For fire år siden, smagt jeg den bedste steak jeg nogensinde har haft på Mash Bredgade. Det var en Wagyu bøf, tror at det var en Kobe men er ikke helt sikker. Dog var den fantastisk og som sagt den bedste jeg nogensinde har smagt.
Idah vender jeg så spændt tilbage og så frem til et gensyn af den lækker bøf.
Det er så hvad jeg fik til 700 kr. En halvskåret bøf, jeg flækkede nærmest af grin foran tjeneren da jeg fik den serveret. Smagt og konsistens har jeg smagt bedre fra en bøf i Føtex. Den var helt anderledes end det jeg kan huske.
Billedet roterer jeg senere.
Mash Wtf?
Alle ved jo at MASH er opreklameret og hyped. Alt for dyrt i forhold til prisen. Det er almen viden at man bliver taget i røven og betaler mere for at kunne poste sin MASH tur på sociale medier.
Hvis du går op til den største ondeste rocker og kalder ham en bøsserøv, får du sq heller ikke lov til at brokke dig over at få tæsk.
Så kan du lære det OP
HolchKnudsen skrev:
Alle ved jo at MASH er opreklameret og hyped. Alt for dyrt i forhold til prisen. Det er almen viden at man bliver taget i røven og betaler mere for at kunne poste sin MASH tur på sociale medier.
Hvis du går op til den største ondeste rocker og kalder ham en bøsserøv, får du sq heller ikke lov til at brokke dig over at få tæsk.
Så kan du lære det OP
Jeg skal ærligt sige, at jeg var af den overbevisning, at MASH leverede en af de noget bedre bøffer her i Danmark.
Hvor går man hen, hvis man skal have ordenligt udskåret ko ifølge dig?
Kvaliteten er imo ikke lav på MASH. Det er prisen der er for høj
Hvem er dummest:
Hugging Gun der bestiller bøf på MASH til 700 kr.
Eller
MASH der formår at sælge en bøf de har købt i Føtex for en 10'er til 700kr.
Jeg havde store forventninger til Gourmandiet, men synes ikke de på nogen måde blev indfriet.
Bedste value for money sted er nok Retour Steak. Men selv et cajun sted som House of Souls serverer altså en steak som min kæreste tager hver eneste gang vi spiser der.
I misforstår mig. Som nævnt, den Wagyu bøf jeg fik i Mash for 4 år siden var jo pengene værd. Og til den dag idag stadig den bedste steak jeg har haft!
Idag følte jeg godt nok taget i røven, bøfmæssig. Kommer nok ikke tilbage.
Gonginator skrev:
Hvem er dummest:
Hugging Gun der bestiller bøf på MASH til 700 kr.
Eller
MASH der formår at sælge en bøf de har købt i Føtex for en 10'er til 700kr.
Kris_rem
Ja lige nøjagtig..:(
Kobe koster i detailbranchen 2000 kr. kg. så det er desværre ikke en urealistisk pris. Mørbraden fra kobe køer koster 4000 kr. !
Tror det er en combi af Mash er overpris og kobe er blevet mere eftertragtet, også ryger prisen i vejret ligesom alt andet..
Nyder dog stadig en 400 g omaha rib-eye derinde trods overpris ;)
Problemet er at den wagyu jeg fik tror jeg ikke er kobe.
I skal prøve bøffen hos red and yellow inde i Rødovre centret. den er bedst.
Jeg har endnu ikk følt mig taget i røven over en ribeye (ligemeget hvilken en af dem) på MASH.. Om det er overpris for sådan en bøf, tjaaeh måske, men de har endnu ikk skuffet mig, og jeg er altid gået glad derfra.. Jeg har endnu ikk smagt den dyre, som OP nævner..
Har selv haft fornøjelsen af at bestille selvsamme bøf på mash og lige som OP blev jeg slemt skuffet, dog er deres 400 rib eye stadig god,
Prøv restaurant kul, deres rib on bone til 550 kr er en deleret hvor der er tilbehør til. Virkelig lækkert!
Prøv restaurant kul, deres rib on bone til 550 kr er en deleret hvor der er tilbehør til. Virkelig lækkert!
Et socialt eksperiment?
Det vil det ende ud i, hvis jeg var en af deltagerne i sådan et måltid.
Deler ikke min bøf med nogen som helst! :-)
Det er højst sandsynligt ikke rigtig wagyū, det er ofte aussie beef solgt som wagyū.
Faktisk bondefangeri.
