Pimp min bagekartoffel

#1| 0

Kort fortalt skal jeg have nogle fornuftige bøffer i aften. Tilbehøret er bl.a. bagekartoffel.

PN plejer at være kreative, og da jeg gerne vil ud over den normale "I ovn 1 time, smid salt og smør i", henvender jeg mig til Jer.

På forhånd tak.

19-09-2011 16:01 #2| 0
allrecipes.com/Recipe/ultimate-twice-baked-potatoes/detail.aspx
19-09-2011 16:27 #3| 5

Version 1: Bajnæsesovs til.

Version 2: Du udhuler kartoflerne først, fylder dem med bajnæsesovs og lukker med snor.

Version 3: Ver. 1 +2

19-09-2011 16:36 #4| 0

skizomick + en milliard

19-09-2011 16:37 #5| 1

creeeeeeeeeeeeeeeeeme fraiiiiiiiiiize ala Randy Marsh fra South park.

19-09-2011 17:00 #6| 1
foodgawker.com/?s=%22baked+potato%22&cat=0

gimmesomeoven.com/idaho-sunrise-baked-eggs-and-bacon-in-potato-bowls/

gl :)
19-09-2011 17:18 #7| 0

Bladguld 24karat så bliver det ikke mere pimp ;-)

Spøg til side. Krydret flødeost istedet for smør plejer at være et hit, eller bare kryddersmør.
alternativt bag kartoflerne, del dem på midten skrab fyldet ud så skallen er hel. Mos fyldet og rør op med smør mælk og krydderier, vend en stivpisket æggehvide i og fyld kartoffelskallen, bag igen til gylden.

19-09-2011 17:28 #8| 0

som pifpaf!

Og ellers er en blanding af MASSER af friskhakket persille, Purløg og creme fraiche + lidt salt/peber og "et hint af hvidløg" også superlækkert i en bagt kartoffel :)

19-09-2011 18:01 #9| 0

Variant af bagekartofler:

Du bager kartoflen som du plejer, men når den er gennembagt halvere du den og steger den på en pande. Teorien bag er, at kartoflen i ovenen afgiver stort set alt sin væske, og derfor bliver kartofen ekstra sprød, når du efterfølgende steger den.

19-09-2011 18:50 #10| 0

Et lille tip: Man kan faktisk lave OK bagekartofler i mikroovnen. Læg dem på en tallerken på hver deres bunke salt og giv dem 5-6 min på hver side alt efter størrelse.

De bliver ikke lige så lækre som i ovnen, men til dage hvor poker er sjovere end madlavning (læs: hver dag), så er det ganske fint :)

19-09-2011 20:01 #11| 0

Uanset hvad du finder på, så husk at bag dine kartofler i på en bund af groft salt. Dette vil absorbere fugt og dermed give en blødere kartoffel.

Have the fun!

19-09-2011 20:38 #12| 3
Moderator

But why? - en standard bagt kartoffel med hvidløgssmør og havsalt er nuts. :)

19-09-2011 20:40 #13| 0

Tror bare det er pga. variation NanoQ :)

19-09-2011 22:51 #14| 0
Moderator

Varians stinker :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar