Nytårsmenuen... jeg mangler en forret... (eller to)

#1| 0
Moderator

Jeg plejer at bruge rigtig meget energi på at strikke den optimale nytårsmenu sammen. Men det er gået helt galt i år. Jeg har ikke styr på en skid... :(

Eller... hovedretten er på plads. Det bliver en lidt tung sag med agerhøns.

Jeg har brug for et par gode forslag til et par forretter. Jeg har flere år haft en hummer bisque på menuen. Den KAN jeg falde tilbage på. Men jeg foretrækker noget andet. HVIS jeg kan opdrive nogle GODE kammuslinger på mandag (sikkert svært, når jeg kun har mulighed for at handle i Grenaa), overvejer jeg en god karrysuppe med smørristede kammuslinger. En lidt simpel ting, der gerne må følges op af noget lidt mere spændende.

Jeg vil gerne udfordres ved gryderne... så sværhedsgrad er intet issue. Den største hurdle kan nemt være, at jeg skal kunne finde ingredienserne i Grenå på mandag.

Fyr løs! :)

28-12-2013 10:29 #2| 0

Tarteletter kogt på fasan, lavet som alm. tarteletter, blot fint snittet ristet bacon drysset på toppen. Sikkert win.

28-12-2013 10:46 #3| 0

Kører selv østers, og så bagefter lobster chowder til forret

28-12-2013 11:14 #4| 0

kammusling med blomkålspuré, ærter og baconstøv?

Friteret hummerhale?

28-12-2013 11:20 #5| 0

Laver selv baconjam og noget tun på brød til nytårstalen

28-12-2013 15:41 #6| 0

laksemousse, en let og nemt at strikke samme...
GL med menuen

28-12-2013 17:03 #7| 0

en af mine forretter bliver dampet hvid fisk (baas) på en bund af hhv. en blomkåls- og en ærtepure. på toppen kommer meget fine stykker af chorizo, som er kogt hele i rødvin og derefter snittet i små stykker og gjort crispy på panden.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar