Der må sidde en med den ægte, hemmelige opskrift!
Jeg har prøvet et par fra nettet nu men industrien har åbenbart lagt et røgslør ud...
Pizzaria chili
Det er et af de steder jeg synes genvej er ok: Sriracha. Diverse chilisaucer og muligheder.
Hvis jeg forstår din post ret :)
Well.. den står i køleskabet, men come on - det jo ikke engang tæt på det samme :-/
Jeg er nød til at kunne lave præcis det samme som de laver!
Ned i pizzeriaet og spørge... Hvis du er stamkunde må du sikkert godt få det at vide... Og ellers bestik dem :)
Soltørret tomat
Tomat pasta
masser smagsneutralt olie
piri piri eller tørret chili
Mix og lad stå. BUM!
Jeg har haft held med at lave min egen gode chili, som minder en smule om den du kan få der.
Knuste chili flager.
Tomatpuré, røres samme, en god slat æbleeddike, god omgang sukker for at give lidt sødme, en knivspids salt og ellers bare røre op med naturelolie så den har den konsistent du ønsker på den.
Super nemt.
Den gennemsigtige flaske på 500 ml, med grønt låg som kan fås i bl.a brugsen, er den de bruger de fleste pizza steder.
Edit:
checkdnutz skrev:
Den gennemsigtige med grønt låg som kan fås i bl.a brugsen, er den de bruger de fleste pizza steder.
Så det nogen ærgelige pizzariaer du besøger..
checkdnutz skrev:
Den gennemsigtige med grønt låg som kan fås i bl.a brugsen, er den de bruger de fleste pizza steder.
NÅÅÅ den!
Synes den er vildt god. Var også bare et bud. Men gl.
Snuxas opskrift med et hurtigt opkog, så bliver den markant meget stærkere, og så er den gooood!!

Chilihouse... Den bedste jeg nogensinde har fået, specielt god til kylling på panden.
Jeg laver den stort set som snuxa, dog uden soltørret tomat, men med hvidløg, citronsaft, og evt en lille smule spidskommen og garam masala.
Tager ingen tid at lave.
olie, tørre chili flager, tomat puré, ketchup, salt, peber, og evt idt syre så citron.
den helt almindelige er reelt bare olie og chili med puré.
Det er den der får det til at brænde, når man skal skide.