det er weekend og jeg har lyst til at lave en masse micheladas. Men hvilken øl skal jeg have fat i?
gider ikke bruge 15 kr stykket for en semi ringe import øl. Så kom med bud på alternativer.
til dem der ikke ved hvad det er:
en.wikipedia.org/wiki/Michelada
(har postet på et chili forum, men der er ikke megen action)
Michelada
27-07-2007 16:25
#1|
0
27-07-2007 17:38
#3|
0
Er pointen ikke at man stort set kan lave den med hvilken øl det skal være - variationen er stor og der er vidst ikke nogen opskrift der med rette kan påstå at være "den originale"
27-07-2007 17:45
#4|
0
Ville være en ide med en kraftig øl til den stærke tomat juice, måske en strong ale, ala Hobgoblin? Eller måske skulle man vælge en let ale, ala Greenlander Pale ale?
27-07-2007 18:56
#5|
0
T-Maestro OP
er ikke den store øl-drikker så søger alle de råd jeg kan. Men det er sgu nok ikke sagen bare at kaste lortet i en slots classic
27-07-2007 20:18
#6|
0
Hvis du alligevel vil ødelægge øllet ved at hælde tomatjuice og engelsk sovs i er det da bare med at finde noget billigt pis-øl. Harboe Ren Pilsner lyder som et oplagt valg...
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!