PNVA : Chili Con Carne i køleskab

#1| 0

Yes sir et hurtigt spørgsmål til jer madkyndige

Lavede noget Chili Con Carne fredag aften og puttede det i køleskabet efter.

Er det et totalt no go at spise nu?

15-05-2012 15:25 #2| 4

fint

15-05-2012 15:30 #3| 0

fredag er satme længe siden, 2-3 ville være mit max

15-05-2012 15:31 #4| 0

Prøv dig frem. Hvis det smager dårligt, så smid det væk. Chilli con carne er ofte bedre en eller to dage efter det er lavet.

15-05-2012 15:35 #5| 0

Ville være no-go herfra. Som live

15-05-2012 15:43 #6| 0

Er endnu bedre efter to dage.
Tre ville være på kanten af min comfort zone..

15-05-2012 15:49 #7| 0

Det er fint. Det smager sikkert 10 gange bedre i dag end det gjorde i fredags :)

15-05-2012 15:50 #8| 0

Nits. Hvis du satte det i køleskabet, umiddelbart efter du lavede det, så lav en smell-test, og sørg for at koge det ordentligt igennem i en gryde - mikroovn er no-go.

15-05-2012 15:55 #9| 1
Kirk skrev:mikroovn er no-go.

But why??
15-05-2012 15:58 #10| 0

Lugter det dårligt, skal du ik spise det.. Lugter det fint, så tag en lille smags test.. Er jo svært at svare på.. Og er jo forskelligt hvor lang tid mad kan holde sig.. Men det bedste trick er altså at lugte/smage sig frem til det (Og selvfølgelig se, men der regner jeg med man hurtigt konkludere hvis det er for gammelt.)

15-05-2012 16:02 #11| 2

std holdbarhed hedder samme aften + to dage for sammenkogte retter med kød, man kan likely give det en dag ekstra

hvem gider at smage på noget for at finde ud af om det er fordærvet ? www.justeat.dk

Redigeret af Live d. 15-05-2012 16:02
15-05-2012 16:39 #12| 1

Var det derfor i tabte lørdag? ;)

15-05-2012 16:47 #13| 2
Heinzekj skrev:
Kirk skrev:mikroovn er no-go.

But why??


Det er svært, at sikre at maden bliver varmet ordentligt op og igennem.
15-05-2012 19:13 #14| 0

3 dage er max for mad i køleskabet for mig.

15-05-2012 19:18 #15| 0

Er du i live, Sebbe?

15-05-2012 19:47 #16| 0
Grethe skrev:
Var det derfor i tabte lørdag? ;)


Altså jeg havde racermave lørdag men det er pretty std. at skulle på tønden før kamp ;-)
15-05-2012 19:48 #17| 0
StonieN skrev:
Er du i live, Sebbe?


So far so good.
15-05-2012 19:57 #18| 1

Det når aldrig at stå så lang tid i køleren herhjemme, men tror nu sagtens det kan ædes;)

15-05-2012 20:15 #19| 0

medmindre du har holdt homegame og køleskabsdøren har været oppe og i, ca 1 mill gange så kommer det nok mest an på om du har brugt mælkeprodukter ved 1st tilberedning , ellers tror jeg den er konge.
bon appetit




edit:bøf

Redigeret af totimom d. 15-05-2012 20:16
15-05-2012 20:18 #20| 0

Lad den stå en uge mere så er den endnu bedre.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar