Hey PN.
Jeg er havnet med den lidt voldsomme opgave at lave nytårsmenu til 16 mennesker. Forret og dessert er realativt billige så pengene skal fyres af på et ordentligt stykke oksekød. Mit spørgsmål er derfor:
Hvad for noget kød skal jeg købe? Har tænkt mig at servere flødekartofler og en grønsalat til. Jeg er villig til at betale prisen for kvalitet, men vil meget gerne have value for money.
Hvor stor er forskellen i kvalitet på kød fra en slagter og på kød købt i Kvickly eller Føtex? Jeg formoder at forskellen er ret stor så derfor leder jeg også efter råd til hvor der ligger en god slagter i København.
MVH. Niels
Oksekød+slagter til nytår
Den økologiske slagter på Kultorvet ftw. Dyrt, men meget, meget bedre end random supermarkedstrash
der ligger en slagter på amager der ligner noget fra 50'erne, men det er super kvalitet. Desværre kan jeg ikke huske hvad gaden hedder. Det er desuden billigt.
Du må gerne få mit ene lår.
Det burde være mørt og saftigt.
slagteren på holmbladsgade.. Plejede at købe kød der.. helt nede ved amagerbrogade
@ AndersC
Det lyder som den på Holmbladsgade, den hedder vidst P. E. Larsen
den private slagter og supermarkeds slagteren handler alle det samme sted !
så glem den skrøne om at det er bedre hos slagteren, eneste forskel er at kødet er mindst 30 % dyrer hos slagteren.
og ja jeg har arbejdet i begge slags butikker !
superbrugsens og kvickly´ oksekød fra australien syntes jeg er knald godt , bruger selv kun det når jeg skal ud og lave selvskaber.
håber du kan bruge svartet til noget.
godt nytår
/ morten
+troll sharkattack
@Morten
Der er kæmpe forskel på at købe kød hos slagteren på Vernedamsvej og så Føtex.
Det kan godt være nogle slagtere handler det samme sted som varehusene, men de gode gør med garanti ikke.