ODENSE: Ud og spise - hvor?

#1| 0

Hvor skal to gutter gå hen en torsdag aften og spise i Odense?

Ikke for dyrt, vin er ikke vigtigt. Men gerne bøf.

Gerne med gratis parkering nærved.

PNVA

23-01-2014 16:20 #2| 0

Tag på målet og få en schnitzel til 120 mener jeg det er :)

23-01-2014 16:22 #3| 0

Hvis i er to gutter, som bare gerne vil ind og fråde noget kød (ok kval uden at være vild gourmet) så "flammen" en mulighed.. 200kr også er der ellers fri buffet, med 7 forskellige typer kød mener jeg.. Derudover er der mulighed for fri drikkelse/øl for yderligere 200kr..

Ellers kan Eydes (ligger i kongensgade) også anbefales..

Desværre er der så vidt jeg ved ikke et decideret beef sted til rimelig pirs.. Går ud fra Hereford er et prisniveau for højt..

23-01-2014 16:23 #4| 0

Drikkelse er en 60-70kr for en stor på flammen mener jeg :)

23-01-2014 16:26 #5| 0

Måske LEI:K kunne være noget, bøffer fra 265.- og opefter.

Har ikke selv været der endnu.

23-01-2014 16:27 #6| 0
Alexanderbp skrev:
Drikkelse er en 60-70kr for en stor på flammen mener jeg :)


64 for 75cl og 49 for 50cl :)

og Flammen er sgu fint hvis man bare er 2 gutter afsted og skal have noget fin mad til overkommelige penge imo :)
Redigeret af StonieN d. 23-01-2014 16:27
23-01-2014 16:46 #7| 0

Cro'n i dronningens gade. Gammeldagsmad på den gode måde, men er ikke sikkert de har plads så giv dem et ring for at være sikre.

23-01-2014 17:28 #8| 0

Ikke tag på Eydes. det er jensens bøfhus standard.

Ta Seezers SteakHouse ved Graven 2. - 3 retter til 219,- Hvor du kan vælge forskellige kødstykker til Hovedretten.

23-01-2014 17:29 #9| 0

Ikke tag på Eydes. det er jensens bøfhus standard.

Ta Seezers SteakHouse ved Graven 2. - 3 retter til 219,- Hvor du kan vælge forskellige kødstykker til Hovedretten.

23-01-2014 17:33 #10| 0

+1 til seezers, den havde jeg glemt, rigtig god til prisen

23-01-2014 17:34 #11| 0

Instant ban Danger9, please.

Det er nok den sygeste påstand jeg længe har hørt.

23-01-2014 17:38 #12| 0

Hvis i vil have en portionsanrettet bøf, ser jeg ikke umiddelbart stedet i Odense for jer hvis Hereford er for dyrt. Der er ikke rigtig noget alternativ.

Hvis i bare vil have noget kød med masser af forskelligt tilbehør er Flammen et ganske godt bud. Det er fornuftig kvalitet og til prisen super. Eneste minus er støjen, som jeg synes godt kan være voldsom hvis der er fuldt hus.

Eydes er super hvis i kan li' spareribs. Uden tvivl byens bedste!

Outsideren kunne være Resturanten på HCA hotel hvis det er fordi i skal spille poker i aften. :)

23-01-2014 17:41 #13| 0

Hvis Eydes er over JB er det sgu't meget.... Begge steder er lige middelmådige (på en god dag)

Lei:K er helt klart et besøg værd hvis i vil have en god bøf. Seezers er også et glimrende alternativ.

Hereford Odense er imo opreklameret. De gange jeg har været der har det ikke været skillingerne værd... Hvilket er lidt ærgerligt da jeg ikke kan sætte en finger deres andre restauranter jeg har besøgt.

23-01-2014 17:43 #14| 0

Hvis i skal have kød, meget kød, så prøv Flammen.

I er ikke sultne når i forlader stedet!

Menu: Menukort

/Relojoto

23-01-2014 17:48 #15| 0

Jeg har nok været på Eydes 15-20 gange, og jeg har aldrig været skuffet over maden.
Jeg har et par få gange været yderst utilfreds med servicen, men aldrig så meget at jeg ikke er kommet igen.

De sidste 10 år har jeg været på Jensens 2 gange - begge gange en isbar, så mit statment kan jeg naturligvis ikke bakke synderligt op. Jeg ved dog at du ligeså godt kan gå ned i din Netto, finde en bøf i køleren og lave derhjemme.. Det er praksis ved ihvertilfald 2 af de Jensens der ligger i Odense.

Maden er IKKE frisklavet derinde, hvilket jeg mener er minimum af hvad man kan forvente når man går ud.

23-01-2014 17:59 #16| 0

Hvis I skal have en god bøf, så gå på capri i Dronningensgade og bestil deres oksemørbrad på 300 gram, det er bare godt.

23-01-2014 17:59 #17| 0

What? Har capri oksemørbrad? Har aldrig fået andet end pizza derinde.. Badbeat! :(

23-01-2014 19:46 #18| 0

Jeg er også med på Cro'n i dronningsgade.

23-01-2014 21:30 #19| 1

Lukkede cpri ikke i 92

23-01-2014 21:32 #20| 0

Eydes var mega god for 10 år siden til ben!
De er faldet meget af på den siden :(

23-01-2014 21:44 #21| 0

ELENDIG service på Flammen.

Kom 21.30 (de lukker 23.00) og blev afvist.

23-01-2014 22:06 #22| 0

Jeg var på Flammen (Odense) sidste weekend, og var egentlig skuffet ift. mit første besøg.

Kødet virkede "tørt" (som om det havde ligget for længe under varmelampen) og så var dey helt vildt oversaltet. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at jeg mistænker at de har sænket kvaliteten på deres kød ("neutralmarineret"/pumpet kød?).

Salatbat, kartofler og sauce er margibalt over buffet-gennemsnittet
Men hvis kødet er af den standard jeg fik sidste weekend, så vil jeg ille anbefale det til andre.

23-01-2014 22:16 #23| 1

ALDRIG eydes - Virkelig ringe betjening og mad der bare lige er klasket sammen

24-01-2014 02:27 #24| 0

Grunden til de lukker kl 2130 er vel fordi man ikke kan have en buffet kørende, hvis der ikke er flere gæster der spiser, og ved at de går rundt til de sidste og spørger gæsterne om de ønsker mere fra buffeten, men ja, folk kan sidde der til kl 23, men buffet lukker omkring kl 21-22 alt efter hvor travlt der er.

Med hensyn til kød, findes der selvfølgelig en gennemstegt og rosa side. Har dog tit været på flammen, hvor det har været som det skulle, men kan selvfølgelig været sket en menneskelig fejl :(.
Prøv evt krondyr farseret vildsvin med vildt sovs! Sidder i skabet hver gang! ;)

De har 10-13 forskellige slags kød, og selvfølgelig det flammen bliver "solgt" på, så hvis man er vegetar, burde man nok blive hjemme den dag :)

Godt koncept til billige penge, og man går ikke sulten der fra!!

Hvertfald sidste gang jeg tager på Bones, Jensen bøfhus osv af den slags.

24-01-2014 04:34 #25| 0
Avocado_007 skrev:
ELENDIG service på Flammen.

Kom 21.30 (de lukker 23.00) og blev afvist.



Kender en der arbejder derinde, og på trods af sandsynligheden ikke er synderlig stor (de er mange ansatte), kan du så beskrive hvordan vedkommende så ud?
24-01-2014 07:50 #26| 0
Avocado_007 skrev:
ELENDIG service på Flammen.

Kom 21.30 (de lukker 23.00) og blev afvist.



Ja det lyder da absurd ringe, at man ikke kan få buffet kl. 21.30
24-01-2014 08:33 #27| 0

IMO er det vildt at vi får at vide at vi har 30 min til at spise "fordi køkkenet gerne vil lukke så tidligt som muligt", når nu vi kom halvanden time før den officielle lukketid.

Løsningen blev at vi gik lidt rundt og fandt en café 21.45 - lukketid 22.00 if. skiltet. Vi kunne sagtens få både hovedret og dessert, sidstnævnte serveret før vi var færdige med burgeren, 22.05, hvilket self er ok jf. lukketiden. Vi sad der og spiste længe og hang over lidt fadbamser til 23.30. DET var god service!

@Nit: ung fyr på 18-19 år, 1.75 høj, pumpede overarme, lidt for langt strithår og avg ansigt.

24-01-2014 11:04 #28| 1

KokogVin, spørg om du kan få deres Bøf bearnaise (står ikke på kortet men de laver den til dig).

Den er SUBLIM og kan på det varmeste anbefales.

www.kokogvin.dk

24-01-2014 11:50 #29| 0

Hvad koster den whitey?

24-01-2014 11:56 #30| 0

@xitaah og Avocado_007

Hej
Fint med tilbagemeldinger, så vi også får nogle af de uheldige/kedelige sider af Flammen.

xitaah, ja - deres kød kan godt virke noget saltet! Men ellers når der er gang i den, virker deres kød fint og mørt.

Avocado_007, ærgerligt når nogen anbefaler stedet, at du løber ind i dette. Ikke i orden!

Men generelt er Flammen et buffetsted over gennemsnittet med meget forskelligt kød :-)

kokogvin er klasse og selvfølgelig lidt højere priser. Meget god service og kan klart anbefales til en "god" middag! Husk bordbestilling!!

Har ikke hørt om deres Bøf Bearnaise, men den skal prøves!

/Relojoto

24-01-2014 12:33 #31| 1

@avocado

Jeg går ud fra at du ikke havde bestilt bord, og så syntes jeg faktisk at du ligger som du har redt. At man kan få et bord kl. 21.30 blot fordi der er åbent til 23.00 er en antagelse du selv har gjort, og jeg kan ikke se hvordan det kan lægges restauramten til last. Det tager ikke mange øjeblikke på deres hjemmeside at finde ud af at det ikke er muligt at reservere bord senere end kl. 21.00


Generelt fatter jeg ikke folk der ikke bestiller bord når de ved hvor de vil hen. Det tager ingen tid, hjælper til at situationer som din ikke opstår, samt det giver personnalt bedre arbejdsbetingelser hvilket i sidste ende giver gæsten en bedre oplevelse.

24-01-2014 17:02 #32| 0

@relojoto

Problemet var at de altså VAR fuldt hus da vi var der. Netop derfor det ikke giver så meget mening. Mit bedste bud er mindre god kødkvalitet. Men tror bare jeg spørger der ad. For der var en væsentlig forskel på første og andet besøg.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar