Jeg står og skal lave noget pizza, jeg vil så gerne ha' de skal være extra lækre og vil derfor bruge durum i dejen.
men hvor stor procentdel durumhvede skal jeg bruge i dejen ??
Mad experter kom frit frem :)
Pizzadej Durum
27-03-2010 15:13
#1|
0
27-03-2010 15:19
#2|
0
Max 50%
Personligt 25% + udrulning i durum.
27-03-2010 15:20
#3|
0
Her er nogle gode pizza opskrifter: go.tv2.dk/mad/article.php/id-27661816:s%C3%A5dan-laver-du-en-l%C3%A6kker-pizza.html
27-03-2010 16:00
#4|
0
Foretrækker 40/60 og som stilla udrulning i durum.
Den skal selvfølgelig laves med bøffelmozerella.
27-03-2010 16:29
#5|
0
Jeg får bedste resultat med ren hvedemel - men meget vigtigt at det er Tipo-00 mel, dvs. meget fint mel...
27-03-2010 16:45
#6|
0
Selvfølgelig som JTA påpeger er resten Tipo-00
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!