HEJ PN!
Jeg er ved at være pisse træt af det samme lort der roder i mit køleskab, rugbrød og død pålæg.
Hvad kan I ikke undvære i jeres køleskab?
PS. Det er ikke en joke, men i må gerne flame.
Must have i køleskabet
Hehe fed tråd :)
Must:
En speciel italiensk skinke
Hønsesalat
Syltet agurk
Tunsalat
Fransk leverpostej
Ketchup. Og meget af det.
Rødkål. Og løg!
Cola, skinke, ost og ketchup. Derudover naturligvis toastbrød i skadet.
Obv. Øl.
I skabet: pulverkartoffelmos
Smør, rugbørd + random pålæg og øl.
QsideQ: Opbevarer I rugbrød og diverse dåseoplæg (makrel osv.) i køleren?
Mælk, Ketchup, sennep, rugbrød og cola. Det har jeg altid i køleskabet. :-)
Jeg er blevet anbefalet af mine svigerforældre at lægge rugbrød i køleskabet.
Som studerende er pesto the nuts! pasta pesto tager jo 3-5 min at lave og det smager fremragende!
jeg er stor fan af toast, så obv toast ost!
Parmesan og karrypasta (Nej, ikke sådan noget spaghetti halløj.)
Rugbrød og dåsemad skal IKKE i køleskabet..
Dijon sennep
Parmesan
Div syltede ting, asier, agurker osv.
Jalapenos
Rugbrød i køleskab er jo lort, har da endelig fået opdraget fruentimmeret til at bruge brødkassen. Tilter max over koldt og tørt rugbrød fra køleskabet :S
My fridge:
Øl, bacon og AH Ketchup - EOD! ;)
AH ketchup er uden tvivl den bedste ketchup på markedet!
Rugbrød holder sig længere i køleskabet, det samme med løg. Anyway:
Rugbrød, mælk, ost (gerne flere slags), bacon, salat, æg, pålæg, smør, ketchup.
Toastost, toastskinde (til toast obv), fun saftevand (den blå), ostehaps (til min krydderbolle, der ryger i mikro'en).
I fryseren er der til suppe, nuggets, hot wings, sun lolly og biksemad.
Comebacing er spot on, hvis man er alene og køber en ordentlig gang rugbrød af gangen på tilbud, men ikke er sikker på man når at spise det(hvis man har det ude på bordet). Så smid det i køleskabet, og evt. de par stykkr rugbrød ud 20-30 min før du vil spise, så det ikke er koldt mere.
Hvad jeg ikke kan undvære i køleskabet må være en pære derinde, for ellers kan jeg sku ikke se hvad jeg har derinde ;o)
@ Rugbrød i køleren
Agree med holdbarheden, men det går STÆRKT ud over smagsoplevelsen!!!
@ AH Ketchup
NUTS!!!!
Ligner en der er til natmad :-)
Adskillige vandkander
Løg
Æg
Rugbrød
Mælk
Kippers
I skabet - En god stærk tandpasta til at fjerne den horrible ånde verdens bedste rugbrødsmad giver !!
flæskerøve, kan godt forstå i andre ikke render rundt med en fedt% på 8
Leverpostej
Tunsalat
Tååååståst + tååååstskinke
Derudover gør det absolut ingenting, hvis der er en pakke bacon og et æg eller 2 til overs af og til.
Synes tråden skal laves om til langtidsholdbare musthaves selvom de er åbnet.
Vores køleskab er mindst 10cm højere end jeg (som er 173 cm)og er altid godt fyldt op. Nedenstående er at betragte som 'basisvarer'
Mælk
Smør
3-4 slags pålæg (bla. Leverpostej som jeg hader) til børnenes og Mikkmakks madpakker
Kogt kylling og noget fisk (laks, hellefisk, rejer eller røget ørred) til mine madpakker
Ost
Frisk parmesan
Feta
Æg
Kartofler
Thousand island salatdressing
San marzano tomater
Avocado
Iceberg
Gulerødder
Agurk
Løg
Peberfrugter
Pastinak
Persillerod
Springløg
Blegselleri
Hvidkål
Rødkål
Jordbærsyltetøj
Brombærsyltetøj
Appelsinjuice
Æblejuice
Chilisauce
Friske hvidløg (de små, som er et helt fed pr løg)
Syltede agurker
Karryketchup
Heinz tomatketchup
Remoulade
Ristede løg
Citroner
Hp-sauce
Solbærsaftevand
Frisk ingefær
Soyasauce
Cola zero
Asti
Red bull eller hustler energizer
Figenstænger
Frisk pasta
Sennep
Gær
Rigtig flødeskum på spray til irsk kaffe eller varm kakao
Et meget stort henkogningsglas fyldt med slåen og rød Aalborg (essens til slåensnaps)
Mørk sirup
Brød kommer aldrig i køleskabet - kun hvis det er hjemmebagte pizzasnegle eller pølsehorn.
Kun drikkevarer der helst skal være i køleren til enhver tid:
Friskpresset appelsin juice
Mælk
Champagne
Øl
Egekilde m. citrus
@bad3xo
Ja.. det er mindst 185 cm højt og Det er tit jeg Ikke har plads nok i Det og må have nogle grøntsager i en kasse i garagen...
Fryseren er 'kun' 175 cm høj og indeholder også mange 'basisvarer'.
Det er efterhånden mange år siden vi kunne nøjes med skinke, ost, ketchup og toastbrød..
Da jeg lærte Mikkmakk at kende, indeholdt hans hylde i køleskabet remoulade, leverpostej, smør, rugbrød, ketchup og ugens tilbud af enten 5xsteak eller kotelet..(blev kremeret og spist m ris og ketchup)
Harboe Topform, brieost, tunsalat, fiskefrikadeller, remoulade og ketchup har jeg næsten altid i køleskabet.
chedder ost
æg
bacon
mælk
skinke
chili
frisk pasta
fløde
tomat
agurk
klovborgs ost(den blå)
rullepølse
oste pølser
salat
og alt muligt klamt pålæg
jeg har opgivet, det eneste jeg har fast er drikkevarer, ender alligevel med at smide alt lortet ud senere.
Føtex delikatesse
justeat
slagterens bøffer
burde laves en madklub herinde imo.
@Tuz
Så MikkMakk levede som en mand, indtil du kom og "fik styr på det hele"? ;)
Går på en:
Sødmælk, pesto, hamborgryg, hønsesalat, leverdreng, tun, peberrodssalat, kamsteg, rødkål og appetitagurker og en god appelsin juice
og self (ved ikke om de bør nævnes: mayo, remu, ketchup og en god stærk sennep
Det var ikke udpluk, det er faktisk bare sådan mit køleskab har set ud det sidste halve år :-)
Så mange svar og kun Turbofluen har den vigtigste ting.
♥Champagne, hvis en smuk langbenet pige kom forbi.♥
Ketchup og mælk er altid at finde.
Er det i øvrigt standard at opbevare sine ristede løg (høhø) i køleskabet som tuznelda?
@Bad3xo
Ja.. det kan du godt have ret i :)
MEN .. jeg var vældigt populær at være i madklub med på kollegiet i min studietid (fordi jeg laver så god mad), så jeg tror egentligt Mikkmakk er ret godt tilfreds med, at jeg har "styr på det hele" :)
@Kris-rem
Hvor skulle jeg ellers have dem? Jeg synes det er praktisk at have dem i køleskabet, hvor de står i en lufttæt dåse sammen med det pålæg, som de bruges sammen med..
Jeg spiser ikke ristede løg (kun i hjemmelavede burgere 2-3 gange om året), men mand og børn elsker det sammen med remoulade på spegepølse og leverpostej.
(jeg synes det er klamt, men de elsker det...)
Nice tråd OP! Laver du ikke også en fryser tråd? ♥
Ketchup
RedBull
Juice
Så er man godt dækket ind :)
Cola
Jin shing burger dressing (både til burger og hotdogs)
Ketchup
Ice-tea
chili sauce
Fedtstof
Løg
Mælk
Revet Ost
For studerende er selvfølgelig dem der har mindst tid :-)
rugbrød i køleskabet er en udbredt misforståelse.
drikke vare som turbo. champpagne citrusDKvand sød og letmælk gerne øl også.
madvare der helst altid skal være i køleren:
- diverse syltetøjs glas
- syltede rødbeder.
- leverpostej
- en god spegepølse
- God mayo
- rå løg
- Øko æg
- Pasturiseret æg (så der altid kan laves is)
- Hanegal pølser i fryseren
- Ketchup
- Diverse grøntsager
- Smør
Redbull
Brårup slagterens løgpølse
Parmasan
Mælk
Øl
Løg
Rødløg
Derudover cirkulere der:
Pesto
Mayo
Sennep
Remo
Æg
Spegepølse
Rugbrød
Pasta
Chorizo
@tuznelda
Kartofler, hvorfor er de i køleskabet ?, og Thousand island salatdressing den ville jeg bytte med noget Crème fraiche også lave en home made dressing, ellers gad jeg godt at leve tæt på Jeres køleskab :O)
Studie køleskabet:
Minimælk
Æg
Marmelade
Kartofler
Gulerødder
Smør
Pålæg chokolade ;)
Ketchup
- Der ud over står der en masse mel samt pasta.
-- Så kan der altid laves brød, og pasta ret til aften med den dejlige ketchup.
Alt er selvfølgelig købt i Aldi :-)
@Kris_rem
Der tager du helt fejl...de ristede løg hører IKKE til i skabet til højre for emfanget. Dét ville da være et mærkeligt sted at stille dem :)
(Jeg har et helt køkkenskab, hvor 2/3 hylder KUN er fyldt med forskellige krydderier, nødder og olier)
I øvrigt er de ristede løg nødt til at være placeret et sted, hvor Mikkmakk har en chance for at finde dem = i køleskabet, helt "yderst" fremme på en hylde øverst .. ellers er de usynlige for ham :)
@Topper
Fordi jeg har sådan et stort køleskab, at der er plads til dem i nederste grøntsagsskuffe :)
Og fordi jeg IKKE gider gå ud i garagen og hente kartofler hver dag, hvis kartoflerne skulle stå i en flamingokasse derude!
Thousand Island dressingen er til mikkmakk .. ellers er det svært at få salat i ham, hvis ikke det er dynget godt til med fetaost og "lyserød dressing".
`Selv foretrækker jeg hjemmelavet dressing ~ eller endnu bedre, bare lidt citronolie "drizzled" på salaten :)
@kris
gik vist lidt hurtigt, men point taken ;-)
(der står moet på de 2 der ligger der nu)
Status lige nu er..
Køleskab:
Vand, mælk, æg, bresaola, pastrami, Dijon sennep, pesto m. og u. basilikum, soya, søde appelsiner til at presse, grapefrugt, vindruer samt frisk pasta.
Fryser:
Min tidligere nabo.
Letmælk
Mellemlagret ost
Rygeost
Smørbart blandingsprodukt af en slags
Carlsberg
Bacon
Æg
kewpie mayonaise
jeg kan fortiden ikke leve uden (alt hjemmelavet)rødbeder, agurkesalat, pesto (grillede flåede peberfrugter og chili, hvidløg + nye ingredienser til test)
Linghams chilisauce
RIGELIGT SMØR
- For rugbrød er jo en hel utrolig oplevelse at spise.
kyllingebrystfileter
æg
karryketchup
glashvidløg
pesto
dressing
iceberg
gulerødder
agurker
vand
mælk
cola
En ordentlig omgang polsk øl
♥
@skuffy1337
Et ordenligt rugbrød kan slet ikke sammenlignes med f**king Schulstad/Kohberg.
Hytteost!
Rugbrødsproblemet klares nemt ved at riste det på en toaster (den man også rister brød på) Det er skide godt og tager 2 min på hver side og så smager det endda bedre end normal rugbrød.
Fransk leverpostej og rødbeder ovenpå.
Som levnedsmiddelteknikker vil jeg kraftigt anbefale IKKE at putte brød i køleskabet.
Ved køleskabstemperatur, foregår stalings processen hurtigst. Det vil sige en omlejring af stivelsen i brødet, der gør at brød føles tørt og kedeligt.
Så hellere opbevare det i en brødkasse.
Den gode mayonaise (posen)
Hanegal øko leverpostej
Kyllingepålæg
Thise øko-ost
Øko-mælk
Øko-æg
Kondivand
Tuborg Classic
Hønsesalat
Diverse grøntsager
Appelsinjuice
Smør (Kornblomst eller Bakkegården)
En god spegepølse
Disse ting bør imo være i et køleskab før det fungerer.
Og nej, rugbrød skal på ingen måde opbevares i køleskabet. Det bliver kedeligt! Brødkurv ftw.
Smør (Kornblomst eller Bakkegården) <- FAIL! - ingen af disse sørgelige blandingsprodukter, kan betegnes som smør... De er blot erstatninger for den rigtige vare.
@NanoQ
Det kan du have ret i, jeg syntes bare det er irriterende når f.eks. Lurpak eller Thise smøret skal bruge 45 minutter før det er smørbart. Vi er enige i at det ikke er den bedste løsning, sådan rent gastronomia-wise :)
Tesco Light Choice Ketchup (overraskende god)
HP Sauce
Tesco Edaam Ost
Tesco Finest Choice Skinke
En pose paerer
En pose aebler
En pakke sausage rolls
Et helt loeg
Det er ca det