OT: Fyldt svinemørbrad

#1| 0

Halløj

Jeg får familien på besøg i morgen, og har indtil videre besluttet mig for at lave fyldt svinemørbrad.

Er dog lidt blank på hvad den præcist skal fyldes med, og har ikke fundet noget spændende på nettet endnu, så tænkte at PN skulle have en chance for at komme med bud :) Primært ønsker jeg inspiration til kødet, men forslag til tilbehør modtages også med kyshånd.

TAK!

25-08-2011 18:00 #2| 0

Noget med tranebær

Ellers er bacon og svampe altid godt :)

25-08-2011 18:04 #3| 0

Salvie og Svin = Mega nuts

25-08-2011 18:04 #4| 0

Frisk timian !

25-08-2011 18:06 #5| 0

Smid hvidløg i og pak det hele ind i bacon.Smid det så en tur på grillen (fåk vejret) :) Det smager suuuuuper!

25-08-2011 18:13 #6| 0

Til fyld bruger du Philadelphia Light Natural smøreost hvor du hakker nogle champniong og så vikler mørbraden ind i bacon +1 :)

Redigeret af Gumple d. 25-08-2011 18:14
25-08-2011 18:15 #7| 1

Inb4 Incrazy foreslår rosiner.

25-08-2011 18:15 #8| 0

Mild feta (eller smøreost) og soltørrede tomater er også godt.

25-08-2011 18:16 #9| 0

Aahh det sygt nok! Det laver jeg nemlig lørdag til min familie. Jeg tager soltøret tomater og ost i, samler den tæt med "madnåle" og så bacon rundt om. Det håber jeg bliver en succes!

// KD

25-08-2011 18:21 #10| 0

Lad nu bare være med at gennemstege svinet i en total bakterieparanoia! Svinekød må godt være let rosa indeni, se evt her.

edit: gælder naturligvis ikke hakket svinekød, hvis nogen skulle være i tvivl.

Redigeret af Don_T d. 25-08-2011 18:24
25-08-2011 18:24 #11| 0

Pesto i midten. Bacon rundt omkring hvis man ikke er fedtforskrækket.

25-08-2011 18:34 #12| 0

Hvis i spiser kyllingebryster, så køb dem i Rema1000 - de er bare SÅ meget bedre end de dyre.

25-08-2011 19:44 #13| 0

Skær en revne langs mørbrad og fyld den med pikantost. Steg noget skåret bacon så det er sprød.

25-08-2011 20:13 #14| 0

@Jizz

Rosiner er nutz, ca 100 per gram kød.

25-08-2011 20:20 #15| 0

persille, sorte oliven, parmaskinke og hvidløg. omnomnomnom

25-08-2011 20:54 #16| 1

Fyld den med hakket bacon, og så bacon rundt om. Svine-goodness i 3 niveauer..

SVINCEPTION

25-08-2011 21:05 #17| 0

1000år har fundet vinderen.. dog SKAL det være chilipesto

25-08-2011 21:17 #18| 0

Pikantost indeni og bacon udenom er klart vinderen. Evt. krydre den ved også at putte bacon indeni.

25-08-2011 21:17 #19| 0

Rød pesto - frikadelle fars - Butterdej .. CHECK!!

altså pestoen INDEN i mørbraden, farsen UDEN om mørbraden og endelig rullet i betterdej ..

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar