Har lige købt en frossen and - og vil æde den i aften!!!!
Hvordan får jeg den hurtigst muligt tøet op?
Bare en spand med varmt vand eller......?
Optøning af frossen and
Haha
Super topic :P
Hvis du har en stor nok mikrobølgeovn, så ind der i. Ellers så brug rindende vand. Ved at bruge en spand med varmt vand, så får ydersiden af kødet hurtigt stuetemperatur mens midten stadig er frossen, hvilket ikke er sundt (bakterier og lignende)
Hvis du bruger varmt vand, så god fornøjelse på tønden de næste par dage.
Det er nok ikke et vindende koncept at satse på and til aften, i køleren med den, og snup en gang pizza/burger istedet. Det er yderst tvivlsomt, selv i mikroovnen,at du kan få den tøet op (helt igennem), hvilket er nødvendigt hvis den skal steges jævnt. Sushi-and har vist ikke slået an endnu.
Defrosting times for the Refrigerator Method
5 lbs - 24 hours (1 day)
7 lbs - 34 hours (1 day 10 hrs)
10 lbs - 48 hours (2 days)
12 lbs - 58 hours (2 days 10 hrs)
15 lbs - 72 hours (3 days)
Defrosting times for the Cold Water Method
4 lbs - 2 hours
8 lbs - 4 hours
10 lbs - 5 hours
12 lbs - 6 hours
14 lbs - 7 hours
16 lbs - 8 hours
www.helpwithcooking.com/cooking-poultry/defrosting-poultry.html
Lavde selv samme fejl igår..
Der lagde jeg anden i fryseren igen og tog i føtex og købte noget fersk andebryst og lavede dette.. Ganske udemærket.. Men kæresten og vennerne kørte et par jokes af på mig i løbet af aftenen da min kæreste ikke kunne holde mund om min bommert..
@Kesse, jeg undrer mig over, at din kone ikke brokkede sig mere om din kæreste end om anden ;-)
ROFL