Nationalretten....
Er der nogen som kan anbefale et godt sted, hvor jeg kan smovse løs i den dejlige flæsk? :)
Jeg bor i Vanløse, altså gerne spots i Kbh og omegn!
På forhånd tak
Mjoe
RIO BRAVO er klassisk.
VITA er min yndlings + det er adlibitum!
Tjek flere ud her:
ibyen.dk/restauranter/guide/ECE378674/guide-byens-bedste-stegte-flaesk/
Stegt flæsk med persillesovs ♥♥♥
Og nu vi snakker om det, er der så nogen der kender et godt sted i Århus der laver det?
I Århus kan du bla frekventere: www.pinden.dk/
Syntes de laver en ganske habil omgang flæsk og til en billig penge.
Angående København så undgå at spise flæsk på Rio Bravo. Eller jeg var ihvertfald ikke tilfreds!
Er der nogen steder i Aalborg hvor de laver det? Eventuelt nogen som folk kan anbefale? Please tell :)
Klubben på Enghavevej Kbh. Pinden eller Teater Bodega Århus.
Nogen der har nogen steder I Reykjavik? :)
Hansens Gamle Familiehave på Pile Allé 10 har ganske god stegt flæsk (ad libitum).
@ Lasse K
Er du sindsyg? Rio Bravo?
Seriøst hvem fanden gider spise friture-stegt flæsk ?
@pinden i århus kan man få stegt flæsk ad libitum.. muligvis kun en enekelt eller to dage om ugen?? men mener er/var til ca. 140 kroner...
@ MartinB:
denlillehavfrue.eu/
@ ImstillA
Jeg skrev blot det var klassisk, hvilket vel ikke kan diskuteres..
Tror ca 70% af resturationerne friture steger deres flæsk, og rammer man en dag med behov for flæsk, er det fint med mig.
Sjovt, at folk altid nævner de samme skodsteder. Klubben, Parnas og Rio Bravo. Undgå de steder, der har friturestegt flæsk og sovs opbagt med margerine som f.eks. Klubben, som hovedregel får man, hvad man betaler for. Prøv evt. at checke Politikens guide her:
ibyen.dk/restauranter/guide/ECE378674/guide-byens-bedste-stegte-flaesk/
Jeg ville gå efter de steder, der ser mindst snuskede ud. Det plejer at være et kvalitetstegn :)
Det kunne f.eks. være:
www.sanssouci.dk
www.restaurantwillumsen.dk
Evt. Restaurant Politigården, de reklamerer i hvert fald med pandestegt flæk...
Held og lykke
@Kasperis
For det første er guiden postet før i tråden.
For det andet fremhæver den udelukkende positivt, de steder du synes er skodsteder; Rio Bravo, Klubben.. :)
De fleste steder er det friture stegt og på en god tømmermændsdag, er det lige hvad der skal til.
@lasse k
Ja, det undrede mig også, men som sagt nævner folk altid de samme steder, åbenbart også Politiken. Postede mest guiden, fordi der også nævnes en masse andre steder, så man kan jo bruge bruge den til at finde de gode steder med. Du har dog ret i, at man kan spise hvad som helst med tømmermænd, men jeg vil stadig foretrække flæsk stegt på panden og en sovs opbagt med smør, frem for flæsk, der har været en tur i 'den gyldne brønd' med margerinesovs.
For mig svarer det lidt til forskellen mellem en Big Mac og en burger på Mash eller Salon 39 - den kan spises (helst med tømmermænd), men der er langt bedre alternativer derude, og manden efterspørger jo netop 'et godt sted' :)
Sans Souci - uden sammenligning!
Maden i Klubben bør ikke regnes for menneskeføde, det er decideret ulækkert...
Sidst jeg tjekkede Sans Souci var det nu heller ikke noget at løbe efter. For at sige det mildt.
1) Nationalretten er frikadeller.
2) Stegt flæsk kan findes her: www.kanehoejgaard.dk/
♥
@Scavenger
Det må jo blive lidt gætværk, hvis ikke man har været der, jeg nævner bare nogle steder, man bør undgå. Ærgerligt, at super steder som Aamanns og Schønnemann ikke har stegt flæsk, det ville uden tvivl være i top...
@Kasperis
Jeg er helt enig i, at man for guds skyld må udenom flæsk stegt i Den Gyldne Brønd.
Og jeg kender da også Vildfinger godt nok til at vide, han ikke æder hvadsomhelst...
Har ikke prøvet Sans Soucis stegte flæsk, men var forbi til en julebuffet for år tilbage. Og har ikke længtes efter et gensyn med stedet.
Så jeg har forstået det ret.....
Ingen taler smash om VITA :)
Im gonna go for that.
Tak for de mange responses, jeg skal nok lægge en afsluttende bemærkning :P
@mjoedenG: Lidt skummelt at Vita ikke er på nettet mere: www.restaurant-vita.dk/
Hvis du overvejer www.kanehoejgaard.dk/ så læg mærke til at det kun er om onsdagen (i dag) at der er flæsk ad libitum.
GL.
@ Evas far
Ikke rigtig.. www.restaurantvita.dk/
Spist and der forleden, det var ikke gourmet, men var til gengæld lige som det sku være..
@mjoedenG
www.aok.dk/restauranter-cafeer/restaurant-vita#comments
Tja, bum bum, ville nok hellere prøve Willumsen eller et af de andre steder, men go for it, så må vi jo se, hvad du siger. Det er trods alt en ret, der er ret svær at fucke up, men som Lasse K siger, så fucker 70 % af restauranterne den up ved at smide flæsket i ønskebrønden. Netop derfor burde man jo lave den selv, det er supernemt og koster vel en femtedel af at spise den ude, selv hvis man køber godt økologisk flæsk...
Jeg laver tit flæsk, og jeg laver det bedre end de har kunnet lave nogen steder jeg har været endnu (hvilket er meget få). Jeg tvivler dog på de kan toppe min nogen steder, da den er made with låååååve. ;)
Det er en tradition, som jeg prøver at få op og køre igen her i Kbh. Willumsen lyder også som en frækkert.. Det må blive plat eller krone.
Nogen der kender Cafe Lindevang på Frederiksberg, og hvad er Jeres holdning til den.
www.cafelindevang.dk/
Var der for at par år siden, og fik en gang hakkebøf(fer), hvilket jeg syntes var lige i skabet. Menukortet er ikke stort, og indeholder desværre ikke stegt flæsk, men alle i selskabet virkede overraskende positive. Et kort kig i køkkenet gav også et fint indtryk, ligesom portionerne faktisk var lige i overkanten, selvom vi jyder godt kan lide volumen hvad angår mad.
Det var ihvertfald hårdt arbejde at gå videre til vores Metallica koncert efterfølgende.
Foretrækker I jeres flæsk paneret eller almindeligt pandestegt?
@MartinB
Kystens perle der ligger ude i vestbyen, er helt suverænt når det kommer til Stegt flæsk med persillesovs... :9
www.kystensperle.com/forside
Jeg laver mit i ovnen.. Tager ca. 1 times tid, men det smager tilgengæld også bedre end et stykke flæsk fra hvilken som helst pande.. I'll promise you that!
@Jensen
De gange jeg har været på Lindevang har det været fantastisk. Dansk mad tilberedt på den gamle facon til perfektion. Den fik også 5 huer i politiken for et par år siden, hvilket er meget imponerende for en restaurant i den prisklasse!
Jeg kan ikke huske alt jeg har fået der, men husker den gammeldags oksesteg som nuts i den kategori. Jeg har været der 3-4 gange og alt har været i top.
/Turbo fra hahilas konto
Min mor lavede altid paneret flaesk. IMO langt bedre. Jeg mindes dog ikke at have set det udbudt nogle steder.
@ Turbo
Så var det ikke bare et one-hit-wonder. Men mente også mit hurtige kig i køkkenet lignede at tingene blev lavet fra bunden, hvilket sikkert også er forklaringen på det relativt lille menukort.
Må fordi den igen ved lejlighed :-)
Hold jer fra Café Lindevang - ellers bliver det endnu sværere for mig at bestille bord :)
Syntes faktisk også, at Stafetten laver god mad, selv om der er mange, der hater på det. Jeg er i hvertfald ikke gået skuffet derfra endnu...
Den Gyldne Okse i Vanløse....Mmmmmmm!
Det her er et rigtig godt sted, har selv spist der med stor tilfredshed, og stort set alle på AOK giver 5/6. De skriver på hjemmesiden, at de har stegt flæsk, men ring lige og check i forvejen, det er helt sikkert det rigtige sted at spise 'nationalretten'...