Hvis det er rigtig japansk wagyū, er man ikke i tvivl. Det være sig Kobe, Tochigi, Matsusaka, Ishigaki, whatever det er alt sammen i en klasse for sig.
www.google.dk/search?q=%E6%9D%BE%E9%98%AA%E7%89%9B&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Rj-iVLjjMIr3PMe3gcgH&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=943
@Rotte
Det var lige præcis den bøf jeg fik på Mash for fire år siden!!
Kan stadig huske hvor saftigt og mørt det var med de fedtstriber.
I stedet fik jeg en halvskåret semi tørt bøf som skulle være Medium stegt.
Hvis folk betaler 700 kr for sådan en bøf, så skal jeg sku have en restaurant
Hvis du bestiller sådan en og beder om, at få den medium, så er du imo selv ude om det.. Men stadig overpriced....
Hugging Gun skrev:
@Rotte
Det var lige præcis den bøf jeg fik på Mash for fire år siden!!
Kan stadig huske hvor saftigt og mørt det var med de fedtstriber.
I stedet fik jeg en halvskåret semi tørt bøf som skulle være Medium stegt.
Jeg har også været glad for bøffen på Retour Steak. Jeg har aldrig prøvet Mash, da jeg ikke orker at sidde ved siden af en flok teenagedrenge fra provinsen der skal tage en selfie med bøffen.
Madklubben Steak tror jeg er i samme kvalitetsmæssige kategori som Mash, de mangler bare også den der bøf der virkelig kan imponere.
Det har ikke meget med bøf at gøre, men nu når alle taler så dårligt om MASH synes jeg det er på sin plads at sige at deres brunch på skovridderkroen er GENIAL.
God stemning, lækker udsigt og stor, frisk og lækker buffet med bl.a. frisk lavede omeletter, bøf/bearnaise osv. den koster 250kr men det er sgu også iorden.
Pellez skrev:
Det har ikke meget med bøf at gøre, men nu når alle taler så dårligt om MASH synes jeg det er på sin plads at sige at deres brunch på skovridderkroen er GENIAL.
God stemning, lækker udsigt og stor, frisk og lækker buffet med bl.a. frisk lavede omeletter, bøf/bearnaise osv. den koster 250kr men det er sgu også iorden.
Kan godt være jeg var uheldig, men brunch på MASH Skovriderkroen er den ringeste jeg nogensinde har oplevet..
det forstår jeg ikke, sammenlignet med både Hilton og d angleterre og prisen taget i betragtning synes jeg det er svært at sætte en finger på den.
Jeg har været der en del gange, og aldrig været skuffet.
Du skulle prøve Restaurant KöD i Aarhus. Priserne er et godt nøk under MASH mens kvaliteten er helt i top. De har i deres korte levetid høstet bunker af ros for konceptet, som i sig selv ikke er voldsomt nyskabende, men kombinationen af stil, kvalitet og pris har ramt et kæmpe segment i Aarhus. De åbner i øvrigt en restaurant i KBH i det nye år.
Som Hugging Gun, fik jeg også den bedste steak i Bredgade for 2-3 år siden. Det var ribeye. Fik så "samme" steak på Mash i Århus Centrum og den var ikke i nærheden af den jeg fik først.
... Men det var også Århus, så hvad kunne jeg forvente.
Har hverken fb eller insta..
Være varsom når du tør dig i røven, det virker som om du har ondt i den..
Så du flækkede af grin og hvad så? Spiste du hele bøffen mens du konstaterede at det kunne købes bedre i føtex? Hvis du får en dårlig bøf/vin/whatever er det altså helt normalt at sende det retur... Virker åndsvagt at kæmpe sig igennem for så at brokke sig andre steder end på restauranten...
Så bare det sjovt i det. Vidste jo ikke om deres standard var synket. Og ville ikke ødelægge min dag:)
Du følte dig taget i røven men ville ikke gøre noget ved det for ikke at ødelægge din dag :)
Nu kender jeg ikke lige til ejerstrukturen ved MASH, men når der bliver sendt noget retur fra min families restaurant, så går min far helt amok (på kokken altså) - han ved ikke noget værre!
Så det kan snildt betale sig, at sige til hvis man ikke er tilfreds. Alle skulle gerne have en god oplevelse!
Kan nemt blive meget negativt ved dårlige service.. jeg lod det gå, da det som sagt var min dag!!
Ja
Jeg har sendt en bøf retur på MASH, fordi den var medium i stedet for rare. Når man betaler den (over)pris, så skal det fandme være i orden - hver evig eneste gang. Kvaliteten på MASH er helt i orden, men prisen er, som HolchKnudsen siger, lige en tak for højt i forhold hvad man ellers kan få.
Til de penge, har jeg i hvert fald fundet ud af, at jeg snapper Pluto anyday. Skal jeg have bøf, så køber jeg hellere en god en hos slagteren og laver den selv.