Sidste sommer ville jeg glæde min nevø og niece ved at lave en rigtig Anders And gele rand, og jeg fandt en opskrift på nettet, der involverede at koge saften af nogle rabarber og brombær, og så tilsætte sukker og husblas (http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9141).
Konsistensen blev fin, men smagen behagede ikke ungerne, og egentlig heller ikke mig selv, så hvad kan jeg gøre for at spiffe smagen lidt op?
Jeg har tænkt at bruge jordbær i stedet for brombær, og så ville jeg tilsætte lidt citronsyre, når jeg koger saften fra.
Lyder det fornuftigt? Andre forslag?
PNVA: Bedste opskrift på gelerand
26-04-2009 15:04
#1|
0
26-04-2009 15:34
#2|
0
Jeg er en spasser i et køkken men:
" Hermesetas "
EL OH EL
Held og lykke
26-04-2009 15:51
#3|
0
SteelChicken OP
Ja, den måtte jeg også lige google lidt på, men det er altså et sødemiddel, som jeg bare erstattede med rigtig sukker.
26-04-2009 17:03
#4|
0
Hva med bare at købe noget autentisk Jell-O pulver i den Amerikanske butik i kbh. Så blir det rigtigt :)
26-04-2009 17:33
#5|
0
SteelChicken OP
Ja, det er også faldet mig ind, men hvis børnenes mor og bedstemor skal gå med til det, så skal det nok IKKE være på pulverform.
Nu prøver jeg bare det jeg foreslog, så ser vi hvordan det spænder af. Jeg laver bare en øveportion, og hvis det ikke bliver godt, så er det kun mig selv det går ud over :-)
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!