Hejsa PNVA
Tænker en lille tur til Møns klint en af dagene.
Nogen der har spist nær møns klint. En lille frokost / stegt flæsk noget der kan anbefales ?
Hejsa PNVA
Tænker en lille tur til Møns klint en af dagene.
Nogen der har spist nær møns klint. En lille frokost / stegt flæsk noget der kan anbefales ?
klondike skrev:Hejsa PNVA
Tænker en lille tur til Møns klint en af dagene.
Nogen der har spist nær møns klint. En lille frokost / stegt flæsk noget der kan anbefales ?
Slagter Stig inde i Stege er glimrende til prisen imo
Ved ikke om der er noget ude på østmøn
Bridgeking skrev:
Slagter Stig inde i Stege er glimrende til prisen imo
Ved ikke om der er noget ude på østmøn
Meget enig - super sted
Bridgeking skrev:
Slagter Stig inde i Stege er glimrende til prisen imo
Ved ikke om der er noget ude på østmøn
Jaa lækkert sted! Mmmmh! :D
Deres Sushisted er godt. Indretningen er lidt sparsom, men maden er god
Jeg har spist en del på Møn i forbindelse med arbejde, og slagter Stig er ganske fint. Jeg vil dog rangere cafe David langt højere end Stig. Virkelig god mad, og til fornuftige priser. Der er tit fyldt op derinde. Men jeg ville prøve dem først.
Derudover er bryghuset også ganske fint. Men det er primært, hvis man er glad for smørrebrød. Priserne er dog lidt krydret for et normalt smørebrød. Men kvaliteten er ganske fin
Derudover er der vidst torvedag om tirsdagen, hvilke i nok lige skal være opmærksomme på. Men det kører vidst på sidste vers, da sommerferien er forbi.
Ja torvedagene er slut for i år
Ok takker for svarene.
Tror i godt man bare kan droppe ind og få et bord 2 personer ved slagter stig Lørdag / Søndag kl 13 - 14 stykker ?
klondike skrev:Ok takker for svarene.
Tror i godt man bare kan droppe ind og få et bord 2 personer ved slagter stig Lørdag / Søndag kl 13 - 14 stykker ?
Jeg har aldrig prøvet der ikke var plads.
De har en hyggelig gård ude bagved
Det er nogle år siden at jeg kom meget på møn, men jeg er helt enig i anbefalingen af davids i stege. David var køkkenchef på et af københavns gode steder (jeg kan ikke huske hvor) og ejer idag også noget af bryghuset.
Slagter stig er ikke særligt godt i min optik, det er lidt i stil med flammen, så kan få vælge en masse forskelligt marineret kød af svingende kvalitet tilberedt af folk uden særlig viden...
hvis damme kro stadig er ejet af leif, så kan den varmt anbefales, der er dog 12-13 km. Specielt deres vinkort var helt fantastisk billigt, jeg husker st emilion grand cru flasker med 15+ år på bagen til under 300 kr
Leif er oppe i årene og vil gerne sælge Damme Kro, men han ejer og driver den stadig. Meget populært sted.
Enig i at Davids >> Slagter Stig.
Hvis I er i bil, så overvej at køre til Nyord og spis på Lolle’s Gård. De har fået nye ejere, så jeg kender ikke aktuelt kvaliteten, men Nyord er en meget hyggelig, lille ø med en stemningsfuld landsby med ~40 fastboende indbyggere. Det vil være et dejligt supplement til en tur til Møn. Hvis I kan blive der til det er blevet mørkt, så er der en vild stjernehimmel (gælder både for Nyord og Østmøn)
Borge skrev:Leif er oppe i årene og vil gerne sælge Damme Kro, men han ejer og driver den stadig. Meget populært sted.
ja det må han være, og konen sidder jo heller ikke bag kødgryderne mere (aldrig før har jeg set en siddende kok)
Det er ikke gourmet, men solid "dansk" kromad, bla en fin mørbrad med hjemmelavet bearnaise, wienersnitzel, krogryde osv.
portionerne er enorme...
Hvor længe er det siden du har været der? er der stadig fin bordeaux til ingen penge?
wzup skrev:
ja det må han være, og konen sidder jo heller ikke bag kødgryderne mere (aldrig før har jeg set en siddende kok)
Det er ikke gourmet, men solid "dansk" kromad, bla en fin mørbrad med hjemmelavet bearnaise, wienersnitzel, krogryde osv.
portionerne er enorme...
Hvor længe er det siden du har været der? er der stadig fin bordeaux til ingen penge?
Borge skrev:
Jeg må tilstå, at jeg ikke kan huske, om jeg overhovedet har spist der. Hvis jeg har, er det som barn. Hans kone er gået bort og min tante til min nu afdøde morbror er blevet kæreste med Leif nu. Lol. Lidt anden baggrund bag mit indlæg :-)
Min tante hjælper Leif meget nu. Det er fra hende at jeg hører, at det stadig kører sindsyg godt med fulde huse - i hvert fald i weekenderne. Jeg har mødt Leif et par gange. Skal huske at spørge ind til vinkortet næste gang. Han kan i hvert fald godt sin vin
så er du jo nærmest familie :D jeg mener han engang fortalte mig at han købte en palle ad gangen, satte restaurantprisen på, og så lod dem ligge i ca 10 år.