Hey PN.
Jeg har for 4 måneder siden fået indført toast-maskine på arbejdet, så jeg kan æde lidt andet end de forpulede færdigretter man får på frost.
Nu er det så, at man godt kan gå hen og blive lidt træt af at æde sin toast (toastbrød, toastost og skinke) og jeg vil derfor høre, om PN har en idé til, hvordan man kan få en lidt mere interessant toast.
Den skal kunne være færdig på omkring 10 minutter, så jeg kan nå at indtage den i min pause (30 minutter).
Hvad siger PN? Er der nogle toast-eksperter derude? :D
Parisertoast variation??
Stadig traditionel toast, bare byt toastost ud med ekstra lagret ost
Rødorange pomfritekrydderi.
I "gamle" dage lavede jeg toast med alt muligt snask i. Som jeg husker det var røget makrel og frikadeller mine favoritter :)
StonieN +1
Barbecuesovs er også en succes.
Ja, for toast er da SÅ meget sundere end færdigretter ;)
Jeg smører ofte min toast med tomatpuré sammen med skinken og osten.
Det giver en anderledes toast, og så er tomatpuré jo ikke ligefrem nogen stor udgift
Banan bruger jeg også af og til - uden skinke og ost foreståes.
Er også fristet af at prøve denne her:
www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Programmer/Program29.htm
Den kan vel også prøves i en toaster.
edit: linket er åbenbart ikke direkte. Tænker naturligvis på Elvis' peanutbutter and bananasandwich.
Toast med leverpostej er sgu også en succes, som jeg husker det.
Ellers så også med frikadeller i, det smager sindsygt godt.. Du kan også spise det med kylling i stedet, det er ligemeget. :)
@Aurvandil
For hvem snakker om sundhed? Bryder mig bare ikke om at have smagen af klam gummikød i munden eller dårligt opstød over de ting de kommer i færdigretterne :P
Må indrømme at det virker mere som desserter, når det er med frugt osv.
Synes I er kommet med nogle rigtigt interessante bud. Tror det bliver med frikadunse eller en med sennep næste gang.
Kan en ting som soya anbefales? :D
Som Slclausen
- Leverpostej
Ellers salami og ketchup!!!!!!!!!!!!!!!!
+ dijon er nuts!
Efterhånden et stykke tid siden jeg har været "toast master", men jeg havde godt held med at genbruge diverse kødretter fra gårsdagens aftensmad. Fx. kødsovs, frikadeller, hamburgerryg osv. + ost obv.
Den største succes blev til i min folkeskolekammerat Jacobs køkken i 5. klasse: std. pariser toast med skinke og ost, men putter man et par stykker pålægschokolade i sker der underværker - jep, det lyder topklamt, men det rykker altså :D
GL med projektet :)
PS: Ellers er der jo altid TOAST - Don't Call It Schnitzel
www.youtube.com/watch?v=1D_RJB_hv8A
Haha lang tid siden jeg har haft en toaster. Men rart at høre jeg ikke er den eneste der har gjort mig i leverpostej toasts :)
Jeg har også spist min del af toast med leverpostej :)
Har også tit smidt 3-stjernet spegepølse med remou og ristede løg i :P
Nutella er virkelig også godt.
almindelig toast med ost og skinke... når den er færdig ligger man den i køleskabet i 10 min, så smager den bare perfekt! :D
En skinke+ost toast kan piftes op med et lag grøn pesto. Det er virkelig lækkert.
Hvis man har lyst til lidt ekstra sprød toast kan man smøre et tyndt lag smør på ydersiderne af toastbrødene.
Min favorit toast er kødsauce+ost med ketchup som dip. Da jeg var 18-19 år lavede jeg konsekvent alt for meget kødsauce, når jeg skulle lave spaghetti med kødsauce, så kunne lave kødsauce toast senere :)
"Efterhånden et stykke tid siden jeg har været "toast master", men jeg havde godt held med at genbruge diverse kødretter fra gårsdagens aftensmad. Fx. kødsovs, frikadeller, hamburgerryg osv. + ost obv."
+ 1
ren gave!
spegepølse
eller leverpostej
Lav en standard toast med skinke/ost. Når den er done - smør lidt salat mayonaise i, giv den et skud salat efter eget valg, evt. lidt tomat stykker og agurk.
Var en klassiker dengang jeg startede med at rende i byen, var super at slutte en lang nat med en salat-toast!
knock yourself out ;-)
virkelig mange maerkelige imellem. lol
Jeg plejer at putte smør på begge ydersider. Det gør den meget sprød, og giver den en smørsmag som er yderst behagelig. Og så laver jeg dem også med pålægschokolade indeni= Mums.
Synes det smager meget godt med en skive ananas sammen med ost og skinke.
Små tiltet over jeg aldrig har så meget som overvejet at lave en leverpostejs toast.
lol leverpostejs toast er en gammel klassiker :)
Put oregano på osten når toasten er færdig og hav ketchup- og barbeque-dip til rådighed.
Jeg bruger kombinationen sennep, ketchup, skinke, ost og oregano - Da jeg var yngre og mere idealistisk brugte jeg ofte tid på at skære rå løg ud og putte i - Det fungerer alt sammen, men nu er jeg bare blevet for doven til at stå og skære løg :s
Alternativt bruger jeg enten leverpostej eller salami og pikant smøreost
Føj forhelvede hvor er der mange klamme toast's herinde.
Kan gå med til ketchup lyder lækkert, resten lyder satme klamt :(
En god ost istedet for den klamme toastost! Dertil lidt ketchup, løg, spegepølse istedet for den kogte skinke, og så grillkrydderi - MUMS!