Pizzaria chili

#1| 0

Der må sidde en med den ægte, hemmelige opskrift!

Jeg har prøvet et par fra nettet nu men industrien har åbenbart lagt et røgslør ud...

21-10-2013 17:33 #2| 1

Det er et af de steder jeg synes genvej er ok: Sriracha. Diverse chilisaucer og muligheder.

Hvis jeg forstår din post ret :)

21-10-2013 17:46 #3| 0

Well.. den står i køleskabet, men come on - det jo ikke engang tæt på det samme :-/

Jeg er nød til at kunne lave præcis det samme som de laver!

21-10-2013 17:47 #4| 0

Ned i pizzeriaet og spørge... Hvis du er stamkunde må du sikkert godt få det at vide... Og ellers bestik dem :)

21-10-2013 17:49 #5| 0

Soltørret tomat
Tomat pasta
masser smagsneutralt olie
piri piri eller tørret chili


Mix og lad stå. BUM!

21-10-2013 17:51 #7| 0

Køb Chu Chum chili. Kan bl.a. fås i Super Best.

21-10-2013 17:52 #8| 0

Jeg har haft held med at lave min egen gode chili, som minder en smule om den du kan få der.


Knuste chili flager.
Tomatpuré, røres samme, en god slat æbleeddike, god omgang sukker for at give lidt sødme, en knivspids salt og ellers bare røre op med naturelolie så den har den konsistent du ønsker på den.

Super nemt.

21-10-2013 17:53 #9| 0

Den gennemsigtige flaske på 500 ml, med grønt låg som kan fås i bl.a brugsen, er den de bruger de fleste pizza steder.

Edit:

Redigeret af checkdnutz d. 21-10-2013 17:58
21-10-2013 17:55 #11| 0
checkdnutz skrev:
Den gennemsigtige med grønt låg som kan fås i bl.a brugsen, er den de bruger de fleste pizza steder.


Så det nogen ærgelige pizzariaer du besøger..
21-10-2013 17:55 #12| 5
checkdnutz skrev:
Den gennemsigtige med grønt låg som kan fås i bl.a brugsen, er den de bruger de fleste pizza steder.


NÅÅÅ den!
21-10-2013 17:56 #14| 0

Synes den er vildt god. Var også bare et bud. Men gl.

21-10-2013 18:33 #15| 0

Snuxas opskrift med et hurtigt opkog, så bliver den markant meget stærkere, og så er den gooood!!

21-10-2013 18:45 #16| 0


Chilihouse... Den bedste jeg nogensinde har fået, specielt god til kylling på panden.
21-10-2013 18:53 #17| 0

Jeg laver den stort set som snuxa, dog uden soltørret tomat, men med hvidløg, citronsaft, og evt en lille smule spidskommen og garam masala.

Tager ingen tid at lave.

21-10-2013 19:26 #18| 0

olie, tørre chili flager, tomat puré, ketchup, salt, peber, og evt idt syre så citron.


den helt almindelige er reelt bare olie og chili med puré.

Det er den der får det til at brænde, når man skal skide.

21-10-2013 19:51 #19| 0
Snuxa skrev:
Soltørret tomat
Tomat pasta
masser smagsneutralt olie
piri piri eller tørret chili


Mix og lad stå. BUM!


Hvem fanden har redigeret i denne? LOLOLOL
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar