Osso Bucco - HELP

#1| 0

Hey All..!

Skal have lillemoraften og skal have imponeret pigebarnet med lidt god mad. Har begge 2 fri i morgen så der skal hygges max :D

Vi har begge snakket lang tid om at prøve Osso Bucco efter vi så det i 4stjerners rejse med Thomas Villum.

Jeg har googlet og søgt på youtube og det er sku en jungle. Alt for mange forskellige opskrifter.

Jeg har de grøntsager, krydderurter osv som man nu kan få i et alm supermarked som Kvivkly / Bilka.

Er der nogen der har en killer opskrift der er forholdsvis let at gå til. Gerne et link eller en step by step guide.

Pft.

X

12-07-2011 14:18 #2| 0


Så bliver det ikke lettere :)
12-07-2011 14:19 #3| 0

Spise med Price lavede det i et af deres afsnit, og det så forholdsvist simpelt ud. Alle deres opskrifter ligger på dr.dk

12-07-2011 14:26 #4| 0

Osso Bucco er fandme nuts! Bare det var mig, der skulle ha' det i aften. :)

12-07-2011 14:32 #5| 0
OP

Har desværre aldrig smagt det, så i en alder af 27 må det være på tide ;-)

12-07-2011 23:02 #6| 0

Det er ikke en ret med stor dame-tække efter min erfaring! Bare lige så du er forberedt :)

12-07-2011 23:24 #7| 1
SørenMatias skrev:
Det er ikke en ret med stor dame-tække efter min erfaring! Bare lige så du er forberedt :)


Ej men så er det da godt at du skriver det klokken 23 samme dag som de skal spise sammen..

Iøvrigt så skriver han jo netop at pigen også har snakket om at prøve det - Ergo er "dame-tække" nok ikke det de søger
13-07-2011 10:16 #8| 0

Jeg har prøvet brødrene Prices, og den dur sgu'.

13-07-2011 11:19 #9| 0

Husk at servere en dejlig Gremolata til. Disse ingredienser doseres rigeligt efter forgodtbefindende og mixes:

knust hvidløg
finthakket persille
revet citronskal...øko, of course
revet parmasanost

Så drysser du et ordentligt skud ud over osso bucoen og den er hjemme. Osso buco er skønt, men også en lidt tung og bastant ret, der kan blive lidt fad i det. Så er det godt at kombinere med gremolataens syre og friskhed.

13-07-2011 11:49 #10| 0
Onde Andy skrev:
knust hvidløg
finthakket persille
revet citronskal...øko, of course
revet parmasanost


Hvorfor skal lige nøjagtig citronen være økologisk?

Synes i øvrigt Otto Buhko er en skodret :(
13-07-2011 12:02 #11| 4

fordi lige præcis fra citronen æder du den rå skal, hvor pesticidresterne vil have hobet sig op i de konventionelt dyrkede. velbekomme.

13-07-2011 12:07 #12| 0

Uden at gøre mig klog - men hvor sidder pesticideresterne i persille?

13-07-2011 12:28 #13| 0

Sprøjter man også persille til med pis og lort?

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar