Opskrift på kylletter

#1| 0

Sad og forklarede et par venner og veninder at jeg havde den perfetkte opskrift på kylletter. 150 grader til de er blevet varme (de skal komme direkte fra fryseren), og derefter skal der skrues op på 250 grader så der bliver rigtig chrispy.

De konstanterede derefter at dette ikke var en opskrift, hvilket var rigtigt nok, men jeg proklamerede derefter at jeg sagtens kunne lave kylletter.


Har googlet lidt på det, og kan ikke finde en opkskrift.




Kan PN hjælpe med en opskrift????

10-10-2010 02:19 #2| 0

5 min. i friture.

Serveres med bacon...

10-10-2010 02:47 #3| 0

Held og lykke med at finde ud af hvor på kyllingen kylletten sidder

Det sprøde der er udenom "kyllingen" kan du vel finde ud fra diverse fiskefilet-opskrifter (hvor de skal i friture)?

10-10-2010 03:05 #4| 0

Er det ikke bare og panere div forskellige kyllinge stykker til du rammer rigtigt?

10-10-2010 03:21 #5| 0

kylletter er jo bare en masse restkød fra kyllingen der bliver presset sammen og så "krydret" med lidt rasp. Opskriften på en god "kyllette" finder du ved at spise en masse kyllinger - og det du ikke gider at spise, presser du så ned i den der raspblanding - WUPTI, du har kylletter.

/Henrik

10-10-2010 03:30 #6| 0

Se "De grønne slagtere", så ved du, hvordan man laver kylletter :)

10-10-2010 03:32 #7| 0

Hvad end du gør, så skal du nok ikke spørge Jacob32DEN om opskrift på noget med kylling...

www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=230518

10-10-2010 11:28 #8| 0

troede ikke længere jeg kunne blive overrasket over hvad folk skriver eller spørger om herinde :D

Jeg tog grueligt fejl.

Kylletter ???

10-10-2010 11:38 #9| 0

Noget hakket kyllingekød (fars), rod sammen med mel(rasp/andet, måske æg og ellers lige hvad du synes der skal der i. Google evt. opskrifter på (kyllinge og/eller andet) frikadeller, krebinetter, karbonader etc. for inspiration til hvad du kan putte i. Jeg undres ofte over at folk virker nærmest skrækslagne for at blande madvarer sammen. Hvis de ikke har en opskrift, kan det nærmest ikke lade sig gøre.

Rør din fars grundigt sammen, og lad den stå en times tid i køleren. Form den som du ønsker og vend den i rasp. Steg i olie på pande eller evt. i friture. Hvis du pandesteger dem hårdt fra start kan du evt. smide dem i den varme ovn når overfladen er gylden og sprød som du vil have den, så de ikke bliver semi-rå invendig.

Prøv dig frem med ingredienser og konsistens samt stegning, og efter nogle gange har du din helt egen opskrift på kylletter, og så kan vennerne bare komme an :)

Velbekomme.

10-10-2010 12:01 #10| 0

Kylletter..

1. Kør i Netto
2. Find kylletter
3. Kør hjem
4. Find en pande frem
5. Put lidt fedtstof på den varme pande og smid kylletterne på
6. Velbekomme

11-10-2010 03:27 #11| 0

Kyletter - WTF

11-10-2010 10:19 #12| 0

Det kan godt være de hedder Kylletter - men er sku ikke helt sikker på der er kylling i.

Men hvad fanden de smager jo ok :)

11-10-2010 10:31 #13| 0

Lav et semmibluf på dem...

Find en pakke Kylletter af en ok kvalitet.

Tø dem op og pil den der STD panering af, og smæk en lækker panering sammen selv. Påfør denne de skrællede kylletter, og hold hårdnakket på at det selvfølgeligt er hjemmelavede...

11-10-2010 11:08 #14| 0

@fuglsang

ville det ikke noget nemmere at købe kyllingefilet og vende dem i panering, i stedet for besværet med at afbarke de eksisterende ?! :-)

11-10-2010 12:11 #15| 0

Griner med alle de indlæg om (SEMI) mad på et pokerforum.....

Nå til kommentaren : Kyletter er IKKE mad , men kan klassificeres som slagteriaffald med panering :-)

Skal man efterligne produktet:

Nogen dagligvarekæder har hakket kylling og bedste bud er at forme nogle flade bøffer af det og panere dem i æg/rasp..... evt to gange...

GL

11-10-2010 12:19 #16| 0

@ Storvezir

Jo, men det der definerer kylletten er jo den der konsistens af pressede rester - den får man ikke med kød i hele stykker ;-)

11-10-2010 12:44 #17| 0

panere man ikke bare en inderfilet fra en kylling...

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar