, før den varmes op igen.
Vildfinger skrev:Mac 'n cheese og gæster? Jeg håber det er en intern joke ;-)
Forkog makaronien og riv osten.
Lav mælkesovsen færdig uden ost og hold den lun.
Så skal der kun smeltes ost i sovsen og blandes - hurtigere bliver det ikke.
Hvis du genvarmer bliver det mere en malaronipie, da pastaen fortsætter med at suge væske til der ikke er mere. Dette kan afhjælpes lidt, ved at røre et par skefulde mælk i retten, før den varmes op igen.
Det er en del af en bred vifte af mad "fra staterne'
supersafe skrev: Det er en del af en bred vifte af mad "fra staterne'
Så giver det mening
Jeg kan forresten anbefale Heston Blumenthals opskrift på Mac N cheese på trøffeljuice og 50% fløde. Ser lige om jeg kan finde opskriften online.
djoffer skrev:
Bliver det normalt gratineret eller er det dit eget twist?
Hmm dunno :) Jeg har lært det og altid selv lavet det hvor man gratinerer.