MASH Kobe

#1| 0

Hej PN'ere.

Jeg skal på MASH i KBH om 14 dage. Jeg overvejer lidt at købe en "Kobe style" beef da jeg har hørt at dette skulle være et meget lækkert stykke kød. Jeg er dog kommet i tvivl om jeg gider at give 750 kr. for 200g af dette da det ikke er det famøse originale Kobe beef fra Japan. Ydermere tænkte jeg på om der er nogle derude der evt. ved meget om mad og kan fortælle mig hvilket noget tilbehør vil forstærke smagsoplevelsen mest.

www.mashsteak.dk/index.html#/the-menu
(Menu muligheder)

en.wikipedia.org/wiki/Kobe_beef
(Lidt om Kobe beef)

Håber der er nogen derude der kan hjælpe mig lidt :) På forhånd tak.

03-09-2010 20:59 #2| 0

Ooh shit.. Planlægger du seriøst hvad du skal spise på en restaurant om 14 dage.. Jesus..

Anyway, så er Mash sgu over rated en del. Er ikke blevet videre imponeret i hvert fald.

Hvordan kan det være at du/i lige vælger det sted?

03-09-2010 21:05 #3| 0

Mash er ikke overrated.

Ville personligt spise en af deres andre udskæringer, da 750 kr. er lige spicy nok.

03-09-2010 21:06 #4| 0

Ville til hver en tid vælge en 400 g amerikansk rib eye eller 600 g bone in rib eye, det er begge superlækre smørmøre udskæringer med masser af smag, har dog ikke villet smide 700 kr. efter 200 g. waguykød (australsk 'kobekød'), da jeg simpelthen synes det er for lidt kød til en voksen mand, og 1400 for en bøf i passende størrelse er også i overkanten. Men glæder mig da til at høre, om folk har syntes det var pengene værd...

03-09-2010 21:09 #5| 0

Har intet aftensmad fået lavet endnu, og denne tråd gnider bare salt i mine sår. Savner godt nok MASH, lækkert sted!

03-09-2010 21:14 #6| 0

@irelli

Ja, jeg planlægger det seriøst :)
Vi er 3 kammerater der skal derover i forbindelse med vores uddannelse og en af dem jeg skal med har hørt at det skulle være utrolig godt derinde.

@Kasperis

Kan du foreslå noget tilbehør til de to udskæringer du lige nævnte? Eller nogle umiddelbare forslag til `wagyu´ udskæringen? :)

03-09-2010 21:15 #7| 0

Jeg har ikke prøvet Kobe, men fik bone rib eye, kanon!
Og kan lige tilføje at Gus Hansen samtidig stod og bagte på en hot blondine i baren.

03-09-2010 21:21 #8| 0

Klart, det skal da være bearnaise og fries, evt. med lidt svampe og bacon som side, det spiller max. Nåh ja, og kammuslinger med sauce nage til forret!

Og Irelli - nævn ét sted i dk, der laver bedre bøffer?

03-09-2010 21:30 #9| 0

@Kasperis

Lyder ekstremt lækkert :D

03-09-2010 22:05 #10| 0

Luksus omarkarse menu er KÆMPE FKING NUTS!!!

03-09-2010 22:11 #11| 0

Syntes bestemt ikke det er overated, sidst jeg var der fik jeg den amerikanske rib eye og den var super god, fik fries og bearnaise til.

Skal på Rasmus Oubæk i morgen, har jeg også hørt meget godt om, men ikke prøvet endnu.

Men er sikker på du ikke går galt i byen med mash
03-09-2010 22:33 #12| 0

Har fået deres kobe 3-4 gange nu og bliver helt salig hver gang den prøves.
Det sagt så hvis man skal tænke over hvad den koster så er den det ikke værd i forhold til de andre (reelt ment).

03-09-2010 23:14 #13| 0

Jeg kommer nok ikke til KBH igen så mange gange inden for den nærmeste fremtid så tror jeg punger ud med de 750 kr. og så forhåbentlig får jeg en rigtig god oplevelse ud af det :)

03-09-2010 23:35 #14| 0

Mash laver uden tvivl de bedste bøffer i hovedstadsområdet - har ikke prøvet noget der nærmer sig den kvalitet. Fik en ribeye med svampe og bacon til, og deres "hjemmebryggede" øl der sad lige i skabet, dog synes jeg deres timian/hvidløgssauce var lidt kedelig.

Har også hørt gode ting om Oubæk, men ikke prøvet det.

04-09-2010 00:19 #15| 0

Deres Øl er nuts, men små iskrystaller i.

04-09-2010 13:28 #16| 0

Uden at have spist Wagyu på MASH, tror jeg at der er bedre value for money at hente i en Rib Eye, hvor min erfaring er, at den amerikanske vinder marginalt over den danske. Ift. stedets atmosfære og generelle menukort, passer Kobe-varianten bare ikke så godt ind, men er ganske sikkert lækker som andre har påpeget.

Bemærk i øvrigt at portionerne er i den mere volumiøse klasse, så det der hedder "Small dishes" er en halvstor underdrivelse. Alt tilbehør er prøvet og fungerer fint (dog en halvfesen Mac'n'cheese), så det bliver bare en smagssag.

Bearnaise er et must - og det er ikke til diskussion. Rasmus Oubæk er manden med opskriften og har tidligere fået præmieret sin bearnaise til KBHs bedste, hvilket han til fulde lever op, så meget fornuftigt af MASH-folkene har man hentet ham ind for at få fingre i opskriften. Er man til balla-udgaven kan den evt. kombineres med jus'en også. Det er i øvrigt Rasmus' kone der styrer Restaurant Oubæk nu, som stadig er good value for money.

PS. så lige, at MASH er ved at udvide med en Århus-afdelingen, så det må være godt nyt til jyde-drengene!

04-09-2010 16:28 #17| 0

Jeg har fået den danske ribeye på MASH flere gange, og aldrig været synderligt imponeret. Fik så den amerikanske sidste weekend, og det var klasser over den danske (faktisk en af de bedste ribeye steaks jeg nogensinde har fået).

Mht desserten, så undlad chessecaken. Det er en af de dårligste cheesecakes jeg til dato har fået.

04-09-2010 17:26 #18| 0

Hvor er det bare et selvmål at sidde og læse denne tråd - får en syg lyst til at besøge MASH her til aften ! 400g amerikansk rib eye er fint for mit vedkommende.. Skal man endelig begive sig ud i en oplevelse med kobe kød, så skal det da være det originale Kobe kød fra Japan. :)

God fornøjelse når i skal derind!

04-09-2010 18:09 #19| 0

wagyu er suverænt, intet over intet ved siden af.

Tochigi beef er det bedste.

aussiebeef er ok men ikke i samme klasse som rigtig wagyu.


www.kai-wa.com/wordpress/?p=323

om 3 uger sidder jeg i tochigi og smovser.

04-09-2010 18:45 #20| 0

Hvornår åbner de i Århus ved man det ? ,

04-09-2010 18:46 #21| 0

Hvornår åbner de i Århus ved man det ? ,

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar