Jones skrev:Den Pinot Noir må jeg lige prøve.
Jeg har det lidt ambivalent med den. Jeg købte den sidste sommer hvor jeg skulle have bøf bearnaise, og efterhånden må erkende at Pinot er det som spiller bedst for mig når jeg laver det (Barolo synes jeg også er god til det). Den fungerede max, og jeg bestilte en kasse. Nu er det anden gang jeg får den efterfølgende (igen til bearnaise, og denne gang er jeg knap så meget oppe og ringe). Sidste gang ligeså, men der var den også oppe mod en Pinot til vist 700-800kr, så måske fair at den om ikke faldt igennem, så bare ikke var den bedste vin på bordet.
Det sagt, så er jeg ikke skarp på Pinot, så måske derfor jeg ikke er helt oppe at ringe denne gang, og fordi jeg i mellemtiden har drukket relativt meget Barolo og Barbaresco, og nok det mine smagsløg helst vil have lige i øjeblikket.
Lader forøvrigt til at Barolo 2016 bliver et helt fantastisk år. Er nødt til at komme afsted igen, og så bliver der altså loaded op så der stadig ligger noget når jeg går på pension. Albertos La Serra kommer jeg i hvert fald til at købe tungt ind af, og så er der nogle andre stykker jeg smagte sidst, som var sygt lækre, men som også var en helt anden prisklasse, bl.a. denne, som jeg smagte på deres egen restaurant (så lidt et tilfælde, da jeg bare have fået turistbureauet i La Morra til at booke nogle gode restauranter til mig).
https://www.michelechiarlo.it/en/wines/barolo-docg-cerequio/
Tror den stod i ca 85EUR hos ham selv (samme pris i restauranten forøvrigt).
Redigeret af Jensen d. 25-04-2020 23:28