Hep
En kammerat og jeg går og tygger lidt på, om vi ikke snart skal have besøgt Marchal på D'Angleterre.
Nogen herinde, der har været der og har anbefalinger, ris/ros?
De fleste Michelin-oplevelser jeg har haft i Danmark, har jeg bare bestilt den store pakke med tasting- og vinmenu. Men så vidt jeg kan se, så excellerer Marchal udelukkende i A'la Carte. Hvad tænker I er et rimeligt antal retter på deres a-la carte-kort? Og evt. noget der er must-try? :p
Marchal (D'Angleterre) - kan det anbefales?
Brunch er blæret nok.
Hugging Gun skrev:Brunch er blæret nok.
Brunch ser alt for lækkert ud :-) Vi var dog lidt mere interesserede i takes på deres aftenskort :)
Altså hvis man bor i kbh og man har råd til det, så er det noget man skal oplevet.
Det er ikke i top 20 af steder jeg ville spise i kbh, de har fået udskiftet deres headchef nogle gange de sidste 1-2 år og der er niveauet faldet en del imo.
Deres morgenmadsbuffet og især deres a la carte morgenmad er nok noget af det bedste jeg nogensinde har fået.
enig med KP
Tag Era ora, AOC ller studio i stedet...
Jeg var der for to uger siden. Der var desværre et par håndværkmæssige fejl, som jo desværre ikke er godt nok. Ellers fin harmoni i retterne funderet i det franske køkken.
Jeg fik personligt deres asparges, blæksprutten, brisler, morkler og guldbarren. Hvis du skal køre lidt lir, så kan du kan du bestille canard a la presse. Det skal bare bestilles dagen inden :)
Deres brunch er lækker, men sygt overpriset. Deres pocherede æg til 110 spir er dog et røverkøb.
Har fået frokost en del gange der. Det er dyrt, men også mega lækkert. Er ret begejstret for deres tatar.
Synes det er fair at give den et skud, da det generelt er top lækkert, men value for money er de nok en kende overpriset. De sidste to gange jeg har været der til morgenmad har tjeneren forøvrigt sejlet rundt. Nogle ting blev ikke serveret, og andre ting blev der byttet rundt på. Det skal være i orden med en michelinstjerne og de priser.