Pizzadej Durum

#1| 0

Jeg står og skal lave noget pizza, jeg vil så gerne ha' de skal være extra lækre og vil derfor bruge durum i dejen.
men hvor stor procentdel durumhvede skal jeg bruge i dejen ??

Mad experter kom frit frem :)

27-03-2010 15:19 #2| 0

Max 50%

Personligt 25% + udrulning i durum.

27-03-2010 15:20 #3| 0

Her er nogle gode pizza opskrifter: go.tv2.dk/mad/article.php/id-27661816:s%C3%A5dan-laver-du-en-l%C3%A6kker-pizza.html

27-03-2010 16:00 #4| 0

Foretrækker 40/60 og som stilla udrulning i durum.

Den skal selvfølgelig laves med bøffelmozerella.

27-03-2010 16:29 #5| 0

Jeg får bedste resultat med ren hvedemel - men meget vigtigt at det er Tipo-00 mel, dvs. meget fint mel...

27-03-2010 16:45 #6| 0

Selvfølgelig som JTA påpeger er resten Tipo-00

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